Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Paloma Grida Resort & Spa.
Vakar grizome is Beleko. Kadangi tai pirma kelione i Turkija, tai 10 balu is 10. Oro temperatura 29-26, neperkarsta, jokio lietaus ar vejo. Labai svari ir tvarkinga teritorija. Pats viesbutis dvieju aukstu kotedzai, jura uz keliasdesimt metru. Valgykla, barai ranka pasiekiami. Iki pat nakies valgai geri nuo vandens iki kokteilio ar gryno gerimo. Uzkandziu baras su vafliais, blyneliais, medumi, sokoladu, braskemis ir t.t. Maisto kalnai,nieks nesibaigia, karsti per pietus keitesi, visko isragaut neimanoma. Darzoviu,uzkandziu, sulciu,vyno .....as tiek maisto nebuvau macius. Skanu viskas, o isragaut nespejome. Apie ju pyragelius,tortelius, crem briule, pudingus, baklava, bulkutes atskira kalba. Nieks nedraudzia nestis is valgyklos, jei jau netelpa is karto smile.gif. Pora kartu buvom ala carte, taip pat viskas ok. Personalas kalba keliom kalbom, animacija veikia, vakare gyva muzika prie baro su kokteiliukais. Vakuciams prie stalu pristumiamos kedutes, yra vaiku restoranas. Valiutos nekeitem, jie myli $,o euru irgi neatsisako niekur.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2017 05 04, 08:45)
Vakar grizome is Beleko.

per kokį kelionių origanizatorių vykote?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2017 05 04, 08:49)
per kokį kelionių origanizatorių vykote?

Thomas Cook 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krina @ 2017 05 04, 05:21)
Man jau ir neramu dėl Saphir 4* unsure.gif  Bet tikiuosi po dviejų savaičių nebebus nei statybų, nei eilių prie maisto  biggrin.gif

Statybos prie Saphir bus iki 05.20 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krina @ 2017 05 04, 05:21)
Man jau ir neramu dėl Saphir 4* unsure.gif  Bet tikiuosi po dviejų savaičių nebebus nei statybų, nei eilių prie maisto  biggrin.gif

As irgi labai tikiuosi, dar statybos tai nieko, bet labai nesinori kambario i tos naktines diskotekos puse, nes mano mergaites jautriai miega 4u.gif o ir as pati megstu tyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 05 04, 09:49)
<p>tigriux - mes dar tik zadam pasinaudoti sia programa. Uzsiregistravau. Ziuresim, gal kuo nustebins😃</p>

Gal galit pasakyti kur ir kaip registravotes? Aš irgi noriu užsiregistruoti, o po to bus kaip bus, gal pavyks kas nors 4u.gif Kada jūs keliausite? Parašykite ar suveikė ši registracija. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2017 05 04, 09:21)
Gal galit pasakyti kur ir kaip registravotes? Aš irgi noriu užsiregistruoti, o po to bus kaip bus, gal pavyks kas nors  4u.gif Kada jūs keliausite? Parašykite ar suveikė ši registracija. bigsmile.gif

Mane taip pat domintu si informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2017 05 04, 08:45)
Vakar grizome is Beleko. Kadangi tai pirma kelione i Turkija, tai 10 balu is 10. Oro temperatura 29-26, neperkarsta, jokio lietaus ar vejo. Labai svari ir tvarkinga teritorija. Pats viesbutis dvieju

QUOTE(pienia @ 2017 05 04, 09:05)
Thomas Cook  4u.gif

Ar cia is Lietuvos vaziavot?
Ar galit npasakyti kiek jums kainavo, kiek naktu, keliese buvot?
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2017 05 04, 09:21)
Gal galit pasakyti kur ir kaip registravotes? Aš irgi noriu užsiregistruoti, o po to bus kaip bus, gal pavyks kas nors  4u.gif Kada jūs keliausite? Parašykite ar suveikė ši registracija. bigsmile.gif

QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 05 04, 09:34)
Mane taip pat domintu si informacija  4u.gif

Jau prieš mėnesį buvo klausimų apie šią programą, bet niekas nesiteikia plačiau papasakoti unsure.gif Internete irgi jokios informacijos neradau....
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 05 04, 11:53)
Jau prieš mėnesį buvo klausimų apie šią programą, bet niekas nesiteikia plačiau papasakoti  unsure.gif Internete irgi jokios informacijos neradau....

12 psl Katee žinutė:
"O ar girdejot toki dalyka, kaip dalyvavima akcijoje "As vaziuoju"? Cia reikia uzsiregistruoti Tophotels puslapy ir galima dalyvauti sioje akcijoje. Pliusai tokie, kad dalyvaujant sioje akcijoje ir jums atvykus, galite gauti geresnes klases kambari, pvz. Na, tarkim, su vaizdu i jura, jei buvo uzsakyta su vaizdu i soda. Arba vietoj standart galima gauti deluxe tipo kambari. Ir t.t. ir pan. bigsmile.gif Ir siaip, visokiu bonusu ten yra.
As dar nespejau viska isnagrineti. Bet prasiregistravau ir lyg issiunciau uzklausa i "As vaziuoju". Na, ziuresim kas bus"
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2017 05 04, 10:04)
12 psl Katee žinutė:
"O ar girdejot toki dalyka, kaip dalyvavima akcijoje "As vaziuoju"? Cia reikia uzsiregistruoti Tophotels puslapy ir galima dalyvauti sioje akcijoje. Pliusai tokie, kad dalyvaujant sioje akcijoje ir jums atvykus, galite gauti geresnes klases kambari, pvz. Na, tarkim, su vaizdu i jura, jei buvo uzsakyta su vaizdu i soda. Arba vietoj standart galima gauti deluxe tipo kambari. Ir t.t. ir pan.  bigsmile.gif Ir siaip, visokiu bonusu ten yra.
As dar nespejau viska isnagrineti. Bet prasiregistravau ir lyg issiunciau uzklausa i "As vaziuoju". Na, ziuresim kas bus"

Šitą aš mačiau, ale nesigavo man prisiregistruoti. Pabandysiu per kompą, ne per telefą

Prisiregistruot prisiregistravau. O kas toliau?.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 04 gegužės 2017 - 10:20
Tai žiūrėkit, kaip ten kas, nagrinėkit, aš net nžn ar visuose viešbučiuose tokia akcija vyksta.
Mes į Turkiją nevažiuojam tai nesigilinu, tiesiog skaitau temą, nes gyva ir šiaip ateičiai gal pravers smile.gif
Atsakyti