Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Taip,negalejom per isankstinius pirkti nes dar nezinojom tikslei kuriom datom gelesim eiti atostogu.dabar galim rinktis arba birzelio pabaiga,arba liepos pabaiga.net nezinom kuriu laika geriau pasirinkti.kainos atzvilgiu birzelis pigesnis kaskiek butu.100-200euru zmoguj.bet liepos men., jau reiktu grustis i kauna.mes kai vilneciai,aktualu.pernai buvom liepos pabaigoj Akka Antedone.Ir vel mus link Kemero traukia.Krastovaizdis uzburia.Bet kadangi siemet kainos jau netokios,renkames kaska panasaus 5* All inclusiv iki 2000euru budzetas kad butu.As melai i Akka grizciau,bet zmona nori nauju ispudziu.Musu seima 4asm. 2suauge ir du vaikai 11m ir 3m.Turbut iki 2000 nieko nerasim gero.bet gal nors patarimu kokiu gausim is jusu.renkames is viesbuciu;
Mirada del Mar,Quens Park Tekirova,Gular premjer Tekirova.Crystal Flora Beach Resort,Kimeros Park Holiday,Amara Club Marine Nature.Kas buvot kuriame is ju,gal pakomentosit ax.gif .Buciau dekingas.Nes tikrai sunku apsispresti.
Ir dar klausimas ,ar visur yra draudziama po 17 ar 18val.nauduotis baseinu?Kaskaip ir po vakarenes noretusi pamirkt vandenija.Ar cia tik Akka viesbuti toks draudimas.Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eduardic: 11 balandžio 2017 - 02:19
QUOTE(linamog @ 2017 04 10, 17:08)
Aciu uz pasidalinima, sitas variantas pabego is panoses, bet pagavom 7n Richmond Ephesus Resort geguzes 12-19 650eur dviems. bigsmile.gif

wow, nerealiai gera kaina bigsmile.gif Dabar toks jausmas, kad paskubejau su pirkimu 4u.gif
Atsakyti

Na mes kiek buvome kartu (gal 6 kartus) visuose viesbuciuose po 18-19 val. negalima buvo maudytis.

Atsakyti
Na stai uzsisakem Azura Deluxe viesbuti geguzes galui 9 naktim, pirma karta skrisim tai ziuresim kas gausis. smile.gif

Idomumo delei, pasakysiu kaip man buvo pastaraji savaitgali, kas karta ziurinejau viesbucius Tez ture oficialiam puslapy ir pastoviai paziuredavau ta Azura Deluxe visada kaina buvo vienoda ~1400. Vakar pirmadieni isijungiu ryte paziureti negaliu savo akim patiket, 1620 euro galvojau sakes taip pabrango per nakti. Galvoju labai keista neturetu taip buti ir visi viesbuciai kuriuos ziurejau priestai, aplamai viskas man buvo pabrange ~200 eu.
Tada isijungiau ktia narsykle Google Chrome, suvedu savo paieska ta pacia kaip Firefoxe ir vuolia ta pati kaina ~1400eu. Isvada Tez turas renka duomenis apie jusu paieska ir automatiskai pakelia kaina, nes mato, kad jus domites pastoviai tais viesbuciais.
Cia reikia neapsigauti ir , kad taip nebutu geriausia istrinti "cookies" savo narsykleje. Nes gali labai apsigauti, kiek girdejau tas pats ir su lektuvo bilietais buna kuo daugiau ziuri tomis dienos kai nori skristi, pacias kainas, nenustebkit, kad buna didesnes negu reikia. smile.gif

Nezinau , ar cia jums padejo, bet parasiau is savo praktikos, kas man nutiko.
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2017 04 11, 07:01)
Na stai uzsisakem Azura Deluxe viesbuti geguzes galui 9 naktim, pirma karta skrisim tai ziuresim kas gausis. smile.gif

Idomumo delei, pasakysiu kaip man buvo pastaraji savaitgali, kas karta ziurinejau viesbucius Tez ture oficialiam puslapy ir pastoviai paziuredavau ta Azura Deluxe visada kaina buvo vienoda ~1400. Vakar pirmadieni isijungiu ryte paziureti negaliu savo akim patiket, 1620 euro galvojau sakes taip pabrango per nakti. Galvoju labai keista neturetu taip buti ir visi viesbuciai kuriuos ziurejau priestai, aplamai viskas man buvo pabrange ~200 eu.
Tada isijungiau ktia narsykle Google Chrome, suvedu savo paieska ta pacia kaip Firefoxe ir vuolia ta pati kaina ~1400eu. Isvada Tez turas renka duomenis apie jusu paieska ir automatiskai pakelia kaina, nes mato, kad jus domites pastoviai tais viesbuciais.
Cia reikia neapsigauti ir , kad taip nebutu geriausia istrinti "cookies" savo narsykleje. Nes gali labai apsigauti, kiek girdejau tas pats ir su lektuvo bilietais buna kuo daugiau ziuri tomis dienos kai nori skristi, pacias kainas, nenustebkit, kad buna didesnes negu reikia. smile.gif

Nezinau , ar cia jums padejo, bet parasiau is savo praktikos, kas man nutiko.

