Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 26, 09:02)
Tiesa,kad skrendant lėktuvu pvz šampūnai,kondicionieriai ir pan. turi būti supilstyti į 100 ml buteliukus ir bendras kiekis gali būti tik 1 litras? blink.gif

Tiesa, jei tai bus rankiniame bagaze. Jei registruojamama, tai gali buti ir litro dydzio buteliuko samapunas biggrin.gif
as karta skrisdama atgal pamisrusis idegio krema 250 ml. isidejau i rankini bagaza, tai ateme ir ismete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 04 26, 09:03)
Turizmo agente dirbau 6 metus, todel labai puikiai suprantu kaip kas su kuo valgoma. Kuo daugiau komisiniu gauna agentas is organizatoriu, tuo didesne nuolaida jis gali pritaikyti. O ar nori pritaikyti -kitas klausimas. Budavo geriems klientams parduodavom taip, kad mum likdavo 0, bet uztat klientas kita kart sugris, ir dar atsives 10. Bet tikriausiai ne Jums suprast tokia strategija.
Del duolaidu, nu tikrai BOZE MOJ, jei kelione kainuoja 2000, ir viena agentura prietaiko 45%, o kita sako 1000 bet 0%. Tai imi skauciuotuva ir skaiciuoji galutine kaina.

Na va štai ir visa yla išlindo kas ir kaip smile.gif Va kam trukdau smile.gif Ateik pas mane dirbti - pamokysiu apie visas strategijas smile.gif vis viena jau nieko nepasieksi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaka @ 2017 04 26, 09:21)

as karta skrisdama atgal pamisrusis idegio krema 250 ml. isidejau i rankini bagaza, tai ateme ir ismete  unsure.gif

Teisingai, rankiniame bagaže negali būti skysčių indelių, didesnių nei 100 ml. Net jei ir indelis bus pustuštis, tačiau ant jo bus parašyta 101 ml ir daugiau - dažniausiai atima.
Atsakyti

Gal kas esate buvę Club Nena, Kizilagače? Kokie reikalai ten? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 26 balandžio 2017 - 08:49
Niu, gana kapčiuotis su Udrium 4u.gif , pakalbėkim apie moteriškas problemas - nepageidaujams dienas atostogų metu biggrin.gif Kažkada dalinotės patarimais, priminkit, kokiomis priemonėmis naudojatės, gal kokių veiksmingų būdų žinot, kad atostogų nesusigadinti 4u.gif , spėju nelaiku užklups tas "malonumas" mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 25, 20:27)
O tai mažesnis gautas atlyginimas ir nėra ta priemoka?  Bet Jūs neatsakėte klausimo - tai kaip dėl Jūsų pačių?

zinot, kaip sako turkai ir uzdirbtas euras yra uzdarbis, geriau 10 po viena, nei vienas uz 7 4u.gif

QUOTE(Udrius @ 2017 04 25, 21:16)
Na gerai dar vienas toks pavyzdys - sakysim Jūs išsiuntėte visom agentūrom užklausimą kas duos geriausią nuolaidą 3* viešbučiui ir visos parašo tą nuolaidą. Vis gi viena vietoje to viešbučio už tą pačią kainą pasiūlo nerealų 5* viešbutį , bet pasako kad nuolaida 0 proc. Tai vis viena pirksite tą 3* viešbutį, nes ten kita agentūra atseit jam pasiūlė didesnę nuolaidą?

oooo zinot, kad moterys turi teise balsuoti? ju musti negalima? jos sugeba igyti issilavinima, uzimti aukstus postus ir neretai uzdirba daugiau nei vyrai? taip taip jos moka ir skaityti ir dar skaiciuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 04 26, 10:15)
Niu, gana kapčiuotis su Udrium 4u.gif , pakalbėkim apie moteriškas problemas - nepageidaujams dienas atostogų metu biggrin.gif Kažkada dalinotės patarimais, priminkit, kokiomis priemonėmis naudojatės, gal kokių veiksmingų būdų žinot, kad atostogų nesusigadinti 4u.gif , spėju nelaiku užklups tas "malonumas" mane rolleyes.gif

oj, šitas ir mane domina, man tai man, susitvarkysiu ir be problemų, bet va ką su 12 metų dukra daryti reikės, įtariu kad galime užtaikyti ant jos dienų unsure.gif
Atsakyti
Kudriau, as DIRBAU.Butasis kartinis laikas. Taip kad netrukdai man bent jau toj srity tai tikrai . Ir jei eiciau vel kadanors i turizma, tai ne pas tave. Maciau per paroda tave Adventure, nenoreciau rekaut per visa sale "pigiausios keliones ciaaa!!!" Ir dalint kazkokias brosiuras.

