Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(oaze 2 @ 2016 11 29, 23:42)
Kiek kainavo?kada skrendat?

Geguzes 15d , 10 naktu. 4z 2000eu
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 11 29, 00:36)
Balandzio vidurys turbut saltoka dar...atostogos vaikams😀

oi, manau pats tas 4u.gif buvome su vaikais rugpjūtį - vos nepadvėsėm blink.gif kankinomės, lekavome, kondicionierius visur dabojome, pati vos ne alpau naktimis, jei kondic.galingumas prislopdavo...
žodžiu NIEKADA vasarą į Turkiją neskrisiu, nebent protas pasimaišytų biggrin.gif
Atsakyti
Cia matyt , kaip zmogus karsti pernesa smile.gif Aš labiau linkusi i karstesne puse
Atsakyti
Mergaitės,aš vėl su klausimu smile.gif kadangi kainą pasiūlė beveik vienodą už abu,tai klausimas buvusioms-Gural Premier Belek ar Amara Dolce Vita Luxury? Kuriam su vaikais smagiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 11 30, 11:07)
Mergaitės,aš vėl su klausimu smile.gif kadangi kainą pasiūlė beveik vienodą už abu,tai klausimas buvusioms-Gural Premier Belek ar Amara Dolce Vita Luxury? Kuriam su vaikais smagiau? smile.gif

Mergaitės,help smile.gif turiu ryt išsirinkusi jau būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 11 30, 21:32)
Mergaitės,help  smile.gif turiu ryt išsirinkusi jau būti smile.gif

jei lt kalba nėra atsiliepimų galit užsienio skaityt. pilnas internetas informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 11 30, 21:42)
jei lt kalba nėra atsiliepimų galit užsienio skaityt. pilnas internetas informacijos.

Ačiū. Atsiliepimus skaičiau. Klausiu ,gal kuri realiai palyginti gali.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 11 30, 22:32)
Mergaitės,help  smile.gif turiu ryt išsirinkusi jau būti smile.gif

Aš tik apie vietovę galiu pasakyti, abu viešbučiai truputį šoneliau kurorto (miestelio). Beleke papludimys (Gural Premier Belek) smėliškesnis, bet gamta man gražesnė Tekirovoj (Amara Dolce Vita Luxury), o papludimys greičiausiai akmenukų, nebent pats viešbutis prie savęs yra privežęs smėlio. Tiesiog žiūrėkit nuotraukas 4u.gif Iki Tekirovos važiuoti šiek tiek toliau, bet kainos miestelyje greičiausiai žemesnės, nei Beleke. Nes Belekas dirbtinai turistams sukurtas,kuriame tik 4-5*viešbučiai, tai ir kainos atatinkamos o Terikova tikras miestelis.
O šiaip nieks taip gerai nepatars, kaip pati, pasieškojusi informacijos, atsiliepimų apie šiuos viešbučius, ypač kai nebe pirmą kart Turkijoje būsit, ir jau žinote kas jums svarbu, o dėl ko širdies nesopa 4u.gif
Atsakyti
O mes pasirinkom vaziuot balandzio pirmom dienom, svesti gimtadieni, kazi kaip bus...
Gal kam teko bbuti taip anksti? Ar verta prisikrauti tik siltesnius rubus?
Beje gal kas turite asmeninies patirties ir pastebejimu apie Akka Alinda viesbuti?
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2016 12 01, 18:24)
O mes pasirinkom vaziuot balandzio pirmom dienom, svesti gimtadieni, kazi kaip bus...
Gal kam teko bbuti taip anksti? Ar verta prisikrauti tik siltesnius rubus?
Beje gal kas turite asmeninies patirties ir pastebejimu apie Akka Alinda viesbuti?

Buvom tik kitam viesbuti balandzio 9-15 dienomis, tai buvo karsta, nulijo viena pusdieni, oras superinis, tik vanduo baseinuose saltokas, o juroje kaip pas mus vasara, kas nepernesa karscio idealus laikas poilsiu bent jau man mirksiukas.gif galima sau leisti du kartus i metus balandi ir spali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2016 12 01, 18:03)
Buvom tik kitam viesbuti balandzio 9-15 dienomis, tai buvo karsta, nulijo viena pusdieni, oras superinis, tik vanduo baseinuose saltokas, o juroje kaip pas mus vasara, kas nepernesa karscio idealus laikas poilsiu bent jau man  mirksiukas.gif galima sau leisti du kartus i metus balandi ir spali  tongue.gif

O i soliariuma nereikes eit turkijoj? biggrin.gif kad grizus pasijaustu, kad truputi ne is laplandijos grizai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2016 12 01, 19:08)
O i soliariuma nereikes eit turkijoj?  biggrin.gif kad grizus pasijaustu, kad truputi ne is laplandijos grizai  unsure.gif

Tikrai ne, nes vidurdieni ir skecio reikedavo nuo saules vacation1.gif
Atsakyti