Ten reikia profilį savo užpildyti 100 proc. (vardas, pavardė, gimimo data) tada ten gal kažko ir gali tikėtis ;) kažkokius atsiliepimus rašyti, bendrauti, foto kelti... jei gerai supratau mažai tenagrinėjau...
Ten reikia profilį savo užpildyti 100 proc. (vardas, pavardė, gimimo data) tada ten gal kažko ir gali tikėtis ;) kažkokius atsiliepimus rašyti, bendrauti, foto kelti... jei gerai supratau mažai tenagrinėjau...
Man taip pat niekas neuzsidege ir pavardziu suvesti neprase, bet i el pasta atsiune, kad sekmingai uzsiregistravau
Kai registravotes i Tophotels, tada turejote varda/pavarde ivesti savo, gimimo data. Visi Tophotels nariai jus mato po niku, bet kai registruojates visi duomenys suvedami juk. I SM kai registravotes juk irgi panasiai.
Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką?
imame dangti ant klozeto
Maisto nešamasi į kambarį dėl daugelio priežaščių: namie tai šaldytuvas šalia, o viešbutyje- ne. Yra kas mėgsta naktipiečius užkąsti, vaikai mėgėjai prieš miegą pakramsnoti, nes vakarienės metu dar nebuvo išalkę... žmonės iki išnaktų žiūri varžybas per kompiuterį- irgi po to tiesiog pasijunta pavargę ir alkani, o dar yra dalis žmonių, kur po gero sexo užkąsti nori..saldumynų ypač... Taip, kad atsargiai su vertinimais...
Aš ne apie vaiku valgyma, o suaugusius.Toks jausmas, kad visi i Turkija varo pavalgyt
Papildyta:
Kazka netaip supratot, rašiau bendrai, bet ne apie Jus. Atsiprašau, jei izeidziau. Mano kaimyne kaskart gryzdama ''tokiu lauktuviu''parveza.Liko tik pasijuokti, kad taip daro tikri lietuviai.
Čia tas pats, kaip noras "užmušti" gultus rankšluosčiais, kas taip pat yra draudžiama
Juk kai pas jus atvažiuoja svečiai - norite, kad laikytusi jūsų - šeimiminkų - taisyklių? kodėl viešbučiuose atsiranda noras elgtis kitaip?...
Man tai būtų gėda
p.s. mane tai sunervino žinia, kad mūsų viešbutis neatsidaro kaip numatyt gegužės 15 d., o atsidarys tik birželio 1 d. O mes turim skristi 30 d. - tai čia ką dabar daryti? kreiptis į savo agentūrą?...
Man tai būtų gėda
p.s. mane tai sunervino žinia, kad mūsų viešbutis neatsidaro kaip numatyt gegužės 15 d., o atsidarys tik birželio 1 d. O mes turim skristi 30 d. - tai čia ką dabar daryti? kreiptis į savo agentūrą?...
todel ir sakau, kad patogu kai viesbutis sudaro galimybe issinesti maista, tai itin aktualu vaizuojant su islepintais vaikais
velyvi pusryciai nevisada buna, ypac 3-4zv viesbuciuose, o jei ir yra, tai tik likuciai, jokiu blynu ir desreliu
as gerbiu viesbucio reikalavimus ir jei yra nurodyta, kad maisto is restorano issinesti negalima, tai jo ir neimu, pvz Daima neleido, o viesbutis, kuriam buvo pernai leido ir vienkartiniu indu issinesimui duodavo, tai kodel nepasinaudoti jeigu viesbutis leidzia ir oficialiai toleruoja? nekalbu apie kiausiniu, blynu, pomidoru kisima i kisenes, papinykus ar alkoholio pilima i vandens buteliukus 'nedarbo' metui.
uzuojauta del viesbucio, bandykit tartis, kad viena nakti apgyvendintu kitam viesbutyje, o kai atsidarys pervestu, mes taip esame atostogave.
Papildyta:
nebesusireiksminkit
uzuojauta del viesbucio, bandykit tartis, kad viena nakti apgyvendintu kitam viesbutyje, o kai atsidarys pervestu, mes taip esame atostogave.
Nezinau....lauksiu agentes atsakymo. Atidarymas jau trecia karta nukeliamas, gali ir birzelio 1 d. neatsidaryti....
Papildyta:
Kazka netaip supratot, rašiau bendrai, bet ne apie Jus. Atsiprašau, jei izeidziau. Mano kaimyne kaskart gryzdama ''tokiu lauktuviu''parveza.Liko tik pasijuokti, kad taip daro tikri lietuviai.
Su tautybe toks elgesys nieko bendro neturi. Kitų šalių piliečiai dar blogiau elgiasi.
Į tą temą, atspėkit, kas foto?
https://www.google.l...2....html?amp=1
O kaip jūra? kažkada skaičiau, kad ten krantas nelabai vaikams, kad gilėja jūra stagiai... ?
Juroj nesimaudem mes su mazyle. Draugai sake kad gileha ir traukia. Tai nebandem. Krantas tokie akmenukai.
Aciu. O ar yra braskiu, tresniu? Ar dar nesezonas?
Braskiu buvo.
Taip pat obuoliai visokiu rusiu..apelsinai,vynuoges,dar kazkokie rugstus mazi geltoni vaisiai 😁
Draugai vyko su Mustafa i Sapadere, hamama,naktine Alanija. Tai labai patiko. Aplankem mes ju agentura. Pabendravom su zmona Indre. Labai mieli zmones! rekomenduoju.
Mes Romoje išsinešėm obuolį, bet ir tai...Sakau, prie pat mūsų marketas, nusiperkame gal geriau tų obuolių...