Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 13:21)
Na tarkime Pamukalę imčiau tikrai iš Novaturo - šiek tiek brangiau bet... Jokių šopingų , vadinasi Jums kelionės metu susitaupo ~ 2 valandos, tad ryte Jūs galėsite ilgiau pamiegoti. Kartu mažiau išlaidų parduotuvėse - vis viena įkalbės kažkokią smulkmeną nupirkti smile.gif

Tai kad per Pamukales ekskursija veze Novaturas ir i onikso dirbtuves, ir i vyno darykla, ir i tekstiles parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 04 19, 14:41)
Tai kad per Pamukales ekskursija veze Novaturas ir i onikso dirbtuves, ir i vyno darykla, ir i tekstiles parduotuve...

Na nei pernai nei prieš kelis niekur nevežė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 14:47)
Na nei pernai nei prieš kelis niekur nevežė smile.gif

Mes ekskurcija pries trejus metus emem. Jei dabar nebeveza, tikrai mieliau mokeciau siek tiek brangiau be papildomu vojazu.
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 19, 13:52)
Na bet daug kas sako,kad būti Turkijoj ir į Hamamą nenueit,tai būtų nuodėmė smile.gif. O kas dar gali atsiliepimų parašyt patiko ar ne jums tas Hamamas smile.gif

Mums irgi taip sakė: būtinai nueikite Turkijoje į hamamą... biggrin.gif

Na, vieną kartą rekomenduoju. Bet ar pati antrą kartą eisiu- tai turbūt greičiausia ne, arba eisiu į viešbučio.

Kas nepatiko bendrąjame miesto: vos įžengus (nuėjom į Kemero hamamą pačią pirmą dieną, jis nuo mūsų viešbo buvo vos 10 min kelio autobusiuku, tad kelionei laiko nesugaišom) į hamamo registratūrą tokia moteris pasisodino hole ir pradėjo aiškinti apie procedūras. Mes iš pradžių dar net nesupratom, sakome "mes jau viską susimokėjom kelionių agentei viešbutyje ir norim procedūros , o ne paskaitos rusų kalba apie organus". Paskui įkirtom, kad čia jau varo papildomų procedūrų reklamą. Ok, vyrą visitek įkalbėjo, mane irgi ten pigiai už pigiai šokolado kūno kaukę..
Taigi , viskas buvo gerai, pati putų procedūra patiko, ir čia ir baigėsi visas malonumas. Po putų maudynių poilsis ant tokių gultų, prilėkė berniukas ir iš bendro bliūdo puolė veidą mazoti žalia kauke... tuo pačiu šepetuku ir man ir šlaia gulinčiam kažkokiam diedui ir visiems kitiems nuo pat ryto buvusiems... Nepatiko man šitas...
Toliau- masažas. Ateina masažuotojas, pamasažuoja, o po to ateina berniukas ir pradėjo protą knisti tiek, kad mane jau net pyktis pagavo. unsure.gif žodžiu pirk masažą papildomą, jis stebuklus padarys. Ir mandagus atsakymas "ačiū, nenoriu" negirdimas. ... Guli ant masažo stalo su atsegta maudymke ir bandai atsikalbinėti...Norėjau pasikelti (jau dzin tie nuogi papai ir pasiųsti nafik).
Žodžiu susisitikom su vyru po visų masažų vėl registratūroje sumokėjom papildomai dar 100 eur. Nes jį irgi "palaužė". Aišku, nuotaikos buvo geros, juokėmės iš savo silpnumo, tie masažai nebuvo visiškas niekis...bet.
Į miesto hamamą nebeisime, nebent į viešbučio. Vieną kartą bendrą miesto pabandyti verta, bet nusiteikite, kad nuotaiką gadins įkyrūs "gydytojai", žadantys 15 min masažu išgyditi visas ligas ir ištiesinti stuburą, kuriems neužtenka net 2 kartus pasakyto "Nereikia". Gal riekia juos riebiau siųsti..nežinau, bet nesinori ten irgi "bušavoti", balsą kelti...
Gal kažkam buvo kitaip- tai smagu. Mūsų patirtis tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 19 balandžio 2017 - 14:25
QUOTE(prekestolen @ 2017 04 19, 15:22)

Na, vieną kartą rekomenduoju. Bet ar pati antrą kartą eisiu- tai turbūt greičiausia ne, arba eisiu į viešbučio.

