Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Agnuuute @ 2017 04 26, 23:15)
Sveikos mamytės, seku visą temą nuo pirmo psl. ir gavau daug naudingos info, nes vykstam pirmą kartą atostogauti. Gal galėtų kas atsakyti į man labai svarbų klausimą 4u.gif  ryt turim sumokėt likusią pinigų dalį, kelionę pirkom internetu, sutartį pasirašėm ir nusiuntėm kelionių agentūrai el. paštu. Ar jie turi mums atsiųst atgal pasirašytą sutartį? Iš anksto dėkui smile.gif

Is karcios patirties: jei sutarties neturite su parasu, paprasykite. Jei koks nesusipratimas ivyks, turesite dokumenta.
Papildyta:
QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 26, 21:00)
O kaip maistas lektuve?taip pat kaip small planet?mano vaikai pastoviai alkani kai skrenda😀

Smal planet maistas pagal isankstini meniu yra neblogas ;-)
Atsakyti
QUOTE(Agnuuute @ 2017 04 26, 22:15)
Sveikos mamytės, seku visą temą nuo pirmo psl. ir gavau daug naudingos info, nes vykstam pirmą kartą atostogauti. Gal galėtų kas atsakyti į man labai svarbų klausimą 4u.gif  ryt turim sumokėt likusią pinigų dalį, kelionę pirkom internetu, sutartį pasirašėm ir nusiuntėm kelionių agentūrai el. paštu. Ar jie turi mums atsiųst atgal pasirašytą sutartį? Iš anksto dėkui smile.gif

Atsakau taip - koks kelionės organizatorius? Šiaip aš paprašyčiau sutarties, bet agentūros irgi nemėgsta popierizmo, tad svarbu kad vaikščiotų pinigai.

Savo kelionės statusą (ar agentūra apmokėjo) galima žiūrėti pas novaturą šiuo adresu

https://www.novatura...nti-rezervacija

Kad būtų ramiau už novaturo kelionę galite pervesti tiesiai pačiam novaturui, bet tada perspėkite agentūrą, kad taip padarėte

Tezturas berods šią funkciją išėmė. Tiesioginis atsiskaitymas jei pirkta agentūroje negalimas
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 04 26, 23:05)
Man tai keista kad nieks nesusidomėjo šiandien paleistoms žmoniškomis "Novaturo" kainoms
Kad ir 05-07 iki 05-18 5* net 11nakvynių už kokius 320asm galima paimti, viešbutis Senza The Inn, yra ir kitų, ir laiko susiruošimui yra

O ką aš sakiau - nepulkite pirkti kelionių gegužei - bus dar tų pasiūlymų. Su rugsėju spaliu sunkiau (dėl vietų lėktuve o ne dėl viešbučių trūkumo)
Atsakyti
Pasitikrinti užsakymo statusą galima ir pas tezus. Pagrindinio puslapio dešinėje (apačioje) suvedate užsakymo nr matysite kelionės statusą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 27, 08:52)
Pasitikrinti užsakymo statusą galima ir pas tezus. Pagrindinio puslapio dešinėje (apačioje) suvedate užsakymo nr matysite kelionės statusą.  smile.gif

Gali būti, nepastebėjau smile.gif Žinau tik tiek kad jei pirkta per agentūra tiesioginis mokėjimas negalimas.
Atsakyti
Aha.... vakar tas pasiulymas su 11n labai neblogas pasirode ir zemiskas, pagal siandienos kainas. Idomu, verta tiketis panasiu geguzes galui ar birzeliui? rolleyes.gif ryt baigiasi teztour bambadienis, gal kas uzmatet ka geresnio?
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 04 26, 18:16)
biggrin.gif  aha ir pykinimas, vemimas, vakare jokio kokteiliuko  biggrin.gif
As geriau su MM bet ne nescia atostogausiu  biggrin.gif

jau geriau ir aš su mmm praatostogausiu negu nėščia biggrin.gif

QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 26, 20:00)
O kaip maistas lektuve?taip pat kaip small planet?mano vaikai pastoviai alkani kai skrenda😀

o man smirda visas lėktuvas nuo to maisto, niekada neperkam ir nepirkčiau. Visada užkandžių įsidedam ir užtenka

