Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Laba diena 4u.gif
seku skaitau visa foruma ir pastebiu visi pagrinde skrenda i Alanijos, Kemero regionus.
o sakykit gal kas esate buve Marmaryje? Domintu viskas, kaip ten viesbuciai, kaip gamta, papludimiai, gal kokiu viesbuciu rekomendaciju turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magdalena*** @ 2017 05 02, 15:40)
Laba diena 4u.gif
seku skaitau visa foruma ir pastebiu visi pagrinde skrenda i Alanijos, Kemero regionus.
o sakykit gal kas esate buve Marmaryje?  Domintu viskas, kaip ten viesbuciai, kaip gamta, papludimiai, gal kokiu viesbuciu rekomendaciju turit? smile.gif

Matyt niekas neatsakys... Taigi atsakau - šiaip ši vietovė labiau populiari tarp anglakalbių ir šiek tiek primena tūsų vietą - tad čia gan daug miesto tipo viešbučių. Dėl to ji ir nėra labai populiari tarp lietuvių. Kas vis tik ten labiau domina Jus? Norite važiuoti su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 02, 17:02)
Matyt niekas neatsakys... Taigi atsakau - šiaip ši vietovė labiau populiari tarp anglakalbių ir šiek tiek primena tūsų vietą - tad čia gan daug miesto tipo viešbučių. Dėl to ji ir nėra labai populiari tarp lietuvių. Kas vis tik ten labiau domina Jus? Norite važiuoti su vaikais?

Nezinau kiek populiari tarp Lietuviu, bet man vienas graziausiu Turkijos regionu. Bent jau pernai i Dalamamo oro uosta leidosi, berods, vienas lektuvas per savaite. Oras superinis. Miestas pats tarp kalnu, apaugusiu pusimis, eukalipatais. Visai kitoks oras vasaros metu, nei tarkim Alanijoje. Gaivesnis daug. Pakrante, kiek pamenu smeliukas. Visai nesulyginsi su Antalijos zvyru. Labai grazi promenada. Ja einan, galima susisiekti su kitu Icmelero miesteliu. Pats miestelis irgi labai grazus. Prieplauka su itin brangiomis jachtomis, sokantys fontanai. Zodziu, patys graziausi atsiminimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 05 02, 18:23)
Nezinau kiek populiari tarp Lietuviu, bet man vienas graziausiu Turkijos regionu. Bent jau pernai i Dalamamo oro uosta leidosi, berods, vienas lektuvas per savaite. Oras superinis. Miestas pats tarp kalnu, apaugusiu pusimis, eukalipatais. Visai kitoks oras vasaros metu, nei tarkim Alanijoje. Gaivesnis daug. Pakrante, kiek pamenu smeliukas.  Visai nesulyginsi su Antalijos zvyru. Labai grazi promenada. Ja einan, galima susisiekti su kitu Icmelero miesteliu. Pats miestelis irgi labai grazus. Prieplauka su itin brangiomis jachtomis, sokantys fontanai. Zodziu, patys graziausi atsiminimai. smile.gif

Pritariu 100 % !!! wub.gif man tai gražiausias Turkijos kurortas! Pernai ten ilsėjomės. Marmaris resort .
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 05 02, 18:23)
Nezinau kiek populiari tarp Lietuviu, bet man vienas graziausiu Turkijos regionu. Bent jau pernai i Dalamamo oro uosta leidosi, berods, vienas lektuvas per savaite. Oras superinis. Miestas pats tarp kalnu, apaugusiu pusimis, eukalipatais. Visai kitoks oras vasaros metu, nei tarkim Alanijoje. Gaivesnis daug. Pakrante, kiek pamenu smeliukas.  Visai nesulyginsi su Antalijos zvyru. Labai grazi promenada. Ja einan, galima susisiekti su kitu Icmelero miesteliu. Pats miestelis irgi labai grazus. Prieplauka su itin brangiomis jachtomis, sokantys fontanai. Zodziu, patys graziausi atsiminimai. smile.gif

na man tikrai ten uzsinorejo:) bet reik dar apsitarti su kitais keliaujanciai ir ju nuomones atsiklausti.

tik nelabai, kad retokai skrenda lektuvai, lb jau reik derintis atostogas, ir nera galimybes 10 dienu nuvykti:( o 7 man kazkaip mazoka smile.gif

bet dar turiu laiko apmastymams, atostogas planuoju tik rugpjucio pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Na taip, kai derintis prie atostogu ne kazka. Bet gal ir galima 14 dienu. :/ Reikia ziurinetis. Siemet ziu Marmaris papiges, verta tikrai nuskristi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip neišsirenku, ar Lonicera World ar Club Asteria Belek smile.gif
Gal kokių atsiliepimų būtu ?
Atsakyti
Gal kas gali įmesti nuorodą, kur galėčiau ieškoti tik lėktuvo bilietų? Pvz Tezturo
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2017 05 03, 14:01)

Mes birželį į Club Asteria Belek skrendam, dar jame nebuvom smile.gif
Atsakyti

Gal kas gali įmesti nuorodą, kur galėčiau ieškoti tik lėktuvo bilietų? Pvz Tezturo

Jų puslapyje, gaila neduoda nuorodos imesti

Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2017 05 03, 13:18)
Mes birželį į Club Asteria Belek skrendam, dar jame nebuvom  smile.gif

Esam buve. Vaiku viesbutis. Vokieciu labai daug. Viskas su juo gerai. Tik man iki siol dar stovi akyse tie rukantys vokieciai, vakare net smogas nuo tu cigareciu būdavo. Ten lauko kavine po tokiais tentais pakista, tai tas dumas uzsilaikydavo.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2017 05 03, 13:01)

Buvom Lonicera.Čia jau rusų viešbutis.Visi kalba rusiškai.Mini klubas net rusiškai,vokiškai.
Atsakyti