Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 04 26, 10:25)

Del mmm dienu. Seip KT arba KP padeda nutolinti tas dienAs.

Galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 26, 10:42)
Užteks.Jei jums aišku tiks kontracepcija.Mane taip nuo jos pykina,kad geriau jau tos dienos.

Bandziau ir KT, po 5 dienu vemimo meciau. Po kakzurio laiko uzsiklijavau pleistra, daar blogiau -silpna, bloga, spaudimas zemas, ir vel po5 dienu nusiplesiau. Teko susitaikyti kad jokie kontraceptikai man netinka angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 26, 11:19)
Galima placiau?

Tiesiog nneutraukiamai geri tabletes ,arba nenusiklijuoji pleistro. Nedarai pertraukos, per kurias prasidedu mmm . Bet va viena dalyve raso, kad nepasiteisino jai. Bet kiek as domejausi tai labai daug kam pasiteisino.Aisku ,organizmas nepadekos uz tokius praleidinejimus, bet nuo 1 karto nenumirsim smile.gif

Maudytis ir plezintis aisku galima ir per "tas dienas", pasinaudojus kaikuriom priemonem, bet vistiek pergyvenimas ar ten viskas ok, ar man cia per leskas neteka ruzavas vanduo biggrin.gif kas pusvalandi i wc.Diskomfortas. Ka jau kalbet , apie "paspalvinima " su vyru rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 26 balandžio 2017 - 11:31
QUOTE(elizieja @ 2017 04 26, 11:04)

Man tai baimė dėl vaikų ir vėjaraupių protrūkio, kaip tik darželyje prasidėjo karantinas, nebuvom darže jau 3sav, dabar jaučiu nevesiu iki pat atostogų, negaliu rizikuoti - gerai, kad tokią galimybę turiu, nes nedirbu  biggrin.gif bet vistiek paranoja ir labai bijau  unsure.gif

Ačiū Die maniškis prieš 3 savaites persirgo vejaraupiais, labai norėjau, kad užsikrėstų darželyje dar iki kelionės biggrin.gif
Del MM tai as nesuku galvos visiskai, su siuolaikinem kaip kazkas rase priemonem, man nebaisu smile.gif juk galima keistis nors kas pusvalalndi smile.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit, nesibarkit , kad grįžau prie šio klausimo 4u.gif bet aš neišmąsčiau- ką čia norėta pasakyti:

QUOTE(Udrius @ 2017 04 25, 22:44)
Tiesa sakant nesupratau ką parašėte.

Klausimas yra toks - viena agentūra parašo kelionės kaina 2000 eur, Jūs pasiderate ir jums pritaiko nuolaidą 45 proc. Kita parašo - kelionės kaina 1000 eur ir nuolaidų nesuteikiame. Kur vis tik pirksite?

Aš pirkčiau ten, kur pasiderėjus duoda 45 proc nuolaidą. Ar kažkas BLOGAI? Na, visaip galvojau, bet nerandu šio klausimo ESMĖS? (o turėčiau įjungti altruizmą ir pirkti iš tos įmonės, kur neduoda nuolaidos, o gal dar ir primokėti vietoj 1000+ šimtą eurų, nes gal įmonei tiesiog sunku, pilna naglų klientų, pešančių nuolaidas??? ...)

QUOTE(Udrius @ 2017 04 26, 05:32)
Neįsižeiskite, bet pasakysiu taip - tas žmogus apie kurį kalbate  visada melavo ir meluoja. Nenoriu lysti į visas peripetijas, bet man jo labai gaila. Jūs sakote mane sutinkate? Ir kaži kur sutinkate? Realiam gyvenime? Projektuose? Perkant keliones? Taigi realiai nesutinkate.

Geras augantis ir klestintis verslas neatsiejamas nuo melo. ax.gif Kiekvienas sėkmingas verslininkas tai patvirtins.

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 04 26, 13:36)
Merginos, nepykit, nesibarkit , kad grįžau prie šio klausimo  4u.gif  bet aš neišmąsčiau- ką čia norėta pasakyti:
Aš pirkčiau ten, kur pasiderėjus duoda 45 proc nuolaidą. Ar kažkas BLOGAI?   Na, visaip galvojau, bet nerandu šio klausimo ESMĖS?  (o turėčiau įjungti altruizmą ir pirkti iš tos įmonės, kur neduoda nuolaidos, o gal dar ir primokėti vietoj 1000+ šimtą eurų, nes gal įmonei tiesiog sunku, pilna naglų klientų, pešančių nuolaidas??? ...)

taigi paskaičiuokit kad 2000-45% bus 1100, o kitoj agentūroj tokį pat kelionės paketą galėsit be nuolaidos pirkti už 1000 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 26 balandžio 2017 - 11:54

Na, jus, moterys, duodat. Taip, lengva ranka, siulot gerti KT, lyg tai butu vitaminai kazkokie. Tik tam, kad issimaudyti baseine/juroj. Stebiuosi. Supraskit, kad tai yra hormonai. 