Del mmm dienu. Seip KT arba KP padeda nutolinti tas dienAs.Gaila, man jos netinka, todel planuodama kelione visad susiskaiciuoja kad MAZDAUG pataikyt smile.gif pagreitint keliome dienom padeda alkoholis, yoac vynas, bet ji reik gert kokias 3dienas iki mmm, ir taip nemenkai biggrin.gif sekancia diena jau gali tiketis pusseseriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 26 balandžio 2017 - 09:33
QUOTE(Floora @ 2017 04 26, 10:24)
oj, šitas ir mane domina, man tai man, susitvarkysiu ir be problemų, bet va ką su 12 metų dukra daryti reikės, įtariu kad galime užtaikyti ant jos dienų  unsure.gif

nesimaudykit kar6toje vonioje artėjant mm... nes tai atpalaiduoja gimdos raumenukus.. gali iškviest anksčiau ..
negert alkoholio smile.gif
valgyti daug citrinų biggrin.gif bent 3 per dieną. (man nepadeda nes aš alergiška citrusiniams vaisiams ) biggrin.gif
arba gryno vitamino C. gal nepavyks nutolinti savaitei bet kokias 2-4 d turėtų pasislinkti.
Atsakyti

As tai derinau atostogas pagal cikla😊 Galejom imti kelione 5 dienom anksciau (nuo birzelio 5-tos dienos). Dar laimetumem. Nes kaina buvo mazesne 150eu. Bet tai butu "mano dienos". Ka as ten veikciau?☺ Todel paemiau nuo birzelio 10d.  

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 04 26, 09:21)
Tiesa, jei tai bus rankiniame bagaze. Jei registruojamama, tai gali buti ir litro dydzio buteliuko samapunas  biggrin.gif
as karta skrisdama atgal pamisrusis idegio krema 250 ml. isidejau i rankini bagaza, tai ateme ir ismete  unsure.gif

oi kaip Ačiū už info,galėsiu drąsiai dėti į registruotą bagažą mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2017 04 26, 09:48)
Na va štai ir visa yla išlindo kas ir kaip smile.gif Va kam trukdau smile.gif Ateik pas mane dirbti - pamokysiu apie visas strategijas smile.gif  vis viena jau nieko nepasieksi smile.gif
Papildyta:
Teisingai, rankiniame bagaže negali būti skysčių indelių, didesnių nei 100 ml. Net jei ir indelis bus pustuštis, tačiau ant jo bus parašyta 101 ml ir daugiau - dažniausiai atima.

Ačiū Udriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 04 26, 10:41)
<p>As tai derinau atostogas pagal cikla😊 Galejom imti kelione 5 dienom anksciau (nuo birzelio 5-tos dienos). Dar laimetumem. Nes kaina buvo mazesne 150eu. Bet tai butu "mano dienos". Ka as ten veikciau?☺ Todel paemiau nuo birzelio 10d.  </p>

kaip suprast ką veikčiau biggrin.gif suaugusiai moteriai nematau problemų su šiuolaikinėm priemonėm. Mums pagal ciklus atostogas suderinti nėjo, tai turim ką turim, dėl savęs nebijau, o dukros bus gaila jei papulsim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 04 26, 10:54)
kaip suprast ką veikčiau  biggrin.gif suaugusiai moteriai nematau problemų su šiuolaikinėm priemonėm. Mums pagal ciklus atostogas suderinti nėjo, tai turim ką turim, dėl savęs nebijau, o dukros bus gaila jei papulsim  unsure.gif

drinks_cheers.gif moterim tai ne tokia jau tragedija...

džiaugiuosi kad mano dukra dar mažytė biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti