Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(jurg777 @ 2017 05 06, 17:04)
Aciu:) O kaip maistas? Vaikams patiktu, yra veiklos? Jus siemet ar anksciau buvot?

Mes buvom pernai liepą, yra vandens kalneliai, mano šešiamečiui buvo super. Šalia čiuožyklų grilio patiekalai,man patiko mes daržoves cielas kepė- morkas, paprika ir pan.Ledai visą dieną ir keliose vietose. O restorane maisto visokio ir marmalų, kurių net neparagavau ir normalaus:)Ai labiausiai tai patiko,kad sriubos trintos buvo, labai skanios.Ryklį kepė dar ....

Dėl vaikų animacijos, tai mess ėjom tik į vakarinę disco vaikams, bet mačiau su vaikais užsiima iki pat 24 val.ir vaikų anmatorės buvo 3.

Beje, pernI neveikė šalia esantis Sunrise, tai pakankamai ramu buvo, gultų radom prie bet kurio baseino ar jūros. Kiti lietuviai , kurie skrido į šį viešbutį 5 kartą sakė viskas suprastėję, nes rusų nebuvo, bet ir mokėjo daug mažiau mei praėjusiais kartais.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 05 06, 20:33)
Mes buvom pernai liepą, yra vandens kalneliai, mano šešiamečiui buvo super. Šalia čiuožyklų grilio patiekalai,man patiko mes daržoves cielas kepė- morkas, paprika ir pan.Ledai visą dieną ir keliose vietose. O restorane maisto visokio ir marmalų, kurių net neparagavau ir normalaus:)Ai labiausiai tai patiko,kad sriubos trintos buvo, labai skanios.Ryklį kepė dar ....

Dėl vaikų animacijos, tai mess ėjom tik į vakarinę disco vaikams, bet mačiau su vaikais užsiima iki pat 24 val.ir vaikų anmatorės buvo 3.

Beje, pernI neveikė šalia esantis Sunrise, tai pakankamai ramu buvo, gultų radom prie bet kurio baseino ar jūros. Kiti lietuviai , kurie skrido į šį viešbutį 5 kartą sakė viskas suprastėję, nes rusų nebuvo, bet ir mokėjo daug mažiau mei praėjusiais kartais.

Aisku, paziuresim kaip siemet, nes jau uzsisakem kelione smile.gif
Atsakyti

uz nevaldoma girtuokliavima ir mustynes. Tikiuosi, kad jie isspres ta problema del eiliu, nes gauna daug skundu. Taip pat ir del gultu uzemimo, cia vertetu pasimokyti jiems is Delphin tinklo

Siaubas😨

Idomu, kaip ta dalyka galima isspresti, jei viesbutis uzpildytas :hmm: Cia as apie eiles, ne apie gultus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 gegužės 2017 - 19:49
QUOTE(katee @ 2017 05 06, 20:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ruslyte822" data-cid="71612931" data-time="1494090098"> uz nevaldoma girtuokliavima ir mustynes. Tikiuosi, kad jie isspres ta problema del eiliu, nes gauna daug skundu. Taip pat ir del gultu uzemimo, cia vertetu pasimokyti jiems is Delphin tinklo</blockquote>
<p>Siaubas😨</p>
<p>Idomu, kaip ta dalyka galima isspresti, jei viesbutis uzpildytas hmm.gif Cia as apie eiles, ne apie gultus.</p>

Manau, kad galetu padidinti restorane patiekalu patiekimo sale , kartojant patiekalus. Jau padidino restorana, nors vakare staliuka gauti labai sudetinga.
Atsakyti

Manau, kad galetu padidinti restorane patiekalu patiekimo sale , kartojant patiekalus. Jau padidino restorana, nors vakare staliuka gauti labai sudetinga.

Na, ziuresim kaip cia bus.

Atsakyti
QUOTE(jurg777 @ 2017 05 06, 17:42)
Aisku, paziuresim kaip siemet, nes jau uzsisakem kelione smile.gif

Man ir įdomu kaip šiemet, kada skrendat? Iš esmės viskas ten tikrai gerai, ypač aptarnavimas puikus, beje, lobby bare darė labai skanius kokteiliukus, ėjom kiekvieną vakarą, jau žinojo kokį man daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 05 06, 21:07)
Man ir įdomu kaip šiemet, kada skrendat? Iš esmės viskas ten tikrai gerai, ypač aptarnavimas puikus, beje, lobby bare darė labai skanius kokteiliukus, ėjom kiekvieną vakarą, jau žinojo kokį man daryti smile.gif

Kaip nekeista, bet turiu pastebejima, kad lobby baruose tikrai geresni barmenai dirba. Mes Turkijoje jau n... kartų, bet kokteilių einam dažniausiai į lobby. Lauko baruose tas konvejeris matyt stipriai ant kokybės atsispindi.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 05 06, 21:07)

05.13 smile.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveiki tiesiogiai is Azura deluxs 😀zinau kad po manes pora nariu skrendat😉i viesbuti kelias neprailgo .pac viesbutis grazus tik kicines tos auksines bobos 😆o daugiau viskas nauja labai tvarkinga .mano zaidimas ja jiedu nesuveike 😉bet pasiderejus ir primokejus 30 € kambari gavom koki norejom.kambsriai ne mazi didzioji dalis i jura .uzimtumas viesbucio koks 50%. Gultu laisvu uztenka Animacija veikia.del maisto tikejaus geriau 😆bet uztenka visko .is grynos mesos mazdaug 4 rusys is zuvies 2 ir daug ju visokiu troskiniu😆ledu yra .svieziai spaustu sulciu tik pusryciams .juros gerybiu dar nemaciau 😐kas domina klauskit 😁
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 05 04, 13:43)
<p>Registruokites tophotel.ru. Ten viskas rusiskai. Kai prasiregistruosite, tada i paieskos langeli isiveskit savo viesbucio pavadinima. Atsivers viesbucio puslapis su komentarais ir pan. Ieskokite mygtukus "Patinka",  "Klub otelia", "Ja jedu", "V otele" ir dar kazkoks (5vnt.). Sie mygtukai turi buti kazkur zemiau, po viesbucio pavadinimu. Pilkos spalvos. Tada turite paspausti Patinka. Toliau lyg turite tapti sio viesbucio klubo nariu (paspaudus mygtuka "Klub otelia"). Na ir salia bus "Ja jedu" (As vaziuoju). Paspaudziat. Issoks lentele, kur ivesit keliones data, naktu skaiciu ir kokia jusu sudetis (vienas/seima ir pan.). Tada gausit i e-maila nuoroda, kuria turesite patvirtinti. Viskas. Po siu veiksmu mygtukas "As vaziuoju" uzsidegs raudonai.</p>

Aciu!!!!! Uzsiregistravau ir as smile.gif ar bus kokia nauda, matysim smile.gif
Atsakyti
Ar esat kas buv Water Side resort &spa ? Agentura siulo 11 dienu uz ~1500€ 2+2 geguzes gale unsure.gif unsure.gif Kazkaip nerima kelia jura per kazkoki miskeli. O gal vertas demesio variantas?
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 05 07, 07:57)
Aciu!!!!!  Uzsiregistravau ir as smile.gif ar bus kokia nauda, matysim smile.gif

O ka tas registravimasis Tophotels duoda? ax.gif
Atsakyti