Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Na va Novaturas išmetė pasiūlymų į Turkiją gegužes pradžiai. Kainos maždaug turi būti - bilietai ~ 199 eur, paketai ~ 5* nuo 365 eur.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2017 04 26, 12:45)
taigi paskaičiuokit kad 2000-45% bus 1100, o kitoj agentūroj tokį pat kelionės paketą galėsit be nuolaidos pirkti už 1000  mirksiukas.gif

4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pati susifeilinau.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rimtai gi... biggrin.gif biggrin.gif
užfiksavau, kad "abi įmonės duoda 1000 eur kainą" .... biggrin.gif Neįsiskaičiau į uždavinio sąlygą.... biggrin.gif tfu.... tie išvedžiojimai per kelis psl. visai protą susuko.... viskas- jau seniau to personos postus tik permesdavau, dabar išvis neskaitysiu net pirmojo žodžio...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pats geriausias dalykas KT. Kaip jų nenaudojau,oi vargau,nieks nepadėdavo. Apie maudynes net svajot negalėjau tom dienom. Pirmomis dienomis iš vis tekdavo pogimdyvinius paketus dėtis,nes plaukdavau ta žodžio prasme. Susiplanuot ir nieko negalėdavau iš anksto,nes nelabai reguliarios buvo. O dabar kaip laikrodukas,visada žinau kada pareis mano dienos smile.gif. Keli mėnesiai buvo sunkūs. Labai pykino,galvą skaudėjo,galvojau jau mest turėsiu,bet prakentėjau ir dabar net nejaučiu jokių pašalinių pojūčių smile.gif. Be jų dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo smile.gif. Sergu labai mažai,vos pateplioju,apsauga garantuota dėl leliukų smile.gif. Aišku nėra gerai tie vaistai,bet kas belieka. Šeis laikais aplamai nieko sveiko jau turbūt neliko.
Atsakyti

[/quote]
Vis stebiosi kaip operatoriai kainom zaidzia.kokios 3 savaites stebejau kainos tam tikrems viesbuciams birzeliuj.dideliu pasikeitimu nebuvo.nusprendziau daugiau nelaukti,i nupirkau.gerai kad turejom galimibe dar viena karta dariti pakeitima.kita diena po avanso pervedimo.musu vesbutis atpigo 120euru.kalba eina apie Utopoja.bet daleiskim Akka Antedonas pabrango gerokai,400eu.pikta pasidare.apmaudu.pasinaudojom pakeitimu i paemem 8d vietoj 7.cia bus is tos serijos,kai kaskas daznai diomesi ir tikrinasi kasdoe kainos.jie laikosi ir net truputi pabrangsta.paskui po isigijimo,domejimasis konkreciu viesbuciu krenta.jie musa kaina.o kur pajeskose vieshbutis per diena 100 kartu tikrinamas.tai pabrangona kas dien.turbit taip ir veikia marketingas siolaikinis.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 04 26, 13:03)
viskas- jau seniau to personos postus tik permesdavau, dabar išvis neskaitysiu net pirmojo žodžio...

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o man patinka skaityti jo paerzinimus smile.gif
juk jei niekas nekreiptų dėmesio, manau pusės diskusijų ir nebūtų..... čia kaip energetinis vampyras smile.gif
Atsakyti
Dilgėlių arbatą reikia labai stiprią gerti, pavirintą, kažkiek padeda, bet toms, kurių gausios MM, vis tiek čia juokas..
Mano sesei ir draugei padeda ibumetinas arba ibuprofenas-pagerti tomis gausiausiomis dienomis po tabletę dienos metu keletą kartų, tada kažkaip visas tekėjimo pikas pasislenka į vakarą arba į naktį. Na, jos labai džiaugėsi kai kelionės metu kai kažkur važiuoji gali jaustis bent truputį ramesnė.

QUOTE(agise @ 2017 04 26, 12:23)
drinks_cheers.gif  ir dilgėlių arbata gerai tai pat kažkiek padeda, bet...

Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2017 04 26, 14:31)

Vis stebiosi kaip operatoriai kainom zaidzia.kokios 3 savaites stebejau kainos tam tikrems viesbuciams birzeliuj.dideliu pasikeitimu nebuvo.nusprendziau daugiau nelaukti,i nupirkau.gerai kad turejom galimibe dar viena karta dariti pakeitima.kita diena po avanso pervedimo.musu vesbutis atpigo 120euru.kalba eina apie Utopoja.bet daleiskim Akka Antedonas pabrango gerokai,400eu.pikta pasidare.apmaudu.pasinaudojom pakeitimu i paemem 8d vietoj 7.cia bus is tos serijos,kai kaskas daznai diomesi ir tikrinasi kasdoe kainos.jie laikosi ir net truputi pabrangsta.paskui po isigijimo,domejimasis konkreciu viesbuciu krenta.jie musa kaina.o kur pajeskose vieshbutis per diena 100 kartu tikrinamas.tai pabrangona kas dien.turbit taip ir veikia marketingas siolaikinis.

