Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Udriau keistas zmogus. Vis i Turkijos tema uzsuka pasigirti, kad kazkur kitur bilietus nusipirko ir priminti, kad i Turkija tai jau ne ne.

Bet tiek to. Visi jau priprato. Tegul issikalba zmogus. Vis pigiau, nei pas psichologa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 gruodžio 2016 - 13:03

Visu cia taip, pries paroda, o paskui labai dideles nuolaidas padarys biggrin.gif

Na, laukiam su nekantrumu :)

Atsakyti
Sveikos, gal galit pasiūlyti kokį labai patikusį 5 žv. viešbutį su didele žalia teritorija ir netoli oro uosto (iki 50km), nes vykstam su 9 mėn. vaikiuku. Jau pasižymėjau tokius viešbučius: Gural Premier Belek, Delphin Deluxe (iš Gazipašos oro uosto). Gal Jūs ką greitai pasiųlysit gero, lauksiu ;)
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2016 12 06, 13:12)
Sveikos, gal galit pasiūlyti kokį labai patikusį 5 žv. viešbutį su didele žalia teritorija ir netoli oro uosto (iki 50km), nes vykstam su 9 mėn. vaikiuku. Jau pasižymėjau tokius viešbučius: Gural Premier Belek, Delphin Deluxe (iš Gazipašos oro uosto). Gal Jūs ką greitai pasiųlysit gero, lauksiu ;)

Apie Guralį pasakyti negaliu nieko,Delfinai-liux.
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2016 12 06, 14:12)

Akka Antedon ;)
Teko buti ir delphin deluxe. Irgi geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 06 gruodžio 2016 - 19:38
QUOTE(Irėnė @ 2016 12 06, 21:37)
Akka Antedon ;)
Teko buti ir delphin deluxe. Irgi geras.

Akka Antedon jau esu buvusi, vis bandau atrasti kažką naujo, pasiūlykit merginos dar ką nors tokio su žalia teritorija ir netoli oro uosto
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2016 12 07, 00:36)
Akka Antedon jau esu buvusi, vis bandau atrasti kažką naujo, pasiūlykit merginos dar ką nors tokio su žalia teritorija ir netoli oro uosto

Tada dar Amara Club Marine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2016 12 06, 23:36)

Regnum Carya Golf and Spa resort 4u.gif
Atsakyti
O ar kas buvot IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT ?

Galvojam su šeima 2+2 (7 ir 11 metų) spalio antroje pusėje arba į Rixos Premium Tekirova arba į šį IC hotels ..... kaina panaši gaunasi, apie 1500 eur už visus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2016 12 06, 14:12)

Buvau ir vienam ir kitam. Abu geri, net labai geri, taciau Guralis pranasesnis, aukstesnio lygio. Guralio zymiai didesne teritorija, patogesnis papludimys.
Atsakyti
Mergaitės,o orai birželio vidury,Kemero regione ir Alanijos pusėj skiriasi? Gal ir kvailas klausimas...bet visada buvom Alanijos parapijoj smile.gif
Atsakyti
Gyvačiuk, man atrodo Kemeras nuo Alanijos mažai skiriasi, va Marmary ar Bodrume tai vėsiau visad. O birželio vidury ar butu 32 ar 34 ar labai skirtumet... ax.gif
Mes siemet kepsim nuo birželio 30 wub.gif
Atsakyti