Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Merginos kas buvote Long Beach Resort ar salia yra koks turgelis ? Siuvenyrams ir siaip paslampineti ?
Atsakyti
Ir vis tik kainu zaidimai labai gerai veikia zmones, kai pakelia 1400, o veliau nuleidzia, veliau vel pakelia.. zmones laimingi, kad sutaupe.
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2017 04 21, 14:31)
<p>Sveiki, norejau paklaust kiek euru reiktu duot norint gaut seimynini numeri ( 2 kamb)? Ar esat kas prase ir gave? Ir gal kas pakomentuos Camelya k club viesbuti, i kuri vykstame ;)
</p><p></p>

O kodėl neimate iš karto šeimyninio? Jei ne taip svarbu kambario dydis - tai kam apskritai dėti tuos pinigus į pasą... ax.gif O jei svarbu- tai iš karto imamas šeimyninis perkant kelionę. Man asmeniškai tikrai svarbu komfortas, tad šioje vietoje į avantiūrą nesileidžiu- bus- nebus šeimynins.. padės-nepadės tas pinigas pase..jau geriau iš karto perku šeimyninį, nei būnant viešbutyje visas atostogas stumdytis mažame kambariuke ir pykti ant savęs, kad "kaip durnė pataupiau", o viešbutis mano viešnagės metu šeimyninių nebeturėjo ir nieko padėti negalėjo net pinigai pase.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 04 24, 01:05)
Merginos kas buvote Long Beach Resort ar salia yra koks turgelis ? Siuvenyrams ir siaip paslampineti ?

Mes ir žadame vykti į šį viešbutį gegužės pabaigoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2017 04 21, 13:31)
<p>Sveiki, norejau paklaust kiek euru reiktu duot norint gaut seimynini numeri ( 2 kamb)? Ar esat kas prase ir gave? Ir gal kas pakomentuos Camelya k club viesbuti, i kuri vykstame ;)
</p><p></p>

Jus kada vykstate i si viesbuti? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 04 24, 08:29)
O kodėl neimate iš karto šeimyninio? Jei ne taip svarbu kambario dydis - tai kam apskritai dėti tuos pinigus į pasą...  ax.gif O jei svarbu- tai iš karto imamas šeimyninis perkant kelionę.

ir taip aišku,kad norint sutaupyti.Įdėsi 20-100 eurų ir gausi gal šeimyninį,jei bus tokia galimybė.O iš karto perkant kainos ir 500 eurų,mačiau ,skiriasi kai kuriuose viešbučiuose.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 04 24, 11:37)
Mes ir žadame vykti į šį viešbutį gegužės pabaigoje smile.gif

man atrodo mes prasilenksime smile.gif busime mes nuo 15 iki 25 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 04 24, 00:05)

Yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 04 23, 20:55)
taip dabar kainos nenormalios, tikrai nepirkčiau už tiek pinigų. Pernai kai pirkom i kamelya selinas taip pat pigiau kainavo, kazkodel biggrin.gif

Va irgi Selin tada buvo pigiau, kai jūs pirkot, sakau įdomiai jie su kainom, nes taip visada jis bragesnis. Priminkit, o šiemet į kokį viešbutį dumiat?

Aš irgi kainas su vasariu lyginu, vis įdomu pažiūrėti kaip keičiasi. Jūsų net 1400 brangiau, einasau kiek, mūsų 1200, bet kaip jie žaidžia su tom kainom. Pernai kainų net nežinau, tai širdies neskauda, nes ilsėjomės ne Turkijoje.
Tikrai atrodo pažiūri ir džiaugiuosi, kad sutaupei biggrin.gif Nors realiai, tai nesutaupiau, nes už tokią kainą tiesiog nepirkčiau, žiūrėčiau kitą viešbutį su pigesne kaina.

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 04 24, 17:27)
Va irgi Selin tada buvo pigiau, kai jūs pirkot, sakau įdomiai jie su kainom, nes taip visada jis bragesnis.  Priminkit, o šiemet į kokį viešbutį dumiat?

Aš irgi kainas su vasariu lyginu, vis įdomu pažiūrėti kaip keičiasi. Jūsų net 1400 brangiau, einasau kiek, mūsų 1200, bet kaip jie žaidžia su tom kainom. Pernai kainų net nežinau, tai širdies neskauda, nes ilsėjomės ne Turkijoje.
Tikrai atrodo pažiūri ir džiaugiuosi, kad sutaupei biggrin.gif Nors realiai, tai nesutaupiau, nes už tokią kainą tiesiog nepirkčiau, žiūrėčiau kitą viešbutį su  pigesne kaina.

Limak Arcadia
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 04 24, 19:00)

puikus puikus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

O kodėl neimate iš karto šeimyninio? Jei ne taip svarbu kambario dydis - tai kam apskritai dėti tuos pinigus į pasą... ax.gifO jei svarbu- tai iš karto imamas šeimyninis perkant kelionę. Man asmeniškai tikrai svarbu komfortas, tad šioje vietoje į avantiūrą nesileidžiu- bus- nebus šeimynins.. padės-nepadės tas pinigas pase..jau geriau iš karto perku šeimyninį, nei būnant viešbutyje visas atostogas stumdytis mažame kambariuke ir pykti ant savęs, kad "kaip durnė pataupiau", o viešbutis mano viešnagės metu šeimyninių nebeturėjo ir nieko padėti negalėjo net pinigai pase.

Iskart neimam, nes kaina zymiai didesne. Tai ne problema bus ir mazesniame kambary, bet galvojam gal pabandyt paciam viesbuty uz zymiai maziau gauti ta kambari :4u: 

Jus kada vykstate i si viesbuti? rolleyes.gif4u.gif

GEguzes 7-17d ten  busime :4u:

Atsakyti