Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Gal jau pasirinkote? Idomu kuri? Svarstom irgi apie queens park tekirova
[/quote]
Taip.pasirinkom Utopia.Labai jau vilioja atsilipimai del graziu vaizdu.Pernai buvom Kemero regione.tai pabandisim kita puse,uz Alanijos.Kitamet grisim vel jeigu ka i Kemero puse.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 04 18, 19:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71575839" data-time="1492513812"><div><p>taip, tik prašyti reikia vartotojo įkelta nuotrauka

Beje, gegužei kelionė į Dominiką kainuoja beveik tiek pat kiek kelionė į Turkiją ;)</p></div></blockquote><p>Bet jus tai juokingas. Zmones cia renkasi tie, kurie TR pasirinko savo noru. TR, o ne kazka kita. Ir koks skirtumas kiek kainuoja bilietas i Dominika ar dar kur. Kazkaip kvailai atrodot, kad vos ne atkalbeti nuo TR cia bandot vis. </p>

Nu tikrai man irgi tas uzkliuvo, kad bando vis kazka kita ikisti Turkijos temoje. Zmogeliui turbut demesio trukumas
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 04 18, 13:44)
Kas keliavote su Mustafa? Kokias keliones rinkotės? ar patiko? kiek mokėjote?  mirksiukas.gif

Esame keliavę su Mustafą. Tą dieną grupė nebuvo susorinkusi kur mes norėjom tai mus asmeniškai 4 žmonės visur nuvežė ir aprodė. Patys geriausi atsiliepimai. Šiais metais taip pat keliausim su Mustafa
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2017 04 18, 21:28)
1. Keliones į Dominiką reikėtų reklamuoti Dominikos temoje, o ne Turkijos.
Bet tiek to, pasvarstykim.
2. Udriaus pasiūlymas čia. Matom, kad nurodyta kaina - skrydis plius viešbutis - žmogui yra 280+322, t. y. 602 eurai skrendant iš Briuselio. Įskaičiavus kelionę iš LT į Briuselį ir atgal konkrečiomis dienomis, paketas pabrangsta gan smarkiai. Dar pridėjus skrydžio trukmę, palyginimas būtų ne Dominikos naudai. Nebent žmogus norėtų atostogauti būtent Dominikoje, ne Turkijoje, o tada vėl galim grįžti į punktą 1.

O as tai visai pagirciau uz marketinga rolleyes.gif
Ir jeigu kaina butu tikrai ta pati tai gal visai ir susimastyciau biggrin.gif tik domina ne dabar, o ziema biggrin.gif tai, Udriau, jeigu turesit pasiulymu ziemai prasom siulyt i az mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2017 04 18, 22:28)
1. Keliones į Dominiką reikėtų reklamuoti Dominikos temoje, o ne Turkijos.
Bet tiek to, pasvarstykim.
2. Udriaus pasiūlymas čia. Matom, kad nurodyta kaina - skrydis plius viešbutis - žmogui yra 280+322, t. y. 602 eurai skrendant iš Briuselio. Įskaičiavus kelionę iš LT į Briuselį ir atgal konkrečiomis dienomis, paketas pabrangsta gan smarkiai. Dar pridėjus skrydžio trukmę, palyginimas būtų ne Dominikos naudai. Nebent žmogus norėtų atostogauti būtent Dominikoje, ne Turkijoje, o tada vėl galim grįžti į punktą 1.

Na matote, mano tikslas yra visai kitas - Jūs čia verkiate diena iš dienos kaip brangi turkija ir kiek nuolaidos gavote. O niekada nepamąstėte ar tikrai Turkijos kaina atitinka kokybę?

Palyginimui tai pačiai datai bilietas Vilnius Antalija Vilnius kainuoja 329,00 eur + agentūros mokestis. Viešbučių kaina tiek Dominikoje tiek Turkijoje ta pati. Tad mąstome?

