Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(bruc @ 2017 04 26, 21:17)
as skridau 30 - 31sav, LT niekas nieko neprase,  o is Turkijos antalijos oro uoste paklause kelinta sav, pasakiau, kad 31 ir viskas, nors kisau as jiems ta pazyma, bet nieko ten neskaite ;)
bent Alanijoje pilna ginekologu, kainos panasiai kaip pas mus privaciai 30-60 euru.
bankykit tartis su gydytoja, kad isduotu dvi pazymas, viena skrydziai i prieki, kita atgal, arba nurodytu, kad galioja iki tokios ir tokios datos...

beja, ziurekit draudima, nes standartiniam draudime gimdymas nedraudiminis atvejis  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už atsakymus mirksiukas.gif kaip visad jūsų forumas pagelbėjo smile.gif pasiskambinau į agentūrą, visus dokumentus atsiųs likus savaitei iki kelionės. O gal kuri buvot Sealight viešbutyje? Ką būtų verta Kušadasi ir šalia aplankyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 27, 13:32)
Kodėl taip kategoriškai?  rolleyes.gif

Tikrai ne kategoriškai. Tiesiog iš patirties savo ir draugų sakau. O šiaip pati labai norėčiau rast tokį variantą, nes mane pačią domintu išlėkt keliom dienelėm tik su vyru kur geras oras ir dar nebrangiai....
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 27, 19:20)
O paprasčiausia tai čia kokia-tik tešla be priedų,  aš jų neragavusi, tai atleiskite jei juokingai skamba  4u.gif
19.99trl tai čia vienas gabaliukas,  ar tie 6, kaip tel dydis?  blush2.gif

ne nuo 19.99 - 1kg kaina., ten panasiausia i ka turim lt tai simtalais, tik ten vietoje aguonu riesutai ir viskas tepta sviestu ir permirke meduje. 6 nedidi gebaliukai, kainuoja apie 2 eurus, bet tuos 6 iveikti per karta be sansu, net man slatkajeskai uzkietejusiai wub.gif
Atsakyti
Kokia nuomone apie Azura Delux Resort & spa?
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2017 04 27, 16:43)
Nesąmonių nesąmonę parašėte. Buvom 4 * Alanijoje, labai tvarkingi kambariai, gėrimais papildomas šaldytuvas, patalynę keitė kiekvieną dieną, rankšluosčius taip pat, maistas labai įvairus, labai daug ir visko.. Už tokią kainą, kaip mes praeitą rudenį skridom, tai super super. Paplūdimyje gėrimai, užkandėlės.

Jei mokat skaityti tai parašiau ,, kad ir 4* viešbutyje būna....,,,
Tai ir norėjau pasakyt, kad reikia domėtis viešbučiu.
Pati buvau ir nuostabiam 4* viešbutyje , nebuvo siaubingos prabangos bet švaru tvarkinga ir t.t o teko nuvažiuot į tokį , kad gavom persikelt į kitą viešbutį aišku su priemoka, kad tik atostogų nesusigadint. Taip kad nepulkit be reikalo o parašykit gerą, švarų su geru maistu 3 * viešbutį kaip čia viena forumietė prašė. Iš mano patirties to neteko girdėt tai ir pakomentavau savaip o jei jau jūs žinot tai pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 04 27, 21:40)
Kokia nuomone apie Azura Delux Resort & spa?

Atsiliepimai kai ir neblogi .viena nare geguzes 6 berods isskrenda lauksim atsiliepimu .as birzelio 1 🙄
Atsakyti
Daugybė gerų 3* viešbučių Turkijoje. Kaikurie brangesni nei dažnai oankomi 5*. Kam labai aktulau galima bookinge įjungti filtrus 3* ir svečių vertinimas. Atrasid daug fainų viešbučių, beliks išsirinkti tik kainą.
Atsakyti
QUOTE(Okasjeias @ 2017 04 27, 22:03)
Daugybė gerų 3* viešbučių Turkijoje. Kaikurie brangesni nei dažnai oankomi 5*. Kam labai aktulau galima bookinge įjungti filtrus 3* ir svečių vertinimas. Atrasid daug fainų viešbučių, beliks išsirinkti tik kainą.

Pilnai sutinku, bet manau autorė turėjo mintyse ir kainą žemesnę nei 5*. Ir norėjo išgirst iš buvusiųjų realiai atsiliepimus, bet tikrai sunku rast šiame forume kas važiuoja į 3* viešbutį. Nesupraskit vėl ne taip nenoriu nieko įžeist bet sekant temą kelis metus tai matosi akivaizdžiai užtat niekas ir negali pasidalint realia patirtim.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2017 04 27, 21:14)
Pilnai sutinku, bet manau autorė turėjo mintyse ir kainą žemesnę nei 5*. Ir norėjo išgirst iš buvusiųjų realiai atsiliepimus, bet tikrai sunku rast šiame forume kas važiuoja į 3* viešbutį. Nesupraskit vėl ne taip nenoriu nieko įžeist bet sekant temą kelis metus tai matosi akivaizdžiai užtat niekas ir negali pasidalint realia patirtim.

Į šį klausimą jau dauk kartų atsakyta, dauguma važiuoja su vaikais į šeimoms skirtus viešbučius. Norint rasti infromacijos apie kitokius viešbučius reikia žiūrėti kituose forumuose. Pasižiūrėkit į vykstančių sarašą, visi 5* ir šeimyniniai su didelėm teritorijom. 100% saraše esančių važiuoja į tokius, natūralu, kad niekas ir nesidalina informacija kurios nėra.
Atsakyti
QUOTE(Okasjeias @ 2017 04 27, 22:18)
... Pasižiūrėkit į vykstančių sarašą, visi 5* ir šeimyniniai su didelėm teritorijom. 100% saraše esančių važiuoja į tokius, natūralu, kad niekas ir nesidalina informacija kurios nėra.

Ne visi į 5* mirksiukas.gif

Esu buvusi Kemere grand viking 4*. Tik geri atsiminimai. Maistas puikus. Net gidė į ši viešbutį savo mamą buvo atvežusi atostogauti (lietuvė). Miesto pakraštyje, tylu, prie kalno.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Okasjeias @ 2017 04 27, 22:18)
Į šį klausimą jau dauk kartų atsakyta, dauguma važiuoja su vaikais į šeimoms skirtus viešbučius. Norint rasti infromacijos apie kitokius viešbučius reikia žiūrėti kituose forumuose. Pasižiūrėkit į vykstančių sarašą, visi 5* ir šeimyniniai su didelėm teritorijom. 100% saraše esančių važiuoja į tokius, natūralu, kad niekas ir nesidalina informacija kurios nėra.

Tą puikiai žinau smile.gif
Bet kodėl tada kelios forumietės užsipuolė kad šneku nesąmonęs jei pačios realiai nėra buvę ir nežino nei vieno 3* viešbučio? Aš ir tokio nežinau, bet tikrai manau, kad tokių yra.
Tai ir baikim šią temą draugiškai smile.gif
Atsakyti