Kas nepatiko bendrąjame miesto: vos įžengus (nuėjom į Kemero hamamą pačią pirmą dieną, jis nuo mūsų viešbo buvo vos 10 min kelio autobusiuku, tad kelionei laiko nesugaišom) į hamamo registratūrą tokia moteris pasisodino hole ir pradėjo aiškinti apie procedūras. Mes iš pradžių dar net nesupratom, sakome "mes jau viską susimokėjom kelionių agentei viešbutyje ir norim procedūros , o ne paskaitos rusų kalba apie organus". Paskui įkirtom, kad čia jau varo papildomų procedūrų reklamą. Ok, vyrą visitek įkalbėjo, mane irgi ten pigiai už pigiai šokolado kūno kaukę..
  Taigi , viskas buvo gerai, pati putų procedūra patiko, ir čia ir baigėsi visas malonumas. Po putų maudynių poilsis ant tokių gultų, prilėkė berniukas ir iš bendro bliūdo puolė veidą mazoti žalia kauke... tuo pačiu šepetuku ir man ir šlaia gulinčiam kažkokiam  diedui ir visiems kitiems nuo pat ryto buvusiems...  Nepatiko man šitas...
Toliau- masažas. Ateina masažuotojas, pamasažuoja, o po to ateina berniukas ir pradėjo protą knisti tiek, kad mane jau net pyktis pagavo.  unsure.gif žodžiu pirk masažą papildomą, jis stebuklus padarys. Ir mandagus atsakymas "ačiū, nenoriu" negirdimas. ...
  Žodžiu susisitikom su vyru po visų masažų vėl registratūroje sumokėjom papildomai dar 100 eur. Nes jį irgi "palaužė". Aišku, nuotaikos buvo geros, juokėmės iš savo silpnumo, tie masažai nebuvo visiškas niekis...bet.
Į miesto hamamą nebeisime, nebent į viešbučio. Vieną kartą bendrą miesto  pabandyti verta, bet nusiteikite, kad nuotaiką gadins įkyrūs "gydytojai", žadantys 15 min masažu išgyditi visas ligas ir ištiesinti stuburą, kuriems neužtenka net 2 kartus pasakyto  "Nereikia". Gal riekia juos riebiau siųsti..nežinau, bet nesinori ten irgi "bušavoti", balsą kelti...
Gal kažkam buvo kitaip- tai smagu. Mūsų patirtis tokia.

Aciu uz toki issamu pasakojima smile.gif
Atsakyti

Kai buvau pirmą kart miesto hamame su vyru viskas buvo ok, todėl antrą kart su mama būnant irgi nepabijojau užsisakyti iš gatvės. Druskų kambarys, putų masažas viskas gerai, paskui nuvedė į privatų masažo kambariuką, ten toks gerokai pagyvenęs dėdulė dirbo, atsiguliau aš ant pilvo, jis ten man rankas pataisė, na pamaniau kad jos nemaišytų jam dirbti. Dar galvoju kažkaip negudriai pataisė, vis vien trukdo, prie jo pilvo tai liečiasi ir ....staiga suprantu kad ten visai ne prie pivo liečiasi tos mano rankos. Tuo metu tik bjauriai paklausiau ar jis nori problemų, tuo metu taip suregavau, ir patraukusi savo rankas atkentėjau su pasišlykštėjimu masažistu masažą. O jis dar nepasikuklino arbatpinigių paprašyti, parodė dėžutę.  :bash:  Dabar jei taip atsitiktų iš karto nutraukčiau masažą, bet tuo met kažkaip nedašilo. Kai buvau su nepilnamete dukra į jokius masažus nei aš nėjau, nei dukros vedžiausi, buvo praėję gal tik pusė metų po to įvykio, tai vaiką saugojau kaip savo akį nuo tokių manjakų. 

