Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Udrius @ 2017 04 26, 07:00)
Taip ... dasigyvenome smile.gif Štai viena iš "ilgai buvusių forume" smile.gif

Okasjeias

Iš viso žinučių  3
( 0.3 Žinučių skaičius per dieną / 0.00% iš visų forumo žinučių )
Aktyviausias  Kelionės ir atostogos

Susikurti profilį tam, kad pavaryti ant kažko ? smile.gif Gaila man tikrai tokių žmonių smile.gif Labai gaila ...

Nereikia taip susireikšminti, profilis naujas, nes grįžau po kurio laiko biggrin.gif nesisuka pasaulis apie Jus, tikrai nesisuka biggrin.gif

O koks tas žmogus bebūtų, tai kaip jau ir minėjau anksčiau, tai jis kažką turi, o JŪs iki šiol nieko. Tad yra kaip yra. O Jūs melagis esate tikrai neblogas, istorijų su jumis tikrai daug yra.
Atsakyti
O šiaip tai patys geriausi vaistai nuo mėnesinių, amžių amžius patikrinti- nėštumas biggrin.gif Garantija kad jų nebus virš 99%
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 04 26, 17:34)
O šiaip tai patys geriausi vaistai nuo mėnesinių, amžių amžius patikrinti- nėštumas  biggrin.gif  Garantija kad jų nebus virš 99%

biggrin.gif aha ir pykinimas, vemimas, vakare jokio kokteiliuko biggrin.gif
As geriau su MM bet ne nescia atostogausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 25, 20:30)
Na blin.pažiūrėjau,kad Kidy tour irgi bloga ekonominė padetis.Kas dabar skrydo su jais?Lektuvas buvo pilnas?

Jie ne vieni organizuoja keliones. Lektuve dekojo dar kazkokiam turku partneriui.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 04 26, 18:21)
Jie ne vieni organizuoja keliones. Lektuve dekojo dar kazkokiam turku partneriui.

Kad jau paminėjot lėktuvą smile.gif gal galima plačiau? Kokie tie Corendon lėktuvai? Po 3 keleiviai sėdi? Galima iš anksto užsiregistruot skrydžiui, rezervuoti vietas internetu, ar tik oro uoste? O gal išvis vietų nėr, sėda lektuve pagal principą "kas pirmesnis"?
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 04 26, 17:52)
Kad jau paminėjot lėktuvą smile.gif gal galima plačiau? Kokie tie Corendon lėktuvai? Po 3 keleiviai sėdi? Galima iš anksto užsiregistruot skrydžiui, rezervuoti vietas internetu, ar tik oro uoste? O gal išvis vietų nėr, sėda lektuve pagal principą "kas pirmesnis"?

Mes registravomes jau orouoste. Tereikejo pateikti pirmyn-atgal pasa. Daugiau nieko neprase. Lektuve vietu po 3, vienoj eilej 6. Jie save reklamuojasi kaip svariausia kompanija, kazkas pan. Is esmes lektuvas kaip lektuvas, tik jau labai kazkaip kietai kilo ir leidosi. Na, net nez, kaip paaiskinti gal cia daugiau ne nuo lektuvo, o nuo pilotu priklauso. Bet tarkim small planet leidziasi kazkaip tvarkingiau ir be jokiu burzgimu nemaloniu.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 04 26, 19:31)
Mes registravomes jau orouoste. Tereikejo pateikti pirmyn-atgal pasa. Daugiau nieko neprase. Lektuve vietu po 3, vienoj eilej 6. Jie save reklamuojasi kaip svariausia kompanija, kazkas pan. Is esmes lektuvas kaip lektuvas, tik jau labai kazkaip kietai kilo ir leidosi. Na, net nez, kaip paaiskinti gal cia daugiau ne nuo lektuvo, o nuo pilotu priklauso. Bet tarkim small planet leidziasi kazkaip tvarkingiau ir be jokiu burzgimu nemaloniu.

O kaip maistas lektuve?taip pat kaip small planet?mano vaikai pastoviai alkani kai skrenda😀
Atsakyti
QUOTE(Okasjeias @ 2017 04 26, 17:30)

O koks tas žmogus bebūtų,  tai kaip jau ir minėjau anksčiau, tai jis kažką turi, o JŪs iki šiol nieko. Tad yra kaip yra. O Jūs melagis esate tikrai neblogas, istorijų su jumis tikrai daug yra.

Na taip taip smile.gif dar kartą klausiu - buvome susitikę, baliavom kartu ? smile.gif Ech... Suprantu kad pavydite , bet tikrai nieko negaliu padėti smile.gif Istorijų daug? Be abejo - nes turi viską padaryti dėl klientų. Tiesa aš jų niekam nepasakoju. Beje, paskutinė istorija yra ši :

http://www.15min.lt/...ciai-642-788224

O gal projektas #šaliamūsų? Beje, ar žinojote, kad turkai važiavo į Lietuvą mokytis karaimų kalbos?
Atsakyti

10 puslapiu barniu su Udrium, 5 puslapiai apie mensruacijas😲😨 Tai tikrai tema apie Turkija🤔? Kartais ieskai kokios taip reikiamos info, o papuoli... Cia moderatorius apskritai yra?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Credo: 26 balandžio 2017 - 19:04
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 26, 13:04)
Pats geriausias dalykas KT. Kaip jų nenaudojau,oi vargau,nieks nepadėdavo. Apie maudynes net svajot negalėjau tom dienom. Pirmomis dienomis iš vis tekdavo pogimdyvinius paketus dėtis,nes plaukdavau ta žodžio prasme. Susiplanuot ir nieko negalėdavau iš anksto,nes nelabai reguliarios buvo. O dabar kaip laikrodukas,visada žinau kada pareis mano dienos smile.gif. Keli mėnesiai buvo sunkūs. Labai pykino,galvą skaudėjo,galvojau jau mest turėsiu,bet prakentėjau ir dabar net nejaučiu jokių pašalinių pojūčių smile.gif. Be jų dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo smile.gif. Sergu labai mažai,vos pateplioju,apsauga garantuota dėl leliukų smile.gif. Aišku nėra gerai tie vaistai,bet kas belieka. Šeis laikais aplamai nieko sveiko jau turbūt neliko.

Oj gerai, tik tuo metu, kai geri, kai baigi gerti po kurio laiko lauk pasekmių unsure.gif

Ir aš gėriau, atsitokėjau, bet jau ir pasekmių turiu. Tad nei draugui, nei priešui nelinkiu šio gėrio gerti.

Geriausiai per mmm man taurelė, aš ir baseiną lankau visais metų laikais, tai be jos neišsiversčiau. Kažkoks kelių metų atradimas, neatsidžiaugiu atradusi 4u.gif

Bet paskaičęiau temoje, kad 12 metų dukra jau mmm turi, mano 11 dukrai, kaip suprantu jau bet kada gali atkeliauti, aš dar kažkaip nepagalvojau, kad taip anksti, kažkaip nuo 13 sakiau laukti.

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 04 26, 20:02)
<p>10 puslapiu barniu su Udrium, 5 puslapiai apie mensruacijas😲😨 Tai tikrai tema apie Turkija🤔? Kartais ieskai kokios taip reikiamos info, o papuoli... Cia moderatorius apskritai yra?</p>

Tą aš irgi seniai pastebėjau smile.gif
Atsakyti
Tam ir yra forumas 4u.gif DISKUTUOTI

Turkijoje daugelis mamų suserga, tai ko negali padiskutuoti, pasitarti
Su Udrium irgi diskusija dėl akcijų buvo nu ką ir diskutuojam toliau, važiuojam toliau
Atsakyti