Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Litux @ 2017 01 02, 09:58)
Vakar vakare pirma karta rimtai pagalvojau apie krypties keitima, kai per para 2 ispuoliai  unsure.gif

Aš tai rami . Jau n metų Stambulas ir jo apylinkės kenčia. Jei dėl to neskrisčiau-tai būčiau Turkijos nemačius.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 02, 11:22)
Aš tai rami . Jau n metų Stambulas ir jo apylinkės kenčia. Jei dėl to neskrisčiau-tai būčiau Turkijos nemačius.

Ir as visada rami islikdavau ir visiems sakydavau nuo likimo nepabegsi, bet vakar kazko sudvejojau ax.gif Ir aisku, kad vistiek bus i Turkija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 02, 11:22)

Pasakymas rami keistai skamba kraujo kontekste, kaip ten bebutu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 11:45)
Pasakymas rami keistai skamba kraujo kontekste, kaip ten bebutu unsure.gif

Jums keistai,man-ne. Jei viską "imčiau į galvą", plaukų nereikėtų dažyti smile.gif žinoma,man ,kaip žmogui gaila,kad taip vyksta,ne tik TR,bet aš nepakeisiu nieko,jūs-taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 02, 13:50)
Jums keistai,man-ne. Jei viską "imčiau į galvą", plaukų nereikėtų dažyti smile.gif žinoma,man ,kaip žmogui gaila,kad taip vyksta,ne tik TR,bet aš nepakeisiu nieko,jūs-taip pat.

Zmogaus gyvybe - pats svarbiausias, trapiausias dalykas musu gyvenime, ne kokia kaimyne Zita, kuri su kaimynu Henriku kas diena kelia cierka, tada gal ir neimsi i galva del visu nesamoniu aplink.
Faktas tas, kas mastai dideja, terorizmo perimetrai pleciasi. Niekada nezinai, kada atplauke su valtele istasyks puse pleziuko (tfu tfu tfu). Tai vat tokia ir ramuma. Tiesiog ne visi keicia krypti. As taip pat planuoju, bet man tikrai nera visiskai ramu, kai kraujas liejasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 sausio 2017 - 14:09
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 14:08)
Zmogaus gyvybe - pats svarbiausias, trapiausias dalykas musu gyvenime, ne kokia kaimyne Zita, kuri su kaimynu Henriku kas diena kelia cierka, tada gal ir neimsi i galva del visu nesamoniu aplink.
Faktas tas, kas mastai dideja, terorizmo perimetrai pleciasi. Niekada nezinai, kada atplauke su valtele istasyks puse pleziuko (tfu tfu tfu). Tai vat tokia ir ramuma. Tiesiog ne visi keicia krypti. As taip pat planuoju, bet man tikrai nera visiskai ramu, kai kraujas liejasi.

Nesigilinsiu ir nesiplėsiu ;) ,nes vėl bus ,kaip pernai biggrin.gif, tiesiog šiais laikais nesaugu NIEKUR.
Atsakyti
Su Naujais atejusiais victory.gif newyear.gif

Isrenkam Top 5-tuka Turkijos viesbutuku seimoms su 2 mazais vaikais..Bus man lengviau planuot kur geriau traukt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau Jūsų nuomonių, ar rinktis tokią kelionę, atrodo tūrėtų būti įdomu ir labai naudinga, tik keista atostogauti, ir viską saikingai raugauti biggrin.gif

http://www.jazztrave...iene-turkijoje/
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 15:08)

po sio naujametinio ispuolio as mastau, kaip Jus.
Taikytasi i uzsienio piliecius, taigi viesbutis ar pliaziukas yra super geras taikinys. Naktinis klubas man kaip l.geras viesbutis, kur atrode ir apsauga super gera yra ir visa kita, kas yra ir geruose viesbuciuose.
Atsakyti

Su Naujais :newyear:

Jo, Turkijoj jie niekaip prasidejo. Bet man siais metais kazkodel ramiau, nei praeitais. Gal todel, jog dar toli iki keliones. Puse metu. Ziuresim, kas vyks toliau.

Kad teroro perimetrai Turkijoj pleciasi, tai nemanau. Stambule jau keli metai vis kazkas vyksta. Ir i uzsieniecius jau buvo taikytasi. Ne pirmas kartas. Tas pats oro uostas (kur daug uzsienieciu) ar Stambulo centras, kur butent i uzsieniecius taikesi (taip rase spauda). O ir turistu lankytinoj vietoj praeitais metais irgi kazkoks ivykis buvo (mirtininkas susisprogdino). Ir, jei pamenat, praktiskai kas menesi praeitais metais Turkijoj kazkokie sprogimai buvo.

Atsakyti

Sveiki,

Norėčiau Jūsų nuomonių, ar rinktis tokią kelionę, atrodo tūrėtų būti įdomu ir labai naudinga, tik keista atostogauti, ir viską saikingai raugauti biggrin.gif

Man tai butu tikrai idomu! Tik kaip ten su tuo "viskas iskaiciuota" butu.... Kai visko yra, bet po paskaitos apie mitybos iprocius kaip ir negali sau daug leisti.  Gal cia tuo paciu ir valia isugdyti galima :D

Atsakyti
QUOTE(Simona2017 @ 2017 01 02, 18:01)
Sveiki,

Norėčiau Jūsų nuomonių, ar rinktis tokią kelionę, atrodo tūrėtų būti įdomu ir labai naudinga, tik keista atostogauti, ir viską saikingai raugauti  biggrin.gif

Čia jau aukštasis pilotažas, kai yra visokiausių gardumynų taip lengvai ranka pasiekamų, gražių atpalaiduojančių kokteiliukų ir tau tuo pačiu už 180eur kalama kas sveika ir tinkama, o kas ne. O juk atostogos tas metas kai atsipalaiduojama 4u.gif Viskas įskaičiuota+ , o nė pusės pasiūlos tau prisiliesti nerekomenduojama hmm.gif
O jei rimtai patarti nieks negali, pats žmogus turi nuspręsti, vienam įdomu ir labai naudinga, o kitam tai atrodys kaip laiko gaišimas Turkijoje tam ką tu bet kada gali daryti ir Lietuvoje, kai tuo metu Turkijos į Lietuvą neatsiveši...
Atsakyti