Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Sveikutės. Na ką,kelionę jau turim Kaip sakoma,kur du pešasi-trečias laimi biggrin.gif rinkomės iš dviejų,paskutinę minutę išsirinkom trečią smile.gif nežinau gerai čia ar ne,bet....atostogos bus puikios victory.gif ,tik dar labai toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 12 03, 10:03)
Sveikutės. Na ką,kelionę jau turim Kaip sakoma,kur du pešasi-trečias laimi biggrin.gif  rinkomės iš dviejų,paskutinę minutę išsirinkom trečią smile.gif nežinau gerai čia ar ne,bet....atostogos bus puikios victory.gif ,tik dar labai toli ax.gif

Ką pasirinkot ir už kiek?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 12 03, 13:31)
Ką pasirinkot ir už kiek?

Rixos Sungate 8 naktys, 2+2 už 2250 € ,06.13
Atsakyti
Naaa... O aš turiu bilietus į Neapolį už 55 eur pirmyn atgal smile.gif tai Turkijai kitiems metams sakau viso gero smile.gif dar planas pabaigti Kanarų salų odisėją, pasižiūrėsim ar išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 12 03, 19:18)
Naaa... O aš turiu bilietus į Neapolį už 55 eur pirmyn atgal smile.gif tai Turkijai kitiems metams sakau viso gero smile.gif dar planas pabaigti Kanarų salų odisėją, pasižiūrėsim ar išeis smile.gif

Kainyte biggrin.gif .Su autobusu brangiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 11 27, 16:49)
Vat čia tai kompanija😉Kaip faina jums bus.Aš taip suprantu mes pirmi skrendam į šį viešbutį.Žiūrėsim ,kaip ten bus.😁

Lauksim atsiliepimų iš jūsų 4u.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 11 27, 19:44)
mes 08,08 skrendam mūsų 3 kambariai smile.gif Kiek vienam žmogui gavosi?

2+2 family kambarys ir 2+1 standartas bendroj sumoj 1904eur
kiek jums gavosi?
už 2 suaugusius draugai lyg 800eur mokėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 12 03, 19:18)

Pasigirkim, iš operos biggrin.gif Turiu ir aš biletus į Nicą už 63 eu purmin ir tagal dviems, spalio pradžioje. Dar į romą pavasarį. O į turkija taip pat, nes su vaikais geriau nėra niekur už optimalią kainą.
Smagu kai bilietus nuperki, bet tai ojjj kokia maža išlaidų dalis notint gerai pailsėti šeimai europije. Turkija valdo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 04 gruodžio 2016 - 23:29
QUOTE(pukepuke @ 2016 12 04, 23:25)
Pasigirkim, iš operos biggrin.gif Turiu ir aš biletus į Nicą už 63 eu purmin ir tagal dviems, spalio pradžioje. Dar į romą pavasarį. O į turkija taip pat, nes su vaikais geriau nėra niekur už optimalią kainą.
Smagu kai bilietus nuperki, bet tai ojjj kokia maža išlaidų dalis notint gerai pailsėti šeimai europije. Turkija valdo biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kainikes ka soktelejo taip smarkokai (bent jau mano ziurimu).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 05, 12:15)
Kainikes ka soktelejo taip smarkokai (bent jau mano ziurimu).

Visu cia taip, pries paroda, o paskui labai dideles nuolaidas padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 12 05, 01:25)

hihihi.gif didis.gif
Tai jei jau taip, tai praejusia savaite maniskiai skrido i Barselona is UK - pirmyn/atgal 2 zmones susimokejo 8 svarus is viso Va cia suprantu tikrai gera kaina smile.gif
Bet apie ka mes cia... Cia mes kalbame apie Turkija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 12 04, 18:00)

už 2 suaugusius draugai lyg 800eur mokėjo ax.gif

Atsiprasau jai praleidau i koki viesbuti ir kada?
Atsakyti