Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 05, 08:17)
Man tai zemas lygis nemoketi risliai sakinio parasyti. Neimanoma suvokt net minties.

Mano atveju issinest gerai, nes vaikai nebutinai valgo tuo metu, kai pusryciu laikas. Praeina pusvalandis ir tada atsiranda apetitas.
Nereika siaurai ziureti ir vertinti viska tik per neigiama prizme.

friends.gif kai skridom su 1.2 metu vaiku, jo pamaitinti restorane isvirs buvo neimanoma, nes blaskydavo, domejosi ne maistu o padavejais, kurie vis kalbindavo musu baltapuki, valgydavo tik vaisius restorane, todel imdavom maista i kambari ar i kokia atokia vietele ir pamaitindavom, tikrai su mazu vaiku keliaujant, tai didelis privalumas.
o dabar mano grazuoliai pramiega pusrycius, nes jie baigiasi 10val, kai vaikai tik verciasi is lovos, todel pusryciauja kambario balkone.

QUOTE(elizieja @ 2017 05 05, 09:58)
Labas rytas, kaip miela skaityti atsiliepimus jau iš Turkijos  wub.gif
Aš toliau sėkmingai panikuoju  biggrin.gif vaikų nevedu į darželį jau mėnesį, o bet tačiau mažoji pasigavo virusą plius laringitą, apsiėjom be ligoninės  unsure.gif

Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką?  4u.gif

pas mus darze vejaraupiai parejo...
imsiu dangti ant tuliko, sisiot gali bet kaip, bet rimtam reikia vyriskai prisesti su plancete smile.gif buna viesbutyje viesuosiuose tulikuose ir vaikisku, bet reikalui prispyrus nebegsi per viesbuti. nusipirkau toki nediedli, piguti rema, ten ir paliksiu.
Atsakyti
Tikrai, maniskei puodukas butinas net ir keliones metu butu, net nepagalvojus buciau.
Atsakyti
o as noriu dar apie ekskursijas paklaust, kurios buvot pasakykite, verta ar ne? zaliasis kanjonas, zydroji arka ir sapaderes kanjonas?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 05 05, 08:35)
o as noriu dar apie ekskursijas paklaust, kurios buvot pasakykite, verta ar ne? zaliasis kanjonas, zydroji arka ir sapaderes kanjonas?

kiekvienam skirtingai ta verte atrodo smile.gif Man pavyzdžiui patiko Sepadere smile.gif bet čia gal kaip su kokiu organizatorium važiuoji. Mes kadangi su Mustafa važiavom, tai dar į vaisių sodus užvežė,į mečetę kaimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 05 gegužės 2017 - 11:11
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 05 05, 07:57)
Pritariu, mums ta pati problema - per vakariene ir pusrycius dar nenori valgyt arba uzkanda labai mazai, o po valandos jau sako, kad valgyt nori biggrin.gif  Jei dar pusryciai, tai gerai, nes maisto veliau buna , bet jei vakariene...  4u.gif idomu, ar Saphir viesbutyje yra koks staliukas tokiems naktiniams valgytojams?  ax.gif

Tikrai yra naktinis meniu. Prisimenu duodavo bulviu fri, makaronu, kepsniuku maltu, dar kazka... neprisimenu tiksliai biggrin.gif
QUOTE(elizieja @ 2017 05 05, 08:58)
Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką?  4u.gif

Kai mano dukrai buvo 2 metai ir 9men. skridom irgi i kelione. Tai bijojau, kas bus be puoduko. Bet neemem. Ir gerai, viskas buvo gerai. Laikydavau ja uz ranku kol darydavo savo reikalus arba uz peciuk prilaikydava. Nelabai isivaizduoju kaip su tuo puodu visur reiketu eiti...? Pvz sedit prie juros ir ka.. eiti i savo numeri, tikrai per toli, arba sisioti prie visu? Geriau eiti i artimiausius tualetus mirksiukas.gif
QUOTE(rootha @ 2017 05 05, 10:35)

mes buvom Sepadereje, labai patiko!!! wub.gif Kitur nebandziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 05 gegužės 2017 - 11:14
QUOTE(rootha @ 2017 05 05, 11:35)

Verta verta. 4u.gif bigsmile.gif Gi važiuojate atostogų- tad semkitės įspūdžius pilnu glėbiu. biggrin.gif

Mes pernai ir su laivu plaukėm pagal pakrantę ir į raftingą, ir su vandens motociklu ir su parašiutu skraidėm... ax.gif