Daugiau į miesto hamamą nebėjau. Viešbučio hamame irgi buvo kartą nuotykis, kartu su drauge buvome, tai draugei prieš tepant veido kaukę liemenėlės petnešėles patraukė  :wink:  :lol:  Bet kadangi tai ne man, o draugei tai tik gardžiai pasijuokiau  :mirksiukas:   Jie išviso labai geri psichologai, nujaučia kam gali įkalbėti, kuom pasinaudoti ir kas neišdrįs pasakyti, o kas nori egzotiškesnio masažo. Mano masažistė pasakojo kad pirmą kart kai jai turkas darė masažą, tai buvo labiau paglosinėjimas ir bandymas flirtuoti, bet kai jis pamatė kad ji pati yra masažistė (kelionės draugei surietė nugarą ir ji papludimyje jai masažą padarė iki kol nugara susitvarkė), tai antrą ir kitus masažus padarė superprofesionaliai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 19 balandžio 2017 - 15:13
QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 11:49)
Kas labai domisi - geriausi viešbučiai Sidės regione

Barut B Suites 5* – vaikiškas meniu, animacija, vandens kalnelis
Otium Eco Club Side 5* – 3 vandens kalneliai, miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Blue Waters Club 5* – 3 vandens kalneliai, miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Otium Hotel Seven Seas 5* – 3 vandens kalneliai (vienas iš jų vaikiškas), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Club Felicia Village 5*– 3 vandens kalneliai (vienas iš jų vaikiškas), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Eftalia Aqua Resort 5* – 11 vandens kalneliai (3 iš jų - vaikiški), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Eftalia Ocean 5* – 12 vandens kalneliai (5 iš jų - vaikiški), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Pegasos World 5*
Club Calimera Serra Palace 5*

Vėjai kažkokie - kodėl tarp šių (o kai kurių - net prastokos reputacijos) viešbučių nėra Long Beach ir visų Delphinų? įtariu, neturite su jais sutarčių smile.gif) Kaip galima Eftalios tinklo viešbučius rašyti prie abstrakčiai "geriausių"? jie labai labai ekonominiai, vienintelis pliusas - labai daug kalnelių, bet tikrai ne geriausi...

Jau kaip nemėgėja aš tokių reklaminių agentų - baisu unsure.gif
Ir metai iš metų tas pats iš Udriaus lūpų - Turkija visiškas š..., bet vis sėdi šioje temoje, vis mėto alla gerus viešbučius ir pats į ją skrenda ilsėtis biggrin.gif
Mes - senos tarkos - jį jau puikiai žinome, o naujokės - nepasimaukite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 19 balandžio 2017 - 15:15
QUOTE(Sunrayja @ 2017 04 19, 12:15)

Ten specialiu kosiu nebuvo, bet yra bulviu kose , virtos darzoves visokios atskirai padetos. lengvai sutrinsit su šakute. O kokio amziaus mazylis?

Svarbu bulviu koses yra biggrin.gif Bus lygiai metukai,kramtyti dar tik pradeda ir tik tai, kas skanu, labiau valgo koses smile.gif Matyt teks pirktiniu detis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 04 19, 12:56)
<p>VIP poilsis.</p><p>Visai noreciau cia:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1630967116932830&id=183372198359003'>https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1630967116932830&id=183372198359003</a></p>

As irgi noreciau.. ale tokios kainos tik pavasariui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 04 19, 16:14)

Jau kaip nemėgėja aš tokių reklaminių agentų - baisu  unsure.gif
Ir metai iš metų tas pats iš Udriaus lūpų - Turkija visiškas š..., bet vis sėdi šioje temoje, vis mėto alla gerus viešbučius ir pats į ją skrenda ilsėtis  biggrin.gif
Mes - senos tarkos - jį jau puikiai žinome, o naujokės - nepasimaukite  mirksiukas.gif

Skaityti mokate ? smile.gif parašyta - SIDĖJE smile.gif Delfinai beje buvo kitame poste smile.gif Vėjininkė mat smile.gif O ir laikai keičiasi - atsiranda naujesnių viešbučių, seni pasimiršta.
Atsakyti
Na merginos kas per pora dienų sugeba susiruošti į kelionę mirksiukas.gif 21d Novaturas gerų kainų paleido. už 230 paprastame viešbutyje su Ai galima gauti, o už 260 5*
Man tai ir šis tiktų, ale kad tik šią savaitę iš kelionės sugrįžau 4u.gif biggrin.gif https://www.novatura...-1-1/cleanold/1
Atsakyti
Mus Mustafa nevežė į jokias apsipirkimo vietas. Na gal šiais metais ir veža negaliu garantuoti
Atsakyti