Gal kam teko skristi ? Small planet reikalauja, kad pažyma skrydžiui būtų išduota ne vėliau kaip prieš 7 dienas iki skrydžio? Kur Turkijoje galima gauti tokią pažymą? Gal kam teko susidurti? Kiek kainavo?
QUOTE(Indare @ 2017 04 26, 20:47)
Gal kam teko skristi ? Small planet reikalauja, kad pažyma skrydžiui būtų išduota ne vėliau kaip prieš 7 dienas iki skrydžio? Kur Turkijoje galima gauti tokią pažymą? Gal kam teko susidurti? Kiek kainavo?
Kiek savaičių? Nes rašo taip
28-36 nėštumo savaitėmis Atsakomybę dėl bet kokių skrydžio pasekmių nėščiosios sveikatai nėščioji priima pati. Moterims taip pat būtina su savimi turėti gydytojo pažymą, nurodančią, jog nėščiosios sveikatos būklė yra tinkama keliauti oro transportu. Gydytojo pažyma turi būti išduota ne anksčiau kaip 7 dienos prieš kiekvieną skrydį (t.y. tiek pirminį, tiek atgalinį). Gydytojo pažyma turi būti išversta į anglų kalbą ir galioti visos kelionės metu.
https://www.smallpla...ms-moterims-450
QUOTE(Udrius @ 2017 04 26, 20:48)
Kiek savaičių?
28-30 savaičių. Šitą skaičiau, įdomu, ar galima Turkijoje nesudėtingai gauti tokią pažymą ir kiek maždaug tai kainuoja.
QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 26, 19:00)
O kaip maistas lektuve?taip pat kaip small planet?mano vaikai pastoviai alkani kai skrenda😀
Valgyt nevalgem. Kava man asmeniskai buvo neskani. Kazka placiau pakomentuot sunku ta tema.
P.S. nelabai atidziai seku tema, nesupratau taip iki galo, kas cia reklamuojama? Novaturas??? Siemet turejom auksine galimybe keisti kelione. Pasirodo tas keitimas sudo vertas. Vaikas skristi nenori, avansas bumt nera. Tai kokia cia auksine galimybe? 😃
QUOTE(Indare @ 2017 04 26, 20:47)
as skridau 30 - 31sav, LT niekas nieko neprase, o is Turkijos antalijos oro uoste paklause kelinta sav, pasakiau, kad 31 ir viskas, nors kisau as jiems ta pazyma, bet nieko ten neskaite ;)
bent Alanijoje pilna ginekologu, kainos panasiai kaip pas mus privaciai 30-60 euru.
bankykit tartis su gydytoja, kad isduotu dvi pazymas, viena skrydziai i prieki, kita atgal, arba nurodytu, kad galioja iki tokios ir tokios datos...
beja, ziurekit draudima, nes standartiniam draudime gimdymas nedraudiminis atvejis
Sveikos mamytės, seku visą temą nuo pirmo psl. ir gavau daug naudingos info, nes vykstam pirmą kartą atostogauti. Gal galėtų kas atsakyti į man labai svarbų klausimą ryt turim sumokėt likusią pinigų dalį, kelionę pirkom internetu, sutartį pasirašėm ir nusiuntėm kelionių agentūrai el. paštu. Ar jie turi mums atsiųst atgal pasirašytą sutartį? Iš anksto dėkui
QUOTE(Indare @ 2017 04 26, 20:50)
28-30 savaičių. Šitą skaičiau, įdomu, ar galima Turkijoje nesudėtingai gauti tokią pažymą ir kiek maždaug tai kainuoja.
Na aš tai nerizikuočiau.Bus dar tu Turkiju😀Vaikas svarbiau.
Man tai keista kad nieks nesusidomėjo šiandien paleistoms žmoniškomis "Novaturo" kainoms
Kad ir 05-07 iki 05-18 5* net 11nakvynių už kokius 320asm galima paimti, viešbutis Senza The Inn, yra ir kitų, ir laiko susiruošimui yra
Kad ir 05-07 iki 05-18 5* net 11nakvynių už kokius 320asm galima paimti, viešbutis Senza The Inn, yra ir kitų, ir laiko susiruošimui yra
QUOTE(Jerda @ 2017 04 26, 23:05)
Man tai keista kad nieks nesusidomėjo šiandien paleistoms žmoniškomis "Novaturo" kainoms
Geguzei, speju, nebeaktualu
QUOTE(Jerda @ 2017 04 26, 22:05)
Nu kaina tikrai labai gera, einu paziuret pasiulymo Gal tevams pasiulyti
QUOTE(Agnuuute @ 2017 04 26, 22:15)
Sveikos mamytės, seku visą temą nuo pirmo psl. ir gavau daug naudingos info, nes vykstam pirmą kartą atostogauti. Gal galėtų kas atsakyti į man labai svarbų klausimą ryt turim sumokėt likusią pinigų dalį, kelionę pirkom internetu, sutartį pasirašėm ir nusiuntėm kelionių agentūrai el. paštu. Ar jie turi mums atsiųst atgal pasirašytą sutartį? Iš anksto dėkui
Visus reikiamus dokumentus gausite į elektroninį paštą