QUOTE(Credo @ 2017 04 26, 20:02)
<p>10 puslapiu barniu su Udrium, 5 puslapiai apie mensruacijas😲😨 Tai tikrai tema apie Turkija🤔? Kartais ieskai kokios taip reikiamos info, o papuoli... Cia moderatorius apskritai yra?</p>

skaitykite nuo pirmo puslapio o ne nuo paskutinio mirksiukas.gif

QUOTE(Neigaja @ 2017 04 26, 20:04)
Bet paskaičęiau temoje, kad 12 metų dukra jau mmm turi,  mano 11 dukrai, kaip suprantu jau bet kada gali atkeliauti, aš dar kažkaip nepagalvojau, kad taip anksti, kažkaip nuo 13 sakiau laukti.

maniškė čia, šiaip ji susirgo nesulaukusi 11 metų unsure.gif

QUOTE(Neigaja @ 2017 04 26, 20:16)
Tam ir yra forumas  4u.gif  DISKUTUOTI

Turkijoje daugelis mamų suserga, tai ko negali padiskutuoti, pasitarti
Su Udrium irgi diskusija dėl akcijų buvo nu  ką ir diskutuojam toliau, važiuojam toliau

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 27, 08:19)
O ką aš sakiau - nepulkite pirkti kelionių gegužei - bus dar tų pasiūlymų. Su rugsėju spaliu sunkiau (dėl vietų lėktuve o ne dėl viešbučių trūkumo)

O aš skubėjau pirkti, rinktis, kad gi tik nepabrangtų. Nes iš anksto gi pigiau... Pirkau prieš du mėnesius. Šiai dienai ta pati kaina blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 04 26, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krisstinaa" data-cid="71593262" data-time="1493204699"><div><p>Pats geriausias dalykas KT. Kaip jų nenaudojau,oi vargau,nieks nepadėdavo. Apie maudynes net svajot negalėjau tom dienom. Pirmomis dienomis iš vis tekdavo pogimdyvinius paketus dėtis,nes plaukdavau ta žodžio prasme. Susiplanuot ir nieko negalėdavau iš anksto,nes nelabai reguliarios buvo. O dabar kaip laikrodukas,visada žinau kada pareis mano dienos vartotojo įkelta nuotrauka. Keli mėnesiai buvo sunkūs. Labai pykino,galvą skaudėjo,galvojau jau mest turėsiu,bet prakentėjau ir dabar net nejaučiu jokių pašalinių pojūčių vartotojo įkelta nuotrauka. Be jų dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo vartotojo įkelta nuotrauka. Sergu labai mažai,vos pateplioju,apsauga garantuota dėl leliukų vartotojo įkelta nuotrauka. Aišku nėra gerai tie vaistai,bet kas belieka. Šeis laikais aplamai nieko sveiko jau turbūt neliko.</p></div></blockquote><p>Visi "gerumai" prasideda baigus vartoti KT.</p><p></p>

Tikiu
Atsakyti
o kada realiai atsidaro Turkijoj sezonas??? nuo gegužės 1, ar tik nuo kokio vidurio? ax.gif

kažkaip buvau nurašius šiemet tą Turkiją (dėl karo), bet kol ramu, noriu wub.gif o ir kainų neblogų gegužės pradžiai meta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 04 27, 12:40)
o kada realiai atsidaro Turkijoj sezonas??? nuo gegužės 1, ar tik nuo kokio vidurio? ax.gif

kažkaip buvau nurašius šiemet tą Turkiją (dėl karo), bet kol ramu, noriu  wub.gif o ir kainų neblogų gegužės pradžiai meta  biggrin.gif

As lygiai taip pat.
Bet kuo toliau ziuriu, lyginu, visdelto, Turkija nepralenkiama kainos ir kokybes santykyje, kai norisi tiesiog drybsot viesbuty.
Atsakyti
gal kas buvote normaliame nebrangiame 3* viesbutyje suaugusiems, kur butu geras maistas, tvarkingi kamabariai ir smelio papludimys (gali ir buti uz gatves ar pereit per tuneli)? pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 04 27, 11:40)

kažkaip buvau nurašius šiemet tą Turkiją (dėl karo), bet kol ramu, noriu  wub.gif o ir kainų neblogų gegužės pradžiai meta  biggrin.gif

Tikrasis sezonas (su visokiom Gala naktim, vakarienėm lauke) dažniausiai pradedamas birželio mėn.
Tas Novaturo pasiūlymas kainos atžvilgiu neblogas, bet viešbuti Senza the inn nelabai koks schmoll.gif žiūrėkite ne tik į kainą, bet pasiskaitykite ir atsiliepimus, pasidomėkite plačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 27 balandžio 2017 - 11:02