Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Floora @ 2017 04 26, 10:54)
kaip suprast ką veikčiau  biggrin.gif suaugusiai moteriai nematau problemų su šiuolaikinėm priemonėm. Mums pagal ciklus atostogas suderinti nėjo, tai turim ką turim, dėl savęs nebijau, o dukros bus gaila jei papulsim  unsure.gif

Vat ir mano dukrai bus tokia problema.Ir skaičiavom ,o jos paemė ir persekėlė.Na bus ,kaip bus.Su vaikais čia nepažaisi.
Atsakyti

kaip suprast ką veikčiau biggrin.gifsuaugusiai moteriai nematau problemų su šiuolaikinėm priemonėm. Mums pagal ciklus atostogas suderinti nėjo, tai turim ką turim, dėl savęs nebijau, o dukros bus gaila jei papulsim unsure.gif

Paprastai suprasti. As sergu labai gausiai. Labai. Bet ir sokti i baseina su "siuolaikine priemone", feeee... 

Taip, jei nesigauna pastumti +/- kelias dienas, tada yra kaip yra. 

Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 04 26, 10:54)
kaip suprast ką veikčiau  biggrin.gif suaugusiai moteriai nematau problemų su šiuolaikinėm priemonėm. Mums pagal ciklus atostogas suderinti nėjo, tai turim ką turim, dėl savęs nebijau, o dukros bus gaila jei papulsim  unsure.gif

Aš ir MM bijojau, bet dabar perskaičius temoj, bėgau pasižiūrėti į kalendorį, tai turėčiau po atostogų, bent tiek gerai ax.gif
Man tai baimė dėl vaikų ir vėjaraupių protrūkio, kaip tik darželyje prasidėjo karantinas, nebuvom darže jau 3sav, dabar jaučiu nevesiu iki pat atostogų, negaliu rizikuoti - gerai, kad tokią galimybę turiu, nes nedirbu biggrin.gif bet vistiek paranoja ir labai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 04 26, 10:15)
Niu, gana kapčiuotis su Udrium 4u.gif , pakalbėkim apie moteriškas problemas - nepageidaujams dienas atostogų metu biggrin.gif Kažkada dalinotės patarimais, priminkit, kokiomis priemonėmis naudojatės, gal kokių veiksmingų būdų žinot, kad atostogų nesusigadinti 4u.gif , spėju nelaiku užklups tas "malonumas" mane rolleyes.gif

mensturacine taurele. labai patogu 4u.gif jokiu isoriniu pozymiu ,kad ji yra, tik reik wc susitvarkyti, bet jos 'ilgam uztenka'. pirkau atostogom, bet dabar tik su ja ir verciuosi.
man irgi visada kabina tos dienos atostagas, bet tai buna pabaiga pirmom dienom arba pradzia paskutine diena rolleyes.gif
Atsakyti
Imti daugiau nei 7dienas atostogų. Tai vis nors dalis atostogų ir mm nesutaps
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 26, 11:04)

Man tai baimė dėl vaikų ir vėjaraupių

kasmet nuo balandzio pergyvenu, kad nepasigauti sito dziaugsmo... o kai pas mane jie du, tai dar tiketina, kad is eiles sirgs... pernai net neleidau i pora gimtadieniu, kurie buvo zaidimo kambariuose, pries kelione, kad nepasigauti tokio dziaugsmo...
siemet dar pas mus darze tylu, bet speju jau tuoj tuoj vel prasides banga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 25, 18:45)
Turiu klausimą - kur vis tik pirksite - toje agentūroje kuri duos didesnę nuolaidą ar toje kur kelionė bus pigiausia, tačiau ji pasakys, kad nuolaida yra 0 proc.? smile.gif

Pirksiu kurios pasiūlyta kaina konkrečiam viešbučiui, tai pačiai datai bus mažesnė. Todėl ir kreipiuosi į min 3 agentūras. Kol kas Šiauliuose visada pigiau pasiūlo. O kiek proc nuleidžia, ne mano rūpestis.
Visa matematika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 26 balandžio 2017 - 10:21
QUOTE(bruc @ 2017 04 26, 11:13)
kasmet nuo balandzio pergyvenu, kad nepasigauti sito dziaugsmo... o kai pas mane jie du, tai dar tiketina, kad is eiles sirgs... pernai net neleidau i pora gimtadieniu, kurie buvo zaidimo kambariuose, pries kelione, kad nepasigauti tokio dziaugsmo...
siemet dar pas mus darze tylu, bet speju jau tuoj tuoj vel prasides banga  blink.gif

Va va, kiti manęs nesupranta, atseit greičiau susirgs spės pasveikti iki kelionės (birželio 9d), o jei susirgs po būtent 21d, o ir paskui skaičiau 2men labai serga vaikai dėl nualinto imuniteto, beje pas mane irgi 2 vaikai vienas 4m kitas 2m, tai irgi sirgtų greičiausiai vienas paskui kitą. Bandau kovoti su savo baimėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 04 26, 09:41)
<p>As tai derinau atostogas pagal cikla😊 Galejom imti kelione 5 dienom anksciau (nuo birzelio 5-tos dienos). Dar laimetumem. Nes kaina buvo mazesne 150eu. Bet tai butu "mano dienos". Ka as ten veikciau?☺ Todel paemiau nuo birzelio 10d.  </p>

Derinau ir aš, bet kai kelionę pirkau per išankstinius, matyt ne taip paskaičiavau.... tai per pačią kelionę "džiaugsiuos" gal tikrai eiti pas ginę prašyti kontraceptinių kad išrašytų? niekad negėrusi, užteks pagert 2 mėn?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2017 04 26, 11:38)
Derinau ir aš, bet kai kelionę pirkau per išankstinius, matyt ne taip paskaičiavau.... tai per pačią kelionę "džiaugsiuos" gal tikrai eiti pas ginę prašyti kontraceptinių kad išrašytų? niekad negėrusi, užteks pagert 2 mėn?

Užteks.Jei jums aišku tiks kontracepcija.Mane taip nuo jos pykina,kad geriau jau tos dienos.
Atsakyti

Na, gal tada tiek to... Negerkit KT. Vis delto, tai hormoninis preparatas. Gali sujaukti viso organizmo veikla.

Pas mane ciklas kaip laikrodukas. Visada ta pacia diena prasideda. Nebent po trupesnio Vasario men. porai dienu pasislenka. Todel labai patogu planuotis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 26 balandžio 2017 - 10:56
QUOTE(Supronti @ 2017 04 26, 11:38)

Jei pastoviai gertum tuomet galėtum taip susitvarkyti, bet poros mėn gali neužtekt, deja iš patirties sakau. Bandžiau pertraukos nedaryti kad neprasidetu, neišdegė unsure.gif
Atsakyti