Šiemt planuose vėl raftingas (išskyrus mane), vėl pasiplaukiojimas ir pasideginimas laive su putų šou..dar gal kažką išsirinksime. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 05, 11:10)
kiekvienam skirtingai ta verte atrodo smile.gif Man pavyzdžiui patiko Sepadere smile.gif bet čia gal kaip su kokiu organizatorium važiuoji. Mes kadangi su Mustafa važiavom, tai dar į vaisių sodus užvežė,į mečetę kaimo

Zaliasis kanjonas irgi vertas demesio. Labai grazu. smile.gif

Kazkas klause del uogu. Tai siuo metu braskes, didziules gervuoges. Tresniu dar ne. Jos veliau.

Del maisto, tai mes po pora obuoliu ir kriausiu irgi nesdavomes prie juros. Ir tai suauge. O jei su vaikais, tai tie pastoviai uzsilaksto ir jau valgyt nori, tai as isvis nieko blogo nematau, juolab viskas iskaiciuota. Juk nevagi.

Atvirksciai, esu macius Izraelyje senuku zydu pora, kuri ateidavo pusryciauti su kuprine, pakisdavo ja po stalu, diedukas laikydavo, o mociute kraudavo maista. Nes iskaiciuoti tik pusryciai buvo. O maisto kainos Izraelyje nera pigios, tai cia man labiau i vagima panasu. Bet diedukai, jei kas ir mate, tai nieko nesake, juolab vietiniai-zydai.
Atsakyti
Kelioniu Panorama ismete gera kaina 05.06d.i Insula resort.... gal kam aktualu( apie 200€)
Cituoju:

"AR GALI PATIKĖTI?? 😱 5 n. labai gerame 5* Turkijos viešbutyje INSULA RESORT&SPA su maitinimu "ultra viskas įskaičiuota" kainuoja VOS 218 EUR/asm.!!! Kaina šeimai su vienu vaiku TIK 187 EUR/asm.!!!
IŠVYKSTAME ✈️ 2017-05-06 ☀☀🌴
📞+370 700 66667 ✉ info@kelioniupanorama.lt
➡️ http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/

✔️ Į kainą įskaičiuota:

🔹Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus su reg. bagažu (20 kg/asm.);
🔹5 n. viešbutyje su nurodytu maitinimo tipu;
🔹Pervežimai;
🔹Atstovo paslaugos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 05 gegužės 2017 - 12:48

Į Utopia sakyčiau geros kainos (iš Urkistravel):

Keliaujant 2 suaugusiems:

7 n. gegužės 16-23 d. – 606 €/asm. + -8% nuolaida

7 n. gegužės 20-27 d. – 606 €/asm. + -8% nuolaida

Keliaujant 2 suaugusiems ir 1 vaikui iki 11.99 m.:

7 n. gegužės 16-23 d. – 492,33 €/asm. + -8% nuolaida

7 n. gegužės 20-27 d. – 492,33 €/asm. + -8% nuolaida

Keliaujant 2 suaugusiems ir 2 vaikui iki 11.99 m.:

7 n. gegužės 16-23 d. – 476,75 €/asm. + -8% nuolaida

7 n. gegužės 20-27 d. – 476,75 €/asm. + -8% nuolaida

Atsakyti
Keliavom ir su 8 men ir 1.5 ir virs 2 puoduko neemem palaikydavau . namie virs 2 metu darydavo i wc jau pasidejus dangti ta vaikiska .
Tai manau bereikalingas apsikrovimas butu . Mes su mustafa i sepadere vaziuosim sutarem jau saunus vyrukas jis
Atsakyti

As dar su tuo "As vaziuoju" na prisiregistravau, nurodziau data kada vaziuoju ir kad su seima ir mazu vaiku, bet man niekur neismete jokiu pavardziu suvesti, kiek zmoniu vaziuoja ir pan., niekas "neuzsidege". Gal as kazko nedapildziau?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 05 05, 14:59)
<p>As dar su tuo "As vaziuoju" na prisiregistravau, nurodziau data kada vaziuoju ir kad su seima ir mazu vaiku, bet man niekur neismete jokiu pavardziu suvesti, kiek zmoniu vaziuoja ir pan., niekas "neuzsidege". Gal as kazko nedapildziau?  hmm.gif​ </p>

Man taip pat niekas neuzsidege ir pavardziu suvesti neprase, bet i el pasta atsiune, kad sekmingai uzsiregistravau mirksiukas.gif
Atsakyti