Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Kas klause del Saphir 4*.Del statybu.. nu visa diena nuo ankstyvo ryto darbuojas turkai 😁 o sandarumo jokio uzsidarius balkona 😁 bet dzin. Nebunam nei balkone nei kambary. :) Snd atvyko pilnas lietuviu autobusas. Aplink rusai ir lietuviai. Maisto daug. Eiliu irgi daug 😁 kepa ir grill. Zuvis,mesa.  Blynu yra. Del maisto sociai tikrai... :)  Del mano svajoniu saldumynu tai 10balu viesbuciui 😁 baklavos visada yra! 😍  Kosiu nepastebejau.. bet lyg buna . Mano mergyte nevalgo ju..tai ir neuzkliuvo man. :)  Vietu tikrai sunku rast jei ateini veliau valgyti.  Siaip viskas ok nesigasdinkit. Apsipratom ir gerai tikrai :) nesam isrankus tai mum kaip ir tinka. Programos vyksta. Animatoriai dirba. Vaiku klubas veikia maciau. Jura kaip Baltija. Virs 20 laipsniu. Oras puikus.  Baseinai vesus.. :)  Nezinau ar mazdaug viska atsakiau kas prase :) Geru atostogu! :)

Aciu. O ar yra braskiu, tresniu? Ar dar nesezonas?

Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2017 05 04, 23:45)
<p>  Nezinau ar mazdaug viska atsakiau kas prase smile.gif Geru atostogu! smile.gif</p>

O kaip jūra? kažkada skaičiau, kad ten krantas nelabai vaikams, kad gilėja jūra stagiai... ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 05, 07:17)
Man tai zemas lygis nemoketi risliai sakinio parasyti. Neimanoma suvokt net minties.

Mano atveju issinest gerai, nes vaikai nebutinai valgo tuo metu, kai pusryciu laikas. Praeina pusvalandis ir tada atsiranda apetitas.
Nereika siaurai ziureti ir vertinti viska tik per neigiama prizme.

Pritariu, mums ta pati problema - per vakariene ir pusrycius dar nenori valgyt arba uzkanda labai mazai, o po valandos jau sako, kad valgyt nori biggrin.gif Jei dar pusryciai, tai gerai, nes maisto veliau buna , bet jei vakariene... 4u.gif idomu, ar Saphir viesbutyje yra koks staliukas tokiems naktiniams valgytojams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 05, 06:42)
Tai maudytis galima, nesušalsim bigsmile.gif
Papildyta:

Jei maistas netelpa iškarto tai kodel ji reikia neštis? Zemas lygis kai turi kelionei, o lauktuvems neša iš valgyklos biggrin.gif  biggrin.gif

Nenusisnekekit ko nezinot! Prie ko cia lauktuves? Esme: jei nenori tu saldumynu ar braskiu ar pyrageliu ir gali pasiimti i pliaza i kambari ir suvalgyti veliau. Nerasiau,kad neuzteko pinigu ir kroviaus tortukus i lagaminus. Pati fakta, kad nedraudziama ir stovi laukia spinteles kur pavalgius gali palikti lekstes. Kas norejo tas suprato.
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 05 05, 08:57)
Pritariu, mums ta pati problema - per vakariene ir pusrycius dar nenori valgyt arba uzkanda labai mazai, o po valandos jau sako, kad valgyt nori biggrin.gif  Jei dar pusryciai, tai gerai, nes maisto veliau buna , bet jei vakariene...  4u.gif idomu, ar Saphir viesbutyje yra koks staliukas tokiems naktiniams valgytojams?  ax.gif

Naktipiečiai paplūdimio bare mirksiukas.gif
Atsakyti
Antalijoje nuo šiol bus galima vartoti alkoholį faktiškai tik viešbučio teritorijoje
http://jpsmurka.blog...antalijoje.html
Atsakyti
Dėl alkoholio nieko blogo nematau smile.gif manęs tai neliečia, gurkšnoju viešbutyje su saiku smile.gif būdao kartais baisu žiūrėti kokioje kondicijoje kai kurie piliečiai į ekskursijas išvažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 04, 14:33)
Gal kas buve WATER SIDE RESORT&SPA?  ANNABELLA DIAMOND HOTEL &SPA?
Sakykit, ar verta dar laukt paskutines minutes pasiulymu geguzes galui, ar dbr jau pirkt verta?

paskutiniu minuciu geguzes galui kazin ar bus, nes jau dabar striuka su vietomis lektuvuose, tai nebent koks nestandartinis variantas, kaip 6n. ismes, bet siaip pasiziurekite pagal jusu norimas datas koks lektuvo uzpildymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 05, 08:53)
Dėl alkoholio nieko blogo nematau smile.gif manęs tai neliečia, gurkšnoju viešbutyje su saiku smile.gif būdao kartais  baisu žiūrėti kokioje kondicijoje kai kurie piliečiai į ekskursijas išvažiuoja.

Aš irgi nematau, juolab kad gerai pagalvojus, ar tik Lietuvoje ne tas pats galioja. Gi draudžiama gerti bet kurioje viešoje vietoje, o girto pasirodymui irgi numatyta administracinė atsakomybė
Atsakyti
Labas rytas, kaip miela skaityti atsiliepimus jau iš Turkijos wub.gif
Aš toliau sėkmingai panikuoju biggrin.gif vaikų nevedu į darželį jau mėnesį, o bet tačiau mažoji pasigavo virusą plius laringitą, apsiėjom be ligoninės unsure.gif

Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 05, 07:42)
Tai maudytis galima, nesušalsim bigsmile.gif
Papildyta:

Jei maistas netelpa iškarto tai kodel ji reikia neštis? Zemas lygis kai turi kelionei, o lauktuvems neša iš valgyklos biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kaip prajuokinot..kokie visgi dar kai kurie žmonės riboti ir siauražiūriai... "žemas lygis"...kas kaip nori- tas taip elgiasi, svarbu moralės normos neperlipamos.....matytumėt "aukšto lygio" vokiečiai ar šveicarai kaip taupo kelionėse.. bigsmile.gif

Maisto nešamasi į kambarį dėl daugelio priežaščių: namie tai šaldytuvas šalia, o viešbutyje- ne. Yra kas mėgsta naktipiečius užkąsti, vaikai mėgėjai prieš miegą pakramsnoti, nes vakarienės metu dar nebuvo išalkę... žmonės iki išnaktų žiūri varžybas per kompiuterį- irgi po to tiesiog pasijunta pavargę ir alkani, o dar yra dalis žmonių, kur po gero sexo užkąsti nori..saldumynų ypač... bigsmile.gif Taip, kad atsargiai su vertinimais...
Atsakyti

Labas rytas, kaip miela skaityti atsiliepimus jau iš Turkijos wub.gif
Aš toliau sėkmingai panikuoju biggrin.gifvaikų nevedu į darželį jau mėnesį, o bet tačiau mažoji pasigavo virusą plius laringitą, apsiėjom be ligoninės unsure.gif

Norėjau dar paklausti, kas važiuoja su mažais vaikais 2-3m, ar imate savo puoduką? 4u.gif

Pernai vaziavome su 2,6 metu, neemem, nes ant klozeto palaikydavom. Dabar bus greitai 4, daro ant puoduko, bet neimsim. Buna lauke tokie vaikiski tualetai prie mini klubu, bent jau pernai buvo tiek Turkijoje, tiek Rodo saloje.

Atsakyti