Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Prisiregistruot prisiregistravau. O kas toliau?.....
[/quote]

As esu prisiregistravusi dar ziema kaip tik nusipirkom kelione tai likus menesui iki keliones viesbutis parase kad laukiam jusu ir ar turesite kokiu pageidavimu 😀nieko neatrasiau dar .bet ziuresim ar bus kas nes sestadieni ryte isskrendam😁
Atsakyti
[quote=kreizzy,2017 05 04, 11:42]
[/quote]
As esu prisiregistravusi dar ziema kaip tik nusipirkom kelione tai likus menesui iki keliones viesbutis parase kad laukiam jusu ir ar turesite kokiu pageidavimu 😀nieko neatrasiau dar .bet ziuresim ar bus kas nes sestadieni ryte isskrendam😁
[/quote]
tai čia į tą rusišką tophotels registravotės bendrą ar kažokia nuoroda yra? nematau ten nieko smile.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2017 05 04, 10:42]
[/quote]
[/quote]
parasykit kur tiksliai registruotis? www.tophotel.com? ten viskas angliskai unsure.gif
Atsakyti
[quote=Sunrayja,2017 05 04, 11:25]
[/quote]
parasykit kur tiksliai registruotis? www.tophotel.com? ten viskas angliskai unsure.gif
[/quote]

Nu kaip ir kiekvienam tinklalapy - prisiregistruokite. Šone, kairėje. Bet kur ta akcija "Aš važiuoju", tai nerandu
Atsakyti

Registruokites tophotel.ru. Ten viskas rusiskai. Kai prasiregistruosite, tada i paieskos langeli isiveskit savo viesbucio pavadinima. Atsivers viesbucio puslapis su komentarais ir pan. Ieskokite mygtukus "Patinka",  "Klub otelia", "Ja jedu", "V otele" ir dar kazkoks (5vnt.). Sie mygtukai turi buti kazkur zemiau, po viesbucio pavadinimu. Pilkos spalvos. Tada turite paspausti Patinka. Toliau lyg turite tapti sio viesbucio klubo nariu (paspaudus mygtuka "Klub otelia"). Na ir salia bus "Ja jedu" (As vaziuoju). Paspaudziat. Issoks lentele, kur ivesit keliones data, naktu skaiciu ir kokia jusu sudetis (vienas/seima ir pan.). Tada gausit i e-maila nuoroda, kuria turesite patvirtinti. Viskas. Po siu veiksmu mygtukas "As vaziuoju" uzsidegs raudonai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 gegužės 2017 - 11:44
tai čia į tą rusišką tophotels registravotės bendrą ar kažokia nuoroda yra? nematau ten nieko smile.gif
[/quote]

https://tophotels.ru...hotel/al177640/
Cia rusiskai uzrasyta skoro edu 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 04 gegužės 2017 - 11:44

[/quote]

Taip, po viesbucio pavadinimu. "Skoro jedu", tiksliau. 

Atsakyti
[quote=kreizzy,2017 05 04, 11:43]
[/quote]
[/quote]

Ačiū 4u.gif Kažką užpildžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 05 04, 09:44)
Ar cia is Lietuvos vaziavot?
Ar galit npasakyti kiek jums kainavo, kiek naktu, keliese buvot?

Skridom is Londono. Viska susiradom patys, jokiu problemu nekylo. Is Antalijos oro uosto perveza agenturos autobusai, nereikejo bijot, kad paliks ar nespesi (as visad sito bijau-nezinomybes). Viesbutyje buvom po pietu.isskridom 2 nakties, iki tol naudojomes visais maitinimais ir gerimais. 7naktys, 8 dienos. Jei neskaiciuoti bilietu i Londona, kelione iki 800 dviems. Gavom dovanu, todel centa i centa nepasakysiu. Bet tikrai grisiu, ramybe, svara, kokybe pirmoj vietoj. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios keliautojos! 4u.gif
Norejau pasiteirauti, ar kas keliavote su Kidy tour? Dabar yra superinis pasiulymas uz 346 eu 11 naktu Kemal Bay viesbutyje... Galvoju griebti, tik man tas Kidy Tour nezinomas... Beje, gal kam teko ir Kemal Bay apsistoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond'e: 04 gegužės 2017 - 12:02
Popigiai.Gal ka sudomins.
http://www.makalius....urce=newsletter
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eduardic: 04 gegužės 2017 - 12:07
QUOTE(Diamond'e @ 2017 05 04, 12:54)
Sveikos, mielosios keliautojos! 4u.gif
Norejau pasiteirauti, ar kas keliavote su Kidy tour? Dabar yra superinis pasiulymas uz 346 eu 11 naktu Kemal Bay viesbutyje... Galvoju griebti, tik man tas Kidy Tour nezinomas... Beje, gal kam teko ir Kemal Bay apsistoti?  ax.gif

Apie kemal Bay nekokie atsiliepimai, 206 psl paskaitykite 4u.gif
Atsakyti