Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

O kas sakė - palaukite bus dar tų kainų - jei kelionė gegužei nesidraskykite per išankstinius smile.gif

Bandot reabilituoti save? O kas sake, o kas sake... Juokinga.

Kelioniu Panorama kelis menesius vis ismesdavo gerus pasiulymus. Balandis-geguze.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 balandžio 2017 - 11:54
Ar anais metais Saphir Resort and Spa 5zv yra buvusių?
Atsakyti
Aš tai mielai pabandyčiau kažkokį lietuvių nebandytą viešbutį, bet bėda, kad tada kaina bus didesnė. Todėl ir varo visi i tą patį tą soną, nes agentūros jiems siūlo geriausias kainas. Nu gi elementaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 balandžio 2017 - 12:02
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 28, 13:01)
Aš tai mielai pabandyčiau kažkokį lietuvių nebandytą viešbutį, bet bėda, kad tada kaina bus didesnė. Todėl ir varo visi i tą patį tą soną, nes agentūros jiems siūlo geriausias kainas. Nu gi elementaru.

Kodėl didelės ? Nusiperki bilietus, tada viešbutį tada pervežimą. Viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2017 04 28, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71597374" data-time="1493371962">
<p>O kas sakė - palaukite bus dar tų kainų - jei kelionė gegužei nesidraskykite per išankstinius vartotojo įkelta nuotrauka</p></blockquote>
<p>Bandot reabilituoti save? O kas sake, o kas sake... Juokinga.</p>
<p>Kelioniu Panorama kelis menesius vis ismesdavo gerus pasiulymus. Balandis-geguze.</p>

Na nesakyčiau kad tai kas buvo tikrai geri viešbučiai už gerą kainą buvo smile.gif Tai ką siūlė bučiau ėmęs jei kainuotų 280 - 300 eur , bet ne 500 eur smile.gif
Atsakyti
registracija skrydžiui Novaturas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 28, 13:01)

Na į "Club Nena" turbūt niekas iš lietuvių nevažiuoja biggrin.gif Mes sugebėjom nusipirkti smile.gif, tai kai gryšim, papasakosiu kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 28 balandžio 2017 - 12:41
QUOTE(Udrius @ 2017 04 28, 12:32)
O kas sakė - palaukite bus dar tų kainų - jei kelionė gegužei nesidraskykite per išankstinius smile.gif

Kas sakė?
Kiek pamenu, lyg Žalia Rūta vis rašydavo, kad nieko gero per išankstinius, kad turi atpigt pavasariui. Dar pora kitų narių. Ypač apie balandį-gegužę, kai nelabai sezonas. ir visada tik akcentuojant, kad tai tinka tais atvejais, kai žmogus nėra pririštas prie atostogų laiko, nes kai pamatai "paskutinės minutės" pasiūlymą, jau nėr laiko derintis su darboviete, reikia pult lagaminus pakuot...

O va Jūsų net postus peržiūrėjau ant greitųjų, ką rašėt kai išankstiniai pirkimai prasidėjo. Cituoti neleidžia, bet nukopinu Jūsų pasisakymą spalio 19: reikėjo ne žioplinėti ai tezai gal ką duos, bet pirkti . Na nepykit... ... "Skrydis viešbutis pervežimas balandis gegužė, Chrystal admiral"
Kaip tą kitaip įvertint, jei ne kaip žmonių durninimą ir motyvavimą nelaukt, o pamačius pirmą pasitaikiusį siūlymą pult pirkt per išankstinius?.. biggrin.gif
Na tiesiog kartais pasidaro labai neskanu, kai žmogus bando vaizduoti visažinį tongue.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Gal kas esate buve Güral premier Belek? Del darbu tenka keisti atostogu planus ir ziuriu i ka cia pakeitus
Atsakyti

Na nesakyčiau kad tai kas buvo tikrai geri viešbučiai už gerą kainą buvo smile.gif

Pagal jus gi TR aplamai nera geru viesbuciu. Tai ka jau cia...

Be to, tikrai geru viesbuciu kaina ir dabar nekrenta. Atvirksciai. Taip kad labai net apsimokejo pirkti per isankstinius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 balandžio 2017 - 13:05
QUOTE(Kristi_na @ 2017 04 28, 08:15)
Turiu drauge dirbancia kelioniu agenturoje, ji neseniai budama Turkijoje kele i fb viesbuciu foto. Zinot kas mane apstulbino? Tarp lietuviu labai populiarus viesbuciai su tokia kicine prabanga. Na pvz buvo paminetas azura deluxe resort@spa. Is foto jis man klaikus, bet pasirodo labai einamas..
Paprastesnis-Efelia village hotel. O Kemal bay-jau graziai atrodantis ir nepigiai.
Zodziu, zmoniu yra ivairiu smile.gif

Kemal bay nuotraukose grazu .o gyvai ... ka as zinau buvau ir negrysciau daugiau nieko ispudingo
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 04 28, 13:42)
Kas sakė?
Kiek pamenu, lyg Žalia Rūta vis rašydavo, kad nieko gero per išankstinius, kad turi atpigt pavasariui. Dar pora kitų narių. Ypač apie balandį-gegužę, kai nelabai sezonas. ir visada tik akcentuojant, kad tai tinka tais atvejais, kai žmogus nėra pririštas prie atostogų laiko, nes kai pamatai "paskutinės minutės" pasiūlymą, jau nėr laiko derintis su darboviete, reikia pult lagaminus pakuot...

O va Jūsų net postus peržiūrėjau ant greitųjų, ką rašėt kai išankstiniai pirkimai prasidėjo. Cituoti neleidžia, bet nukopinu Jūsų pasisakymą spalio 19: reikėjo ne žioplinėti ai tezai gal ką duos, bet pirkti . Na nepykit... ... "Skrydis viešbutis pervežimas balandis gegužė, Chrystal admiral"
Kaip tą kitaip įvertint, jei ne kaip žmonių durninimą ir motyvavimą nelaukt, o pamačius pirmą pasitaikiusį siūlymą pult pirkt per išankstinius?..  biggrin.gif
Na tiesiog kartais pasidaro labai neskanu, kai žmogus bando vaizduoti visažinį  tongue.gif

Atsakau - neimti bilieto už 100 eur yra griekas smile.gif Viešbutį vėliau gali susigaudyti kokį nori smile.gif Beje konkrečiai to viešbučio kaina nekito.

Suprantu aš Jus bet... smile.gif
Atsakyti