Jei ir jei kas taip daro, tai tik tezturas smile.gif O šiaip mečiau nuorodas kur žiūrėti pasiūlymus smile.gif Aišku, kainos kaitaliojasi ir niekas negali pasakyti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 26 balandžio 2017 - 13:58
Skaitau skaitau ir vis tiek nesu tikra ar aš taip suprantu smile.gif

Udriau, jūs norėjote pasišaipyti iš žmonių, kurie taip užsifiksuoja ties nuolaidos dydžiu, kad nebefiksuoja pačios kainos, kuri gali gautis didesnė su didžiule nuolaida negu be nuolaidos? Ar čia yra dar koks nors gudrus nesuvokiamas kabliukas? bigsmile.gif

QUOTE(Udrius @ 2017 04 25, 21:44)
Tiesa sakant nesupratau ką parašėte.
Klausimas yra toks - viena agentūra parašo kelionės kaina 2000 eur, Jūs pasiderate ir jums pritaiko nuolaidą 45 proc. Kita parašo - kelionės kaina 1000 eur ir nuolaidų nesuteikiame. Kur vis tik pirksite?

Atsakyti

Pats geriausias dalykas KT. Kaip jų nenaudojau,oi vargau,nieks nepadėdavo. Apie maudynes net svajot negalėjau tom dienom. Pirmomis dienomis iš vis tekdavo pogimdyvinius paketus dėtis,nes plaukdavau ta žodžio prasme. Susiplanuot ir nieko negalėdavau iš anksto,nes nelabai reguliarios buvo. O dabar kaip laikrodukas,visada žinau kada pareis mano dienos smile.gif. Keli mėnesiai buvo sunkūs. Labai pykino,galvą skaudėjo,galvojau jau mest turėsiu,bet prakentėjau ir dabar net nejaučiu jokių pašalinių pojūčių smile.gif. Be jų dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo smile.gif. Sergu labai mažai,vos pateplioju,apsauga garantuota dėl leliukų smile.gif. Aišku nėra gerai tie vaistai,bet kas belieka. Šeis laikais aplamai nieko sveiko jau turbūt neliko.

Visi "gerumai" prasideda baigus vartoti KT.

Atsakyti
Praeitais metais mano dienos kaip tik kelionės metu turėjo būt... Man vargas būtų, nes gausiai būna ir pykina. KT nevartoju, bet pradėjau jas gert savaitę prieš kelionę (aišku negalima bet kada jas pradėt gert, bet tiek to buvo) biggrin.gif Tai ir neprasidėjo man tos dienos, galėjau atostogaut be vargo, bet buvo ir minusų, nes pilvas padidėjo, kadangi neleidau pasišalinti, tam kam reik blink.gif ir vis tiek šiek tiek pykino. Po kelionės iškart nutraukiau KT gėrimą ir prasidėjo mano dienos jau būnant namuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 04 26, 09:15)
Niu, gana kapčiuotis su Udrium 4u.gif , pakalbėkim apie moteriškas problemas - nepageidaujams dienas atostogų metu biggrin.gif Kažkada dalinotės patarimais, priminkit, kokiomis priemonėmis naudojatės, gal kokių veiksmingų būdų žinot, kad atostogų nesusigadinti 4u.gif , spėju nelaiku užklups tas "malonumas" mane rolleyes.gif

Parasysiu is savo patirties. Man irgi reikejo pakeisti menesiniu datas. Bandziau ir citrinas ir vitamina C, niekas nepasistumejo. Tada nusipirkau KT (be recepto pardave), ir tikrai padejo. Isgeriau tik viena pakuote. Kiekvienai spresti kas geriau, bet man padejo ir nebuvo pasekmiu smile.gif O menesines tikrai butu sugadinusios atostogas, apie hamama tikrai net nesvajociau. Siais metais is viso gerai (turiu spirale), jokiu bedu 4u.gif
Atsakyti
O kas atsitiks nuo kt naudojimo menesi? Kad tik tokios bedos butu gyvenime kaip paranoja menesis su kt.
Atsakyti