Aš nieko prieš, važiuokite į tą Turkiją, bet .... Man skaičiai nesueina ir tiek smile.gif

Atsakyti
Udriau, tik pamiršote paminėti, kad į Dominiką reiks skristi minimum 10val(čia jeigu jungtiniai skrydžiai nerealiai gerai sutaps), bet gali būti, kad skrydžio trukmė bus nuo 10val.... o Turkijoj jau tą pačią dieną (po3val skrydžio) galėsi mėgautis baseinu, jūra bei kitokiomis teikiamomis paslaugomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 04 19, 08:10)
Udriau, tik pamiršote paminėti, kad į Dominiką reiks skristi minimum 10val(čia jeigu jungtiniai skrydžiai nerealiai gerai sutaps), bet gali būti, kad skrydžio trukmė bus nuo 10val.... o Turkijoj jau tą pačią dieną (po3val skrydžio) galėsi mėgautis baseinu, jūra bei kitokiomis teikiamomis paslaugomis 4u.gif

Pritariu biggrin.gif Be to, Turkija labai tinka kelionems su vaikais, juk ir skrydis ne per ilgas, ir pramogu vaikams nemazai.. Abejoju ar kur kitur ta pati galima gauti uz tokia kaina? Bent jau kiek domejausi - nelabai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsiminus apie forumą ir joje pasisakyti agentą, ką man atrašė mano agentė, per kurią pirkom kelionę :
"Galėčiau spėti, kad labai gudrus agentas, nuolat daug laiko praleidžiantis forumuose, yra Udrius iš Kauno? Na iš didelio gudrumo jis dažnai klaidina, būkite atsargūs. Beje, Tez Tour kelionių pas jį įsigyti jau negalima, Tez Tour nutraukė su juo bendradarbiavimo sutartį ;) " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 19, 09:17)
Užsiminus apie forumą ir joje pasisakyti agentą, ką man atrašė mano agentė, per kurią pirkom kelionę :
"Galėčiau spėti, kad labai gudrus agentas, nuolat daug laiko praleidžiantis forumuose, yra Udrius iš Kauno? Na iš didelio gudrumo jis dažnai klaidina, būkite atsargūs. Beje, Tez Tour kelionių pas jį įsigyti jau negalima, Tez Tour nutraukė su juo bendradarbiavimo sutartį ;) "  biggrin.gif

"KAIP NETIKETA" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 08:20)
O niekada nepamąstėte ar tikrai Turkijos kaina atitinka kokybę?

O kuo pasireiškia ta aukštesnė Dominikos kokybė pagal jus? Čia aš rimtai klausiu. Nes Turkijoj kokybė mane tenkino 1000%, ir viešbutyje, ir ekskursijų pasirinkimuos/kainoj, ir kalbant apie orus. Nelabai įsivaizduoju, kas galėtų būti taip jai kokybiškiau, jei nekalbėsim apie tai, kad neva "lygis" į egzotiškesnę šalį nuvažiuot.
Beje, visagalis google rašo, kad Dominikoj nuo gegužės prasideda liūčių sezonas. Čia turbūt visiškai nesusiję su sumažėjusia kelionės kaina? Ir poilsio kokybę visvien aukštesnę garantuojat nei tuo pačiu metu Turkijoj?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 04 19, 08:20)
Na matote, mano tikslas yra visai kitas - Jūs čia verkiate diena iš dienos  kaip brangi turkija ir kiek nuolaidos gavote. O niekada nepamąstėte ar tikrai Turkijos kaina atitinka kokybę?

Palyginimui tai pačiai datai bilietas Vilnius Antalija Vilnius kainuoja 329,00 eur + agentūros mokestis. Viešbučių kaina tiek Dominikoje tiek Turkijoje ta pati. Tad mąstome?

Aš nieko prieš, važiuokite į tą Turkiją, bet .... Man skaičiai nesueina ir tiek smile.gif

O patį žmona pernai surištomis kojom ir rankom į Turkiją ištempė?.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 19, 10:17)
"Galėčiau spėti, kad labai gudrus agentas, nuolat daug laiko praleidžiantis forumuose, yra Udrius iš Kauno? Na iš didelio gudrumo jis dažnai klaidina, būkite atsargūs. Beje, Tez Tour kelionių pas jį įsigyti jau negalima, Tez Tour nutraukė su juo bendradarbiavimo sutartį ;) "  biggrin.gif

Kaip smagu, kad žmonės moka meluoti smile.gif Tai aš nutraukiau bendradarbiavimą su Tezturu. Daug galėčiau pasakoti, bet tiekos to, tegul lieka tų žmonių sąžinei. Gudrus čia ta prasme - kad geresnes kainas gali pasiūlyti nei ta agentė? smile.gif Tegul ateina dirbti bus tokia pati gudri smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 19 balandžio 2017 - 10:17