![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Tai kad per Pamukales ekskursija veze Novaturas ir i onikso dirbtuves, ir i vyno darykla, ir i tekstiles parduotuve...
Mums irgi taip sakė: būtinai nueikite Turkijoje į hamamą...
Na, vieną kartą rekomenduoju. Bet ar pati antrą kartą eisiu- tai turbūt greičiausia ne, arba eisiu į viešbučio.
Kai buvau pirmą kart miesto hamame su vyru viskas buvo ok, todėl antrą kart su mama būnant irgi nepabijojau užsisakyti iš gatvės. Druskų kambarys, putų masažas viskas gerai, paskui nuvedė į privatų masažo kambariuką, ten toks gerokai pagyvenęs dėdulė dirbo, atsiguliau aš ant pilvo, jis ten man rankas pataisė, na pamaniau kad jos nemaišytų jam dirbti. Dar galvoju kažkaip negudriai pataisė, vis vien trukdo, prie jo pilvo tai liečiasi ir ....staiga suprantu kad ten visai ne prie pivo liečiasi tos mano rankos. Tuo metu tik bjauriai paklausiau ar jis nori problemų, tuo metu taip suregavau, ir patraukusi savo rankas atkentėjau su pasišlykštėjimu masažistu masažą. O jis dar nepasikuklino arbatpinigių paprašyti, parodė dėžutę. Dabar jei taip atsitiktų iš karto nutraukčiau masažą, bet tuo met kažkaip nedašilo. Kai buvau su nepilnamete dukra į jokius masažus nei aš nėjau, nei dukros vedžiausi, buvo praėję gal tik pusė metų po to įvykio, tai vaiką saugojau kaip savo akį nuo tokių manjakų.
Daugiau į miesto hamamą nebėjau. Viešbučio hamame irgi buvo kartą nuotykis, kartu su drauge buvome, tai draugei prieš tepant veido kaukę liemenėlės petnešėles patraukė
Bet kadangi tai ne man, o draugei tai tik gardžiai pasijuokiau
Jie išviso labai geri psichologai, nujaučia kam gali įkalbėti, kuom pasinaudoti ir kas neišdrįs pasakyti, o kas nori egzotiškesnio masažo. Mano masažistė pasakojo kad pirmą kart kai jai turkas darė masažą, tai buvo labiau paglosinėjimas ir bandymas flirtuoti, bet kai jis pamatė kad ji pati yra masažistė (kelionės draugei surietė nugarą ir ji papludimyje jai masažą padarė iki kol nugara susitvarkė), tai antrą ir kitus masažus padarė superprofesionaliai.