Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Merginos, noriu pasiteirauti tu, kurios buvote Saphir 4 4u.gif Atrodo perskaiciu daugelio atostogavusiu atsiliepimus, bet nerada mane dominancios info.. Ar yra kazkokiu kosiu vaikams pusryciams? Kadangi i viesbuti vyksta daug seimu, gal pastebejote ka nors besinaudojant trintuvu maistui (gal kvailas klausimas.. bet man idomu ar yra elektros lizdas, nes planuoju veztis savo trintuva ) 4u.gif ir siaip buciau dekinga uz bet kokia info apie maista maziems vaikuciams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 04 19, 11:17)
Merginos, noriu pasiteirauti tu, kurios buvote Saphir 4 4u.gif Atrodo perskaiciu daugelio atostogavusiu atsiliepimus, bet nerada mane dominancios info..  Ar yra kazkokiu kosiu vaikams pusryciams? Kadangi i viesbuti vyksta daug seimu, gal pastebejote ka nors besinaudojant trintuvu maistui (gal kvailas klausimas.. bet man idomu ar yra elektros lizdas, nes planuoju veztis savo trintuva ) 4u.gif ir siaip buciau dekinga uz bet kokia info apie maista maziems vaikuciams  mirksiukas.gif

Mes gyvenome villa delux. Buvo arbatinis, puodeliai, kava, arbata, vanduo. Ir aišku, rozetė. smile.gif Dėl košių - nemačiau, maniškiai vaikai jau dideli....
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 19, 11:21)
Mes gyvenome villa delux. Buvo arbatinis, puodeliai, kava, arbata, vanduo. Ir aišku, rozetė.  smile.gif  Dėl košių - nemačiau, maniškiai vaikai jau dideli....

O nereikia ten rozetei adapterio,na tokio kaip UK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstinaa: 19 balandžio 2017 - 10:32
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 19, 11:32)

Nereikia. Mes dar visada įsidedame prailgintuvą. Telefonų, kompų krovimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 19, 11:32)

ne nieko nereikia
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 04 18, 17:21)
Jo psl yra kainynas su aprasymais .anais metais is musu viesbucio vaziavo zmones tai patenkinti .apie ji atsiliepimai geri . Susirasinejau su juom tai  kai atvyksim su juo  i sepadare  vaziuosim .

Kainos tikrai pas jį geros. Aš tai labai noriu į Hamama, Žydrąją pakrantę ir naktinę Alaniją pamatyt smile.gif. Kitą kartą gal kitur, nes mažai dienų,tik savaitę atostogausim,tai gaila laiko,reik ir pasidegint biggrin.gif.

Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 11:37)
ne nieko nereikia

Paprastos rozetės kaip ir pas mus? smile.gif
Atsakyti
Kas labai domisi - geriausi viešbučiai Sidės regione

Barut B Suites 5* – vaikiškas meniu, animacija, vandens kalnelis
Otium Eco Club Side 5* – 3 vandens kalneliai, miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Blue Waters Club 5* – 3 vandens kalneliai, miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Otium Hotel Seven Seas 5* – 3 vandens kalneliai (vienas iš jų vaikiškas), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Club Felicia Village 5*– 3 vandens kalneliai (vienas iš jų vaikiškas), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Eftalia Aqua Resort 5* – 11 vandens kalneliai (3 iš jų - vaikiški), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Eftalia Ocean 5* – 12 vandens kalneliai (5 iš jų - vaikiški), miniklubas, vaikiškas meniu, vaikiški baseinai
Pegasos World 5*
Club Calimera Serra Palace 5*
Atsakyti

Užsiminus apie forumą ir joje pasisakyti agentą, ką man atrašė mano agentė, per kurią pirkom kelionę : "Galėčiau spėti, kad labai gudrus agentas, nuolat daug laiko praleidžiantis forumuose, yra Udrius iš Kauno? Na iš didelio gudrumo jis dažnai klaidina, būkite atsargūs. Beje, Tez Tour kelionių pas jį įsigyti jau negalima, Tez Tour nutraukė su juo bendradarbiavimo sutartį ;) " biggrin.gif

Gudrumu tai nepavadinciau... Uztenka keliu postu su nusikalbejimais ir viskas aisku pasidaro. Jokio cia gudrumo nera...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 balandžio 2017 - 11:24
QUOTE(katee @ 2017 04 19, 12:23)
<p>Gudrumu tai nepavadinciau... Uztenka keliu postu su nusikalbejimais ir viskas aisku pasidaro. Jokio cia gudrumo nera...</p>

Tai kad vienus už susišnekėjimą ir žmonių klaidinimą vadiname "ekspertais" smile.gif Na bet čia jau ryškiai offtopicas smile.gif
Papildyta:
Va čia tikrai gera kaina smile.gif

ANTALIJA - balandžio 21 d. - Lyra Resort & SPA 5*/UAI, 7 n., kaina tik nuo 385 Eur/asm! Už šią kainą galima užsakyti 2 kambarius!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 19 balandžio 2017 - 11:39
Papildyta:

Juk parašė , kad nieko nereikia papildomai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniav: 19 balandžio 2017 - 11:53

VIP poilsis.

Visai noreciau cia:

https://m.facebook.c...183372198359003

Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 19, 11:39)
Kainos tikrai pas jį geros. Aš tai labai noriu į Hamama, Žydrąją pakrantę ir naktinę Alaniją pamatyt smile.gif. Kitą kartą gal kitur, nes mažai dienų,tik savaitę atostogausim,tai gaila laiko,reik ir pasidegint biggrin.gif.

Papildyta:

Aha noris pamatyt ir pasidegint . Sepadere dar nebuvom tai imsim pas ji .del vaiku gerai sutariau su juo 😊naktine alanija galit imt vakare su tamsa vaziuoja :)kaip supratau is kalbu jis bus musu viesbuti si sezona tai pasijuokem sako parasyk paderinsiu gera kambari ir vaisiu i ji smile.gif
Atsakyti