Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 05 07, 16:15)
Tik 8 viezbuciai dalyvauja sioje akcijoje, tarp ju Rixos Tekirova. Kitiems viezbuciams si akcija negalioja

O kur rasti kokie viešbučiai dalyvauja toje akcijoje?
Atsakyti
Aš galvoju kaip būna su mažiukais..jei palieki animatoriui, kaip jie susikalba biggrin.gif Ar galima palikti pvz brolį 3metų su vyresne 7m sese? Vieno mažiuko su animatorium,tikriausiai,nepaliksi.. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 05 08, 16:16)
Aš galvoju kaip būna su mažiukais..jei palieki animatoriui, kaip jie susikalba biggrin.gif  Ar galima palikti pvz brolį 3metų su vyresne 7m sese? Vieno mažiuko su animatorium,tikriausiai,nepaliksi.. ax.gif  rolleyes.gif

Turbut Jums i toki klausima niekas neatsakys.

O siaip tai jeigu ka, zenklais susikalbes 😃
Gaila, kad Turkijoj nera Norvegu tarnybos, turetu grazaus darbelio 😃
Atsakyti
Aš galvoju kaip būna su mažiukais..jei palieki animatoriui, kaip jie susikalba biggrin.gif  Ar galima palikti pvz brolį 3metų su vyresne 7m sese? Vieno mažiuko su animatorium,tikriausiai,nepaliksi.. ax.gif  rolleyes.gif

Viešbučiuose yra mokama auklių paslauga, animatoriai nėra auklės.
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2017 05 08, 17:39)
Turbut Jums i toki klausima niekas neatsakys.

O siaip tai jeigu ka, zenklais susikalbes 😃
Gaila, kad Turkijoj nera Norvegu tarnybos, turetu grazaus darbelio 😃

Gerai čia nuskambėjo su tais Norvegais biggrin.gif
Atsakyti

Tik 8 viezbuciai dalyvauja sioje akcijoje, tarp ju Rixos Tekirova. Kitiems viezbuciams si akcija negalioja

Taip, prisijungiu prie klausimo, kurie tie 8 viesbuciai? Visi, kas turi mygtuka "я еду" ar egzistuoja sarasas? Ir dar -  juk asmens kodo nepelieki registruojantis svetaineje, kaip jie suveda asmeni, kuris atvyksta i viesbuti, juk ju yra simtai

Atsakyti
Pas mus įdomi situacija susidarė - mūsų išsirinktas viešbutis neatsidaro, o mus nori perkelti į kitą to paties tinklo viešbutį (leidžia rinktis iš dviejų), bet mes nelabai norime.....įdomu, koks bus sprendimas rytoj, nes jau turime sumokėti visą sumą, tačiau toks varu varymas į mums nepatinkantį viešbutį nu ką aš žinau........ unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 08 gegužės 2017 - 18:49
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 19:48)
Pas mus įdomi situacija susidarė - mūsų išsirinktas viešbutis neatsidaro, o mus nori perkelti į kitą to paties tinklo viešbutį (leidžia rinktis iš dviejų), bet mes nelabai norime.....įdomu, koks bus sprendimas rytoj, nes jau turime sumokėti visą sumą, tačiau toks varu varymas į mums nepatinkantį viešbutį nu ką aš žinau........ unsure.gif

zinau ka jauciate, turejom ir mes tokia situacija. Ka padarysi... renkiesi viesbuti, suki galva, delioji prioritetus, o stai kai ateina laikas keliauti, tenka rinktis is kitu.
Teks ka darysi. tiesiog paskaitinekit atsiliepimus, pasiimkit aukstesnes klases, gal nenusivilsit.
Atsakyti

Animatoriai ne auklės, jie vaikų neprižiūri, tik veda renginius. Jei viešbutis turi miniclub tai ten tam tikrų užsiėmimų metu galima palikti, bet kaip jau minėjo yra ir auklės "ale darželis" kur tikrai prižiūrės, bet už tą paslaugą reikia susimokėti (gal net tie patys miniclub darbuotojai ir prižiūrės).
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 19:48)

Jums turi siūlyti tik į aukštesnės klasės, tai ar tikrai toks praradimas? Gal net Jums pasisekė. Kaip supratau jūs į Delfin platinum važiavot, į kokį siūlo vietoj jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 08 gegužės 2017 - 19:18
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 16:48)

O kuris viešbutis neatsidaro? Mums taip pernai buvo, siūlė keisti į to paties tinklo, bet aš griežtai atsisakiau. Po ilgų derybų pakeitė...bet gal jūsų geresnis viešbučių tinklas...
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2017 05 08, 20:15)
Jums turi siūlyti tik į aukštesnės klasės, tai ar tikrai toks praradimas? Gal net Jums pasisekė. Kaip supratau jūs į Delfin platinum važiavot, į kokį siūlo vietoj jo?

Tai vat kad taip nesigauna - norėjom į Delphin platinum su didele teritorija, o siulo Delphin Delux arba Delphin Diva, kurie ir mažesni, ir su mažesniu aquaparku, kuris mūsų merginoms vienas svarbiausių prioritetų... Man asmeniškai tai nieko nereikia, bet va vaikai tai nenori į viešbutį, kuriame 4 kalneliai...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 20:21)
Tai vat kad taip nesigauna - norėjom į Delphin platinum su didele teritorija, o siulo Delphin Delux arba Delphin Diva, kurie ir mažesni, ir su mažesniu aquaparku, kuris mūsų merginoms vienas svarbiausių prioritetų... Man asmeniškai tai nieko nereikia, bet va vaikai tai nenori į viešbutį, kuriame 4 kalneliai...

Na aš buvus ir platinum ir delux, tai vaikams labaiu delux, nes jiems ten kažkaip daugiau to dėmesio ir pramogų (aš apie mažiuosiu, ne paaulius). Delux irgi yra kalneliai.
Dėl teritorijos didumo, platinum tiesiog yra mini parkelis su takeliais, bet juose nieko nėra tik medžiai ir krūmai su pavadinimais, kaip botanikos sode. O Delux viskas kompaktiškai gražiai ratu padaryta. Ta Platinum teritorija grynai tik dėl pasivaikščiojimo gaunasi.
O platinum kalnelių 6 gal kiek pamenu, 3 vienoj pusėj laiptų ir 3 kitoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 08 gegužės 2017 - 19:49