Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(daluzenik @ 2017 05 05, 15:21)
Man taip pat niekas neuzsidege ir pavardziu suvesti neprase, bet i el pasta atsiune, kad sekmingai uzsiregistravau  mirksiukas.gif

Ten reikia profilį savo užpildyti 100 proc. (vardas, pavardė, gimimo data) tada ten gal kažko ir gali tikėtis ;) kažkokius atsiliepimus rašyti, bendrauti, foto kelti... jei gerai supratau rolleyes.gif mažai tenagrinėjau...
Atsakyti

Man taip pat niekas neuzsidege ir pavardziu suvesti neprase, bet i el pasta atsiune, kad sekmingai uzsiregistravau mirksiukas.gif

Kai registravotes i Tophotels, tada turejote varda/pavarde ivesti savo, gimimo data. Visi Tophotels nariai jus mato po niku, bet kai registruojates visi duomenys suvedami juk. I SM kai registravotes juk irgi panasiai.

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 05, 08:58)
...
Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką?  4u.gif

imame dangti ant klozeto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 05 05, 09:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau kaip prajuokinot..kokie visgi dar kai kurie žmonės riboti ir siauražiūriai... "žemas lygis"...kas kaip nori- tas taip elgiasi, svarbu moralės normos neperlipamos.....matytumėt "aukšto lygio" vokiečiai ar šveicarai kaip taupo kelionėse.. bigsmile.gif

Maisto nešamasi į kambarį  dėl daugelio priežaščių: namie tai šaldytuvas šalia, o viešbutyje- ne. Yra kas mėgsta naktipiečius užkąsti, vaikai mėgėjai prieš miegą pakramsnoti, nes vakarienės metu dar nebuvo išalkę... žmonės iki išnaktų žiūri varžybas per kompiuterį- irgi po to tiesiog pasijunta pavargę ir alkani, o dar yra dalis žmonių, kur po gero sexo užkąsti nori..saldumynų ypač...  bigsmile.gif Taip, kad atsargiai su vertinimais...

Aš ne apie vaiku valgyma, o suaugusius.Toks jausmas, kad visi i Turkija varo pavalgyt blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2017 05 05, 08:19)
Nenusisnekekit ko nezinot! Prie ko cia lauktuves? Esme: jei nenori tu saldumynu ar braskiu ar pyrageliu ir gali pasiimti i pliaza i kambari ir suvalgyti veliau. Nerasiau,kad neuzteko pinigu ir kroviaus tortukus i lagaminus. Pati fakta, kad nedraudziama ir stovi  laukia spinteles kur pavalgius gali palikti lekstes. Kas norejo tas suprato.

Kazka netaip supratot, rašiau bendrai, bet ne apie Jus. Atsiprašau, jei izeidziau. Mano kaimyne kaskart gryzdama ''tokiu lauktuviu''parveza.Liko tik pasijuokti, kad taip daro tikri lietuviai.
Atsakyti
Na dabar sulauksiu lazdų biggrin.gif , bet pasisakysiu - o kodėl jūs pateisinate savo elgesį, kuris prieštarauja viešbučių taisyklėms? Juk visuose viešbučiuose, kuriuose mums teko būti, mačiau skelbimus, kad maisto į kambarius neštis negalima, kad tai uždrausta...kodėl iki 10 val. miegantys vaikai turi būti mamyčiu lepinami maitinmu balkonuose, o negali nueiti pavalgyti į vėlyvuosius pusryčius? kodėl reikia krautis maistą į pliažą, jei ten dažniausiai būna barai?....kodėl negalima vaikui ar vyrui biggrin.gif pasakyti, kad jei nevalgys dabar - vėliau nebus?

Čia tas pats, kaip noras "užmušti" gultus rankšluosčiais, kas taip pat yra draudžiama rolleyes.gif

Juk kai pas jus atvažiuoja svečiai - norite, kad laikytusi jūsų - šeimiminkų - taisyklių? kodėl viešbučiuose atsiranda noras elgtis kitaip?...

Man tai būtų gėda tongue.gif tongue.gif tongue.gif

p.s. mane tai sunervino žinia, kad mūsų viešbutis neatsidaro kaip numatyt gegužės 15 d., o atsidarys tik birželio 1 d. O mes turim skristi 30 d. - tai čia ką dabar daryti? kreiptis į savo agentūrą?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 05 gegužės 2017 - 18:32
Na dabar sulauksiu lazdų biggrin.gif . Cia buvo tipo geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 05, 19:13)
Na dabar sulauksiu lazdų  biggrin.gif , bet pasisakysiu - o kodėl jūs pateisinate savo elgesį, kuris prieštarauja viešbučių taisyklėms? Juk visuose viešbučiuose, kuriuose mums teko būti, mačiau skelbimus, kad maisto į kambarius neštis negalima, kad tai uždrausta...kodėl iki 10 val. miegantys vaikai turi būti mamyčiu lepinami maitinmu balkonuose, o negali nueiti pavalgyti į vėlyvuosius pusryčius? kodėl reikia krautis maistą į pliažą, jei ten dažniausiai būna barai?....kodėl negalima vaikui ar vyrui  biggrin.gif  pasakyti, kad jei nevalgys dabar - vėliau nebus?

