Mano atveju issinest gerai, nes vaikai nebutinai valgo tuo metu, kai pusryciu laikas. Praeina pusvalandis ir tada atsiranda apetitas.
Nereika siaurai ziureti ir vertinti viska tik per neigiama prizme.
kai skridom su 1.2 metu vaiku, jo pamaitinti restorane isvirs buvo neimanoma, nes blaskydavo, domejosi ne maistu o padavejais, kurie vis kalbindavo musu baltapuki, valgydavo tik vaisius restorane, todel imdavom maista i kambari ar i kokia atokia vietele ir pamaitindavom, tikrai su mazu vaiku keliaujant, tai didelis privalumas.
o dabar mano grazuoliai pramiega pusrycius, nes jie baigiasi 10val, kai vaikai tik verciasi is lovos, todel pusryciauja kambario balkone.
Aš toliau sėkmingai panikuoju vaikų nevedu į darželį jau mėnesį, o bet tačiau mažoji pasigavo virusą plius laringitą, apsiėjom be ligoninės
Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką?
pas mus darze vejaraupiai parejo...
imsiu dangti ant tuliko, sisiot gali bet kaip, bet rimtam reikia vyriskai prisesti su plancete buna viesbutyje viesuosiuose tulikuose ir vaikisku, bet reikalui prispyrus nebegsi per viesbuti. nusipirkau toki nediedli, piguti rema, ten ir paliksiu.