Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(BonaDona @ 2017 03 29, 15:10)
Buvom pernai liepos menesi. Viskas ten gerai. Kaina atitinka kokybe. Nereikia tiketis kazko  wow. Del baseinu vandens temperatutros geguzes men. neatsakysiu, nes liepa buvo viskas ok. Vienintelis minusas man buvo, kad prie juros labai vejuota ir pusto smeli. Labiau patinka zvyriukas ir Kemero puse.

Aciu uz nuomone mirksiukas.gif o sakykit ar sudetinga nuvykti iki artimiausio miestelio, jei tarkim pritruksim pampersu smile.gif?
Atsakyti
Mergaitės - o jei perki viešbutį per Kidytour - koks operatorius šefuoja Turkijoje? ar turi jie ten lietuviškai kalbančių gidų-šnekorių važiuojant autobusu iki viešbučio? biggrin.gif biggrin.gif Ir su kokias jie lėktuvais skraidina?...kelintą valandą pernai buvo skrydžiai?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 03 29, 16:33)
Aciu uz nuomone mirksiukas.gif o sakykit ar sudetinga nuvykti iki artimiausio miestelio, jei tarkim pritruksim pampersu smile.gif?

Viesbutis laukuose. Iki miesto toli. Nemokamai veza autobusu i Manavgata, reikia is anksto uzsirasyti. Paspauskit ant mano nick`o ir pasirinkit skaityti mano zinutes. Pernai tiesiogiai rasiau is viesbucio. Pasiskaitykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 03 29, 19:02)
Mergaitės - o jei perki viešbutį per Kidytour - koks operatorius šefuoja Turkijoje? ar turi jie ten lietuviškai kalbančių gidų-šnekorių važiuojant autobusu iki viešbučio?  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir su kokias jie lėktuvais skraidina?...kelintą valandą pernai buvo skrydžiai?

Ačiū  4u.gif

Kidytour ir šefuoja, jie kelionės organizatoriai. Visų kitų dalykų klauskit agento iš kurio ruošiaties pirkti, arba pačių Kidytour.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 03 29, 19:02)
Mergaitės - o jei perki viešbutį per Kidytour - koks operatorius šefuoja Turkijoje? ar turi jie ten lietuviškai kalbančių gidų-šnekorių važiuojant autobusu iki viešbučio?  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir su kokias jie lėktuvais skraidina?...kelintą valandą pernai buvo skrydžiai?

Ačiū  4u.gif

KD - treciasis (siuo metu) naujasis LT operatorius. Lyg nuo pernai jie.
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 03 29, 16:33)

Kažkada jau kalbėjom apie tai-juk sauskelnės lengvutės. Dėdavausi ne poką,o pavienes. Išmėtydavau po lagaminus ir puikiausiai telpa. Nepritrūkau niekada,net likdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2017 03 29, 18:29)
Viesbutis laukuose. Iki miesto toli. Nemokamai veza autobusu i Manavgata, reikia is anksto uzsirasyti. Paspauskit ant mano nick`o ir pasirinkit skaityti mano zinutes. Pernai tiesiogiai rasiau is viesbucio. Pasiskaitykit smile.gif

Aciu! rolleyes.gif Perskaiciau viska, labai naudinga informacija, is tiesu net abejoti pradejom del viesbucio, bet teztour parasyta, kad siais metais turejo buti renovuotas, tik idomu ar issprende visas problemas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
parekomenduokite eko viesbutuka (ne i vaiku pramogas orientuotas).
Kad butu iseiti kur pasivaikscioti prioritetas.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 30, 08:21)
Sveikos,
parekomenduokite eko viesbutuka (ne i vaiku pramogas orientuotas).
Kad butu iseiti kur pasivaikscioti prioritetas.

Aciu.

Pernai buvome Marti la Perloje 4*, salia Marmario. smile.gif Labai patiko. Nedidelis, bet maistas patiko, neapgyvendina vaiku. Yra kur pasivaikscioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 30 kovo 2017 - 09:22

paziureciau koki viesbutuka Marmaryje - grazi gamta aplink, vaiksciojimui tikrai superinis, fainos ekskursijos pasiplaukiojimui po salas - eini krantine ir pasirenki is siulomu. senamiestyje kruva kaviniu, galima bent karteli parelaksuoti su kava ar gerimuku arba vakare tiesiog vaikstant megautis aplink verdanciu naktiniu gyvenimu. zodziu, veikti yra ka, bet tuo paciu ir gana kompaktiskas, bet ne toks maziukas, kaip kemeras. 

Atsakyti
Aciu.
O Marmary kaip su rusu kalba? 4u.gif

Atsakyti

vat taip garantuot negaleciau, kiek man reikejo, tai angliskai. apsiperkant turguje kalbino rusiskai, lenkiskai. lenkiskai ir ekskursijas siule. gal kas kitas labiau zinos del kalbis

Atsakyti