Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Mazule @ 2017 04 20, 06:59)
Tikrai neturiu tikslo uźtrolinti - randu klaida ir ja ivardinu, kad skaitancios mergaites nebutu klaidinamos, o Udrius net nepasivargina klaidas  pripazinti.
Is kitos puses, pateikiant tokius sarasus profesionaliau butu parasyti, kokiu saltiniu remiantis jie geriausi - pagal ka sudarytos tokios lenteles, idekite prasau nuoroda, tada patikesiu, kad cia ne Jusu agenturos viesbuciai ir ne Jusu asmenine nuomone  mirksiukas.gif

Prašau, berods buvau įdėjęs, bet kad neskaitote.

http://www.atorus.ru...ticle/3496.html

Vokiškas sąrašas paimtas iš portalo FVW

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 20, 08:18)
Prašau, berods buvau įdėjęs, bet kad neskaitote.

http://www.atorus.ru...ticle/3496.html

Vokiškas sąrašas paimtas iš portalo FVW

Dabar ačiū 4u.gif
Žinosiu, kuris portalas pateikia klaidinančią informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 04 20, 08:39)
Dabar ačiū  4u.gif
Žinosiu, kuris portalas pateikia klaidinančią informaciją  mirksiukas.gif

Nei klaidinanti nei ką - tiesiog jie taip suskirstę.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 13, 08:44)
Rusų nuomone geriausi viešbučiai vaikams Turkijoje , Beleko regione

TUI Magic Life Waterworld 5*
Xanadu Resort Hotel 5* – 3 kalneliai suaugusiems, du bokštai su vandens kalneliais vaikaims, 4 vaikiški baseinai
Gloria Golf Resort 5* DELUXE – 11 vandens kalnelių, iš jų 6 suaugusiems ir 5 vaikams,
Papillon Ayscha Hotel 5* – 5 vandens kalneliai (vienas vaikams)
Papillon Zeugna Relaxury 5* – 4 vandens kalneliai
Papillon Belvil Hotel 5* – 6 vandens kalneliai (3 iš jų vaikams)
Regnum Carya Golf & Spa Resort 5* – 7 vandens kalneliai (3 iš jų vaikams)
Sirene Belek Hotel 5* – 5 vandens kalneliai,
Titanic Deluxe Belek 5* – 10 vandens kalnelių (6 iš jų vaikams)
Selectum Luxury Resort Belek 5*
Belek Beach Resort Hotel 5*

smile.gif

Anksčiau rašėte, kad tai rusų nuomonė. Koks tai buvo puslapis? Rusų ar vokiečių?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 20, 08:56)
Anksčiau rašėte, kad tai rusų nuomonė. Koks tai buvo puslapis? Rusų ar vokiečių?

Yra kitas sąrašas su vokiečių mėgstamais viešbučiais smile.gif Bet tai irgi smile.gif
Atsakyti
Kas salia Azur Delux yra? 4u.gif
Atsakyti
Kazkas buvo ideje nuoroda viesbucio, su tiesiogine transliacija, neberandu.... Jei nesunku pakartokit.

Aciu uz nuomones del hamamo, zymiai lengviau apsispresti po jusu patyrimu ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 20 balandžio 2017 - 09:14
QUOTE(Nadina @ 2017 04 18, 15:09)

Buvo įdėta nuoroda į tiesioginę transliaciją iš Kleopatros paplūdimio 4u.gif šitos ieškote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 04 19, 22:04)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="auksaplauke1985" data-cid="71577588" data-time="1492589838"> Merginos, noriu pasiteirauti tu, kurios buvote Saphir 4 vartotojo įkelta nuotraukaAtrodo perskaiciu daugelio atostogavusiu atsiliepimus, bet nerada mane dominancios info.. Ar yra kazkokiu kosiu vaikams pusryciams? Kadangi i viesbuti vyksta daug seimu, gal pastebejote ka nors besinaudojant trintuvu maistui (gal kvailas klausimas.. bet man idomu ar yra elektros lizdas, nes planuoju veztis savo trintuva ) vartotojo įkelta nuotraukair siaip buciau dekinga uz bet kokia info apie maista maziems vaikuciams vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Buvau siame viesbutyje. Bet apie tokias detales jums nepasakysiu. Kas del pacio viesbucio, tai tvirtas 4*, tiketis kazko daugiau neverta. Didele teritorija, grazi, maistas kaip maistas, imanrybiu nerasite, bet alkani neliksite. Pliazas man asmeniskai nepatiko, iejimas i jura nepatogus. Vienas baseinas salia juros, ten ir buvome, ramiau, kitas yra kitoje viesbucio puseje, ten l.daug zmoniu, muzika, triuksmas. Gyvenau pagrindiniame pastate, kambariai geri. Draugai gyveno viloje prie juros, ten kambariai buvo be remonto, bent 2013 m, siek tiek dregmes jautesi ir baldai "pagyvene".

noriu pasiteirauti o kuriam aukšte ir į kurią pusę geriau prašyti kambarių? nes esu skaičiusi, kad kažkur yra labai triukšminga? O a la carte restoranuose ar verta užsisakinėti ir prieš kiek laiko užsisakinėjote?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 20, 10:16)
Buvo įdėta nuoroda į tiesioginę transliaciją iš Kleopatros paplūdimio  4u.gif  šitos ieškote?  smile.gif

Taip aciu 4u.gif , sesuo siandien isskrido, labai rupi paziuret i koki ora pateko biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti kaip su arbatpinigiais. Kiek paliekate pvz kambarinėm arbatpinigių? Kur paliekat? Nes aš visada palieku ant staliuko prie lovos. Turkijoj dar kaip nebuvus,tai girdėjau visokių gandų,kad palikt po pagalve, ant lovos smile.gif

Kokių pinigų vežtis : eurų,dolerių ar lyrų?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 20, 09:18)
Taip aciu  4u.gif , sesuo siandien isskrido, labai rupi paziuret i koki ora pateko  biggrin.gif

Šiandien orai puikus, saulutė šviečia, debesu nėra biggrin.gif
Atsakyti