Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

tiesa, po udriaus posto apie bookinga, del sportinio intereso rezervavau viesbuti Adrasane. rezervacija patvirtinta ir iki siol neatsaukta. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 04 11, 14:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="elizieja" data-cid="71564101" data-time="1491894168"><div><p>Cobre, noriu jūsų dar paklausti apie nuomojamą auto, mane visi bando atkalbėti, o aš jau užsirezervavau auto, nors ir be avanso vartotojo įkelta nuotraukamane domina, kiek ilgai trunka pasirašyti nuomos sutartis? Man aiškina, kad aš daugiau laiko sugaišiu ieškodama kur ta auto, kol popierius pasirašysim, o ir paskui atvažiavus į oro uostą ieškosim kur ją pastatyti - man aiškina, kad rūpesčių prisidarysiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>keleta minuciu. nieko jums ieskot nereikia. jusu greiciausiai lauks koks vyrukas. tiesiog is savo praktikos galiu pasakyt, kad jie ne visada su pavardem laukia paciam oro uoste. iseisit i lauka ir dairykites. gali but, kad nuvyksite iki ofisiuko netoli oro uosto ir ten susipildysit. vyksta tikrai greit. del visa ko turekit truputi grynu, gali buti, kad isvaziuojant is oro uosto, teks susimoketi jums.</p><p>si karta negaliu susilaikyt, ir juokas, ir pyktis ima pasiklausius tokiu kaimo jurgiu, kaip tie, kurie jus protinti bando. garantuoju, kad jie nesinuomoja kelionese auto, o juolab turkijoje. bet, kaip ir visose kitose srityse - didziausi asai tie, kas tik is kitu kazka girdeje. </p>

O ką ten oro uoste susimokėti, kažkokie mokesčiai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 09:30)
Siandienos kainos, kam tinka - griebkite

MIO BIANCO RESORT 4* SUPERIOR AI Standard - tik 561 EUR (1 kambarys)
GREEN BEACH RESORT 5* AI Club Room -  tik 599 EUR (1 kambarys)
Papildyta:

Tai gi perkam per agenturas, kokia jie turi kaina, koks skirtumas, ka as matau biggrin.gif

Jūs nepavarkstat visą dieną taip prieš bet kokią nuomonę šiauštis ir įrodinėti ale savo pranašumus? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2017 04 11, 15:33)
Jūs nepavarkstat visą dieną taip prieš bet kokią nuomonę šiauštis ir įrodinėti ale savo pranašumus?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ką ką savo? biggrin.gif

Bet malonu, kad skaitot. Aš tai jus pirmą kartą matau biggrin.gif
Atsakyti

O ką ten oro uoste susimokėti, kažkokie mokesčiai?

matot, oro uosto teritorija visada yra mokamas reikalas. vilniuje juk tas pats ;) kaip ir visur kitur. jei auto nuoma turi aikstele oro uoste, ji ta stovejima itraukia i nuomos kaina ir jus to nepastebesit.  turkijoje tokia praktika, kad daznai auto su darbuotoju yra atvaroma klientui. isvaziuojant reikia susimoket. daznai paprasoma, kad tai padarytumet jus. iprasta taip pas juos, nesijauskit apgauti, jei ka ;). gali ir nepaprasyt, cia jau nuo kompanijos priklauso. 

oro uostas ten maziukas, jums pasakys, kaip elgtis su auto isvykstant. tarkim Dalamane mes pranesam is vakaro, kelinta planuojam buti oro uoste, atvarom masina prie atvykimo terminalo, issikraunam daiktus. tuo metu ir darbuotojas atvyksta, patikrina padanga, kuro likuti, atiduodam raktus ir ate. pilnas draudimas, tai netikrina jokiu ibrezimu. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 14:52)
Ką ką savo?  biggrin.gif

Bet malonu, kad skaitot. Aš tai jus pirmą kartą matau biggrin.gif

Argi ką nors tai nustebintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 04 11, 14:57)
<p>tiesa, po udriaus posto apie bookinga, del sportinio intereso rezervavau viesbuti Adrasane. rezervacija patvirtinta ir iki siol neatsaukta. </p>

Tai ne mano pranešimas, o Tursab (Turkijos viešbučių asociacijos) , išplatintas viešai , tame tarpe ir LT spaudoje.

Beje, neseniai vėl susipirkau viešbučius sau - tarkime bookinge tas pats viešbutis 130 eur, paėmiau už 85 eur, kitas viešbutis buvo bookinge 500 eur ir be maitinimo, paėmiau už 270 ir su HB. Ir t.t. Tiesa sakant net jei ir bookinge viešbutis pigiau - galiu pasidaryti 5 proc pigiau nei bookingo oficiali kaina smile.gif

Žodžiu tikrai nesinori peštis, nes kuo toliau tuo labiau matau kad tie kurie daug šneka realiai tik šneka ir nieko nesugeba.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2017 04 07, 14:28)
Gal kas žinote gerų viešbučių, kur vaikai yra iki 14 metų imtinai. Prašykite ir ne Turkijoje 4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2017 04 11, 18:53)

Taip , viešbučiai italijoje - vaikai ki 18 metų nemokamai - Nicolaus club. Ne visuose bet yra. Kai kurie graikijoje, bet reikia žiūrėti kontraktus arba mušti per sistemas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 11 balandžio 2017 - 18:03

Tai ne mano pranešimas, o Tursab (Turkijos viešbučių asociacijos) , išplatintas viešai , tame tarpe ir LT spaudoje.

Beje, neseniai vėl susipirkau viešbučius sau - tarkime bookinge tas pats viešbutis 130 eur, paėmiau už 85 eur, kitas viešbutis buvo bookinge 500 eur ir be maitinimo, paėmiau už 270 ir su HB. Ir t.t. Tiesa sakant net jei ir bookinge viešbutis pigiau - galiu pasidaryti 5 proc pigiau nei bookingo oficiali kaina smile.gif

Žodžiu tikrai nesinori peštis, nes kuo toliau tuo labiau matau kad tie kurie daug šneka realiai tik šneka ir nieko nesugeba.

kodel tu mano posta cituoji? jame nera to, apie ka tu rasai. kyla klausimas: tau su teksto suvokimu viskas ok? tu ten uzsisakinek ka nori ir kur nori, as cia prie ko?

Atsakyti
[quote=Udrius,2017 04 11, 18:16]

Čia Jūs savo, kaip kelioniu imones vadovo privalumais pasinaudojat? Jei ne, kuriuose puslapiuose ( ne booking) randate geresnias kainas? Ačiū, jei atsakysite.
Atsakyti
Na, gal kažkam teko apsilankyti šiuose ax.gif Hotel Diamond Hill Resort ir Hotel Kleopatra Royal Palm mirksiukas.gif
Idomumo dėliai mano mokėta suma už abu - 420 eur. Bookinge - 1010 eur. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppavasaris: 11 balandžio 2017 - 20:53