Geriau jau susitaikyti su situacija. Na, jei jau sutaps tos dienos su kelione tai sutaps. Bet gerti sita slamsta va taip,  tiesiog... ka as zinau.

Ginekologai (atsakingi) net tyrima atlieka, pries israsant KT. 

Atsakyti
Gal tada geriau citrinas kilogramais valgysiu.....

QUOTE(oaze 2 @ 2017 04 26, 10:42)
Užteks.Jei jums aišku tiks kontracepcija.Mane taip nuo jos pykina,kad geriau jau tos dienos.

QUOTE(katee @ 2017 04 26, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Supronti" data-cid="71592877" data-time="1493195934">
<p><p>Na, gal tada tiek to... Negerkit KT. Vis delto, tai hormoninis preparatas. Gali sujaukti viso organizmo veikla.</p>
<p>.</p>

QUOTE(Jerda @ 2017 04 26, 10:53)
Jei pastoviai gertum tuomet galėtum taip susitvarkyti, bet poros mėn gali neužtekt, deja iš patirties sakau. Bandžiau pertraukos nedaryti kad neprasidetu, neišdegė unsure.gif

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 04 26, 11:23)
Bandziau ir KT, po 5 dienu vemimo meciau. angel_sadangel.gif
Papildyta:
Nedarai pertraukos, per kurias prasidedu mmm .   rolleyes.gif  cool.gif

Papildyta:
QUOTE(bruc @ 2017 04 26, 10:05)
mensturacine taurele. labai patogu  4u.gif jokiu isoriniu pozymiu ,kad ji yra, tik reik wc susitvarkyti, bet jos 'ilgam uztenka'. pirkau atostogom, bet dabar tik su ja ir verciuosi.
man irgi visada kabina tos dienos atostagas, bet tai buna pabaiga pirmom dienom arba pradzia paskutine diena  rolleyes.gif

iš kur pirkote? Kokios firmos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 26 balandžio 2017 - 12:16
QUOTE(Vaka @ 2017 04 26, 12:31)
Ačiū Die maniškis prieš 3 savaites persirgo vejaraupiais, labai norėjau, kad užsikrėstų darželyje dar iki kelionės  biggrin.gif
Del MM tai as nesuku galvos visiskai, su siuolaikinem kaip kazkas rase priemonem, man nebaisu smile.gif juk galima keistis nors kas pusvalalndi  smile.gif

Nepamirškite dar to, kad vaikai po persirgimo vejaraupiais, pasak gydytojų, neturi imuniteto mažiausiai 1 mėn.

Jūs laiminga, kad Jums "tos" dienos nebaisu. Aš savo "dienom" dar neradau šiuolaikinių priemonių su kuriomis galėčiau lipti į vandenį blink.gif, deja nepadeda nei didžiausi kamščiai, nei dviguba apsauga pirmomis dienomis unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 04 26, 12:15)
Jūs laiminga, kad Jums "tos" dienos nebaisu. Aš savo "dienom" dar neradau šiuolaikinių priemonių su kuriomis galėčiau lipti į vandenį blink.gif, deja nepadeda nei didžiausi kamščiai, nei dviguba apsauga pirmomis dienomis unsure.gif  ax.gif

Mano taip pat gausios, tai atradau vaistažoles (trikertė žvaginė ), kuri mažina, stabdo kraujavimą. Manau reiks vežtis į kelionę ir ryte užsiplikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 26 balandžio 2017 - 12:21
QUOTE(Supronti @ 2017 04 26, 13:20)
Mano taip pat gausios, tai atradau vaistažoles (trikertė žvaginė ), kuri mažina, stabdo kraujavimą. Manau reiks vežtis į kelionę ir ryte užsiplikyti.

drinks_cheers.gif ir dilgėlių arbata gerai tai pat kažkiek padeda, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 26 balandžio 2017 - 12:25
QUOTE(katee @ 2017 04 26, 13:05)
<p>Na, jus, moterys, duodat. Taip, lengva ranka, siulot gerti KT, lyg tai butu vitaminai kazkokie. Tik tam, kad issimaudyti baseine/juroj. Stebiuosi. Supraskit, kad tai yra hormonai. </p><p>Geriau jau susitaikyti su situacija. Na, jei jau sutaps tos dienos su kelione tai sutaps. Bet gerti sita slamsta va taip,  tiesiog... ka as zinau.</p><p>Ginekologai (atsakingi) net tyrima atlieka, pries israsant KT. </p>

va aš irgi skaitau, kokie drąsūs patarimai ir kaip drąsiai merginos sutinka pabandyti, juk čia ne vitaminai kokie, kad taip su savo organizmu žaisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 04 26, 13:30)
va aš irgi skaitau, kokie drąsūs patarimai ir kaip drąsiai merginos sutinka pabandyti, juk čia ne vitaminai kokie, kad taip su savo organizmu žaisti  unsure.gif

Nepuolam visko iskart bandyti ant saves, uztai ir klausinejam, renkam info friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 26 balandžio 2017 - 12:38