aš ne apie tai.
aš ne apie tai.
Bet kai renkiesi viesbuti tu ziuri internete ir tu matai padidinta kaina per viena narsykle su kuria daugiausiai narsai, pasiziuri per kita matai normalia kaina, jeigu taip nepatikrini tai gali ir moraliskai susinervinti ziauriai ir finansiskai nukenteti.
Nes kartais zmogus nebutinai eina i agentura, galbut jam patinka is karto nusipirkti is to puslapio tiesogiai juk viskas tas pats gaunasi ar agentura ar tiesiogiai uzklausa duosi, visi skirtingai daro. O kaip matom situacija tokia, kad tu ziuri ziuri ir po ruosies pirkti tau kaina kone 20% issaugus, turbut kiti taip ir nusiperka nepagalvoje, speju, kad ne viena yra taip prigave.
O agenturoj mato tas pacias kainas kaip ir mes manau, tiesiog ta savo nuolaida pritaiko ir ramu.
va sito sakinio tai nesuprantu. mato ta musu matoma didesne?
samokslo teorijos
kad reliai tarp tu 3 ir 4 nedidelis skirtumas, pvz Turkijoje papildoma zv duoda uz SPA centra ir kirpykla, kurie daugumai nereikalingi viesbutyje (o man net trugdo, nes su savo drusku isvarymu lenda visas atostogas )
3zv viesbutukai daznai buna miesto centre, todel mazesnes teritorijos, bet kai miestas salia, tai kiek to ploto reikia. 3zv dazniausiai nebuna animatoriu, arba buna labai jau vietines reiksmes, kurie praveda miss/mr hotel ir palydi nedrasius i miesto diskotekas. Maistas nelabai skiriasi, gerimai tie patys.
Baseino dydis panasus. Tvarka ir svara, cia jau nieks nezino nuo ko priklauso, nes gali ir per menesi pasikeisti viskas kardinaliai ar 3zv ar 5zv.
tikrai yra labai fainu viesbuciu ir 3zv, tik reikia atsirinkti ko reikia, nes vienas gal tures didesni baseina, kitas bus ant juros kranto, o trecias vandens kalnelius, pvz 2
kitam gal nebus pvz mini clubo, nors dabar pagalvojus nzn ar ji maciau nors vienam 3zv, bet tada dar be vaiku keliavau, tai gali buti, kad tiesiog neuzfiksavau.
Pvz 3zv Aura (kemer, kiris), man patiko daug labiau nei Grand lukullus (4zav kemeras. ir baseinas Auroje buvo daug didesnis ir maistas ir vakaro programa buvo, ko nebuvo lukulluse. Maistas vienas geriausiu buvo solim in 3zv(kirise) tikrai kokybiskas, nemakalioskes, ir pasirinkimas buvo geresnis nei 5zv Daimoje.
Tiesa, mazieji viesbuciai sezona atidaro tik nuo geguzes, o kai kurie ir tik nuo geguzes vid. tai pradzia maisto atzvilgiu, gali buti silpna, bet liepa viskas tikrai buna lb gerai. Esam buve viesbutyje 3zv, kuris startavo su musu atvykimu, tai neturejo alaus pilstomo backos, todel visas atostogas gaudavom efesa stikliniuose buteliukuose,pusryciai buvo ale angliski ir patiekiami lekstese, o ne svediskas stalas. t
man easytravel geriausia pasiulo, nors gal del to, kad ne pirmi metai is ju perku.
Ir dar klausimas ,ar visur yra draudziama po 17 ar 18val.nauduotis baseinu?Kaskaip ir po vakarenes noretusi pamirkt vandenija.Ar cia tik Akka viesbuti toks draudimas.Aciu.
sakvciau is isvardintu Gural dar aisku reiktu kainas palyginti. Bet Gural tikrai nenuvils.
visi viesbuciai, pries vakariene uzdaro baseinus, apie 7 vakaro, nes jie tada filtravima ir chloravima pradeda, kuris trunka lyg ir 10- 12 val
Ne taip parasiau matyt, turiu omeny, kad agenturoje jiems rodo tas pacias kainas kaip ir mums ziurint bet kokiam internetiniam kelioniu puslapy nesvarbu ar Tez Turas, ar Novaturas, viskas cia tvarkoj.
Bet daleiskim, kai as kas karta ziurejau ta pati viesbuti Tez Ture visa savaite o po to, po savaitgalio isijungiu ir matau, kaina 20% issaugusia man pasidaro tikrai keista. Jokiu cia samokslo teoriju nera, tiesiog tai zmoniu mulkinimas ir rinkimas informacija apie tave ir parinkimas atitnkama kaina.
Kad tokiu chiudu nebutu, geriausia istrinti visus slapukus "cookies" ir nebus problemu tikrinantis is naujo.
http://book.tez-tour...ourSearchNew-lt
Matysite tą patį kaip agentai.
http://book.tez-tour...ourSearchNew-lt
Matysite tą patį kaip agentai.
Cia nera jokiu gincu, tiesiog keista praktika , pritaikyti didesne kaina po savaitgalio del to, kad as daznai ziurejau ta pati viesbuti, zaidzia psichologinius dalykus.
aaa nereali kaina, o dar kusadasi
dar kartą pasikartosiu - nuorodoje agentų puslapis. Ir nereikia ten tada sukti galvą kas ir kaip
Cobre, noriu jūsų dar paklausti apie nuomojamą auto, mane visi bando atkalbėti, o aš jau užsirezervavau auto, nors ir be avanso mane domina, kiek ilgai trunka pasirašyti nuomos sutartis? Man aiškina, kad aš daugiau laiko sugaišiu ieškodama kur ta auto, kol popierius pasirašysim, o ir paskui atvažiavus į oro uostą ieškosim kur ją pastatyti - man aiškina, kad rūpesčių prisidarysiu
keleta minuciu. nieko jums ieskot nereikia. jusu greiciausiai lauks koks vyrukas. tiesiog is savo praktikos galiu pasakyt, kad jie ne visada su pavardem laukia paciam oro uoste. iseisit i lauka ir dairykites. gali but, kad nuvyksite iki ofisiuko netoli oro uosto ir ten susipildysit. vyksta tikrai greit. del visa ko turekit truputi grynu, gali buti, kad isvaziuojant is oro uosto, teks susimoketi jums.
si karta negaliu susilaikyt, ir juokas, ir pyktis ima pasiklausius tokiu kaimo jurgiu, kaip tie, kurie jus protinti bando. garantuoju, kad jie nesinuomoja kelionese auto, o juolab turkijoje. bet, kaip ir visose kitose srityse - didziausi asai tie, kas tik is kitu kazka girdeje.