Taip daro visos sistemos. Taip pačiai su lėktuvo bilietais, bet kokiais viešbučiais bet kokiose sistemose. Jos taip sukurtos, taip skatina Jus pirkti ir dar kartais ir uždirba.
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 04 10, 16:50)
Ačiū 4u.gif , jo, jūsų mokėta kaina buvo labai gera, nebepergyvenu, kaip ir kas ten bus, viskas bus ok, vyras mane ramina, kiek kainavo tiek, ramiai laukiam smile.gif

Tai birzelio men. visada kainos buna didesnes, spali mazesnes, tad tikrai nepergyvenkite del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 04 06, 08:13)

Cobre, noriu jūsų dar paklausti apie nuomojamą auto, mane visi bando atkalbėti, o aš jau užsirezervavau auto, nors ir be avanso 4u.gif mane domina, kiek ilgai trunka pasirašyti nuomos sutartis? Man aiškina, kad aš daugiau laiko sugaišiu ieškodama kur ta auto, kol popierius pasirašysim, o ir paskui atvažiavus į oro uostą ieškosim kur ją pastatyti - man aiškina, kad rūpesčių prisidarysiu unsure.gif
Atsakyti
Siandienos kainos, kam tinka - griebkite

MIO BIANCO RESORT 4* SUPERIOR AI Standard - tik 561 EUR (1 kambarys)
GREEN BEACH RESORT 5* AI Club Room - tik 599 EUR (1 kambarys)

Papildyta:
QUOTE(AkvileZ @ 2017 04 11, 08:18)
Taip daro visos sistemos. Taip pačiai su lėktuvo bilietais, bet kokiais viešbučiais bet kokiose sistemose. Jos taip sukurtos, taip skatina Jus pirkti ir dar kartais ir uždirba.

Tai gi perkam per agenturas, kokia jie turi kaina, koks skirtumas, ka as matau biggrin.gif
Atsakyti
Rusai vėl grasinasi čarterius į Turkiją nutraukti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 10:30)
Siandienos kainos, kam tinka - griebkite

MIO BIANCO RESORT 4* SUPERIOR AI Standard - tik 561 EUR (1 kambarys)
GREEN BEACH RESORT 5* AI Club Room -  tik 599 EUR (1 kambarys)
Papildyta:

Taaaip.... Turkija brangiau net už Italija.... O viešbučiai vargo vakarienė...
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2017 04 11, 07:18)

Pritariu, siandien ta patyriau ir savo kailiu tongue.gif Jau kelias dienas maciau, kad i musu viesbuti kainos pakrite, praktiskai viena diena pastumdami kelione sutaupom apie 100 eur,.. ka gi, susigundziau. Bet kol paskambinau, sutariau su agentu kad keiciam viena diena, pasiulymo nebeliko blink.gif o nuo pokalbio max 20 min buvo praeje.. sake cia siom dienom daznai taip buna biggrin.gif bet minejo, kad galesim keisti data/viesbuti, iki keliones likus ne maziau 21 d, jei tik aisku pamatysim geresni pasiulyma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2017 04 11, 11:33)
Rusai vėl grasinasi čarterius į Turkiją nutraukti smile.gif

O kur jus matet tokia info? Atrodo seku naujienas, bet nepastebejau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 04 11, 13:15)
Pritariu, siandien ta patyriau ir savo kailiu  tongue.gif

Tiek namu, tiek darbo kompas rodo ta pati. Skirtingos narskykles ta pati.
Ir as per psl tiesiogiai neperku, uzsako agentas. Tai kokia prasme, kad as matau daugiau, jei kaina siulo agentas? biggrin.gif Logikos randat? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 12:33)
Tiek namu, tiek darbo kompas rodo ta pati. Skirtingos narskykles ta pati.
Ir as per psl tiesiogiai neperku, uzsako agentas. Tai kokia prasme, kad as matau daugiau, jei kaina siulo agentas? biggrin.gif Logikos randat? blink.gif

Agentas parduoda teztour keliones, tai jeigu teztour psl matau nukritusia kaina, tai skambinu agentui ir jis pakeicia data ir kaina biggrin.gif logika ta, kad pastumus viena diena i prieki sutaupom 100 eur rolleyes.gif
Atsakyti