Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(pukepuke @ 2017 04 09, 16:07)
Aj, nepatinka, kai atsakoma tuo pačiu bigsmile.gif

Oj, man tai nusivilt.. Ta pacia minute pagarbos neliko. Tik as kitu neaukleju pagarbos, kai pati nuo zagres (cia tamsta).
Atsakyti

Ajajajai greičiau tos kas išskridę atostoginiais įspūdžiais pasidalintų o tai tuoj kudlas pešti pradėsim ;) 

O aš skaitau Įdomi fotoreportažą https://www.supermam...iu-zirgu-salis/ir įsijaučiu lyg kartu keliaučiau, labiau nei autorė bijau kad beblūdijant nepasiklysi. Nors logiškai mąstant tai kelionė jau seniai baigėsi ir jei rašo vadinasi sugrįžo :hmm:   :D

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 09, 16:51)
Oj, man tai nusivilt.. Ta pacia minute pagarbos neliko. Tik as kitu neaukleju pagarbos, kai pati nuo zagres (cia tamsta).

Tamsta, priminčiau, kad jus tiesiog gavote atgal SAVO PAČIOS žodžias. Tai aukėjimo nata ir atitinkami apibūdinimai iš Jūsų lūpų, skamba labai neįtikinamai biggrin.gif
Tiek apie pagarbą, kurios ne neliko, o nebuvo bigsmile.gif
Papildyta:
Nebeteršiame temos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 08, 21:26)
Vykstu rugpjūtį, mūsų viešbutis dabar beveik 1000 brangesnis... Gal būtent jūs issirinkot tai, ko kainos nekinta...

Labutis, ka pasirinkote siemet? Mes neiperkam nei vieno nuziureto pernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 04 09, 18:39)
Labutis, ka pasirinkote siemet? Mes neiperkam nei vieno nuziureto pernai biggrin.gif

Saphira... Mes nesokam į jūsų lygį smile.gif - tenkinames kuklesniais. Kitąmet kogero bandysim dar leisti kartelę į 3*
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 04 09, 18:38)
Tamsta, priminčiau, kad jus tiesiog gavote atgal SAVO PAČIOS žodžias.
Nebeteršiame temos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaje, nusileidot iki mano lygio console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 09, 18:46)
Saphira... Mes nesokam į jūsų lygį smile.gif - tenkinames kuklesniais. Kitąmet kogero bandysim dar leisti kartelę į 3*

Saunu butu isgirsti ir apie 3* viesbutukus. mirksiukas.gif ne visos i prabangius skraido. Siulau drasiai dalintis patirtimi. 4u.gif tas, i kuri skrisim siemet, mano akimis vertas 3*.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 09, 18:46)

Leisimes ir mes zemyn, nes kitaip vaiku neisvesim verysad.gif
Lauksiu dar liepos menesio, kartais viesbuciai tuo laiku ismeta padoresniubkainu :/
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 04 09, 17:37)
<p>O aš skaitau Įdomi fotoreportažą <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1034455-kapadokija-nuostabiu-zirgu-salis/'>https://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1034455-kapadokija-nuostabiu-zirgu-salis/</a>ir įsijaučiu lyg kartu keliaučiau, labiau nei autorė bijau kad beblūdijant nepasiklysi. Nors logiškai mąstant tai kelionė jau seniai baigėsi ir jei rašo vadinasi sugrįžo hmm.gif   biggrin.gif </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Grįžau grįžau
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 04 09, 20:43)
Leisimes ir mes zemyn, nes kitaip vaiku neisvesim verysad.gif
Lauksiu dar liepos menesio, kartais viesbuciai tuo laiku ismeta padoresniubkainu :/

O jūs nebe rudeniui žiūrite? Ko per isankstinius neemet?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 09, 21:13)
O jūs nebe rudeniui žiūrite?  Ko per isankstinius neemet?

Rudeniui, daugiau vasaros pabaigai, nebenorim mokslo metu saskaita. Reikia grizti iki rugsejo pirmu dienu. Nezinau, kazkaip jau kelinti metai nebeperkam isanksto.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 04 09, 20:28)
Saunu butu isgirsti ir apie 3* viesbutukus.  mirksiukas.gif  ne visos i prabangius skraido. Siulau drasiai dalintis patirtimi.  4u.gif  tas, i kuri skrisim siemet, mano akimis vertas 3*.

Aš irgi norėčiau atsiliepimų išgirst apie 3*, būtų drąsiau kitąmet rinktis ir pirkt...
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2017 04 09, 21:50)
Rudeniui, daugiau vasaros pabaigai, nebenorim mokslo metu saskaita. Reikia grizti iki rugsejo pirmu dienu. Nezinau, kazkaip jau kelinti metai nebeperkam isanksto.

O kodėl? Kiek stebiu savo pasirinkimus, tai arba ženkliai pakyla kainos arba išvis jo nebelieka. O ir psichologinis momentas - rugpjūčio vidury grįžti visa depresine, rugsėjį prakenti, spalį rinktis pradedi, o lapkritį jau turi, depresiją sonan veji ir svaigsti, svaigsti...
Atsakyti