Man tai būtų gėda  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

p.s. mane tai sunervino žinia, kad mūsų viešbutis neatsidaro kaip numatyt gegužės 15 d., o atsidarys tik birželio 1 d. O mes turim skristi 30 d. - tai čia ką dabar daryti? kreiptis į savo agentūrą?... unsure.gif

todel ir sakau, kad patogu kai viesbutis sudaro galimybe issinesti maista, tai itin aktualu vaizuojant su islepintais vaikais 4u.gif

velyvi pusryciai nevisada buna, ypac 3-4zv viesbuciuose, o jei ir yra, tai tik likuciai, jokiu blynu ir desreliu blink.gif

as gerbiu viesbucio reikalavimus ir jei yra nurodyta, kad maisto is restorano issinesti negalima, tai jo ir neimu, pvz Daima neleido, o viesbutis, kuriam buvo pernai leido ir vienkartiniu indu issinesimui duodavo, tai kodel nepasinaudoti jeigu viesbutis leidzia ir oficialiai toleruoja? nekalbu apie kiausiniu, blynu, pomidoru kisima i kisenes, papinykus ar alkoholio pilima i vandens buteliukus 'nedarbo' metui.

uzuojauta del viesbucio, bandykit tartis, kad viena nakti apgyvendintu kitam viesbutyje, o kai atsidarys pervestu, mes taip esame atostogave.
Papildyta:
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 05, 19:36)
Na dabar sulauksiu lazdų biggrin.gif . Cia buvo tipo geras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif.

nebesusireiksminkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2017 05 05, 20:00)

uzuojauta del viesbucio, bandykit tartis, kad viena nakti apgyvendintu kitam viesbutyje, o kai atsidarys pervestu, mes taip esame atostogave.

Nezinau....lauksiu agentes atsakymo. Atidarymas jau trecia karta nukeliamas, gali ir birzelio 1 d. neatsidaryti....
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 05, 19:09)
Aš ne apie vaiku valgyma, o suaugusius.Toks jausmas, kad visi i Turkija varo pavalgyt  blink.gif
Papildyta:

Kazka netaip supratot, rašiau bendrai, bet ne apie Jus. Atsiprašau, jei izeidziau. Mano kaimyne kaskart gryzdama ''tokiu lauktuviu''parveza.Liko tik pasijuokti, kad taip daro tikri lietuviai.

Su tautybe toks elgesys nieko bendro neturi. Kitų šalių piliečiai dar blogiau elgiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okasjeias: 05 gegužės 2017 - 19:20
QUOTE(Okasjeias @ 2017 05 05, 19:16)
Su tautybe toks elgesys nieko bendro neturi. Kitų šalių piliečiai dar blogiau elgiasi.

Į tą temą, atspėkit, kas foto? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.google.l...2....html?amp=1
Atsakyti

O kaip jūra? kažkada skaičiau, kad ten krantas nelabai vaikams, kad gilėja jūra stagiai... ? unsure.gif

Juroj nesimaudem mes su mazyle. Draugai sake kad gileha ir traukia. Tai nebandem. Krantas tokie akmenukai.

Aciu. O ar yra braskiu, tresniu? Ar dar nesezonas?

Braskiu buvo. 

Taip pat obuoliai visokiu rusiu..apelsinai,vynuoges,dar kazkokie rugstus mazi geltoni vaisiai 😁

Draugai vyko su Mustafa i Sapadere, hamama,naktine Alanija. Tai labai patiko. Aplankem mes ju agentura. Pabendravom su zmona Indre. Labai mieli zmones! :) rekomenduoju. 

Atsakyti
Priklauso nuo viešbučio, bet maisto Turkijoje išsinešti neteko, nes tikrai jo pilna visada ir visur mirksiukas.gif Jo per daug, ne per mažai, o juk šioje temoje, vos visi praktiškai važiuoja į 4+ ir 5 žvaigždžių viešbučius...
Mes Romoje išsinešėm obuolį, bet ir tai...Sakau, prie pat mūsų marketas, nusiperkame gal geriau tų obuolių...
Atsakyti