Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

As kazkaip tikiuosi,kad vasara atsiras daugiau pasiulymu rugsejui unsure.gif

Ruduo yra rizikingas, pavasario kelionės kasmet daugiau, mažiau papinga, vat ir dabar truputį normalesnes kainas padarė, ar jos dar kris, ir jei kris tai kiek nieks nežino, o vat rudeniui kada pirkti čia jau tik orakulas gali pasakyti. Kartais pavasarį, o kitą kart vasarą išmeta pačią geriausią kaina, o būna kad ir paskutinės minutės pasiūlymų(bet ne kasmet) 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 28, 20:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ericute" data-cid="71536195" data-time="1490705856"><div><p>As kazkaip tikiuosi,kad vasara atsiras daugiau pasiulymu rugsejui vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ruduo yra rizikingas, pavasario kelionės kasmet daugiau, mažiau papinga, vat ir dabar truputį normalesnes kainas padarė, ar jos dar kris, ir jei kris tai kiek nieks nežino, o vat rudeniui kada pirkti čia jau tik orakulas gali pasakyti. Kartais pavasarį, o kitą kart vasarą išmeta pačią geriausią kaina, o būna kad ir paskutinės minutės pasiūlymų(bet ne kasmet) </p>

Esme ta, kad rugsejo menesiui nebuvo nei per isankstinius, nei ziema, nei dabar geru kainu. Net nera pvz ko gailetis, kad nepirkau, nes visada buvo tokios pat aukstokos.
Atsakyti
O tai ko cia tas rugsejis toks ypatingas,kad neduoda normaliu kainu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 03 28, 22:23)
O tai ko cia tas rugsejis toks ypatingas,kad neduoda normaliu kainu? biggrin.gif

Nes oras superinis wub.gif
Atsakyti
I Long Beach'a pakrito kainos, kam aktualu.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 28, 13:46)
Kelioniu panorama duoda tokias kainas, kokias ir teztour. T.y.  Be nuolaidu. Jie kasdien  stebi teztura ir kai buna akcija attakcija, jie tiesiog copy paste smile.gif seip, kai issirinkom viebuti , data ir  t.t. (Jau zinojom kokias kainas duoda oranizatoriai), didziausia nuolaida pritaike TOP TRAVEL.

Vakar buvo ismete geras kainas i tikrai gerus viesbuciu, pvz Aquasis De Luxe Resort & SPA 5 buvo 385 geguzes 12 d. bet paskambinau po 2 val ir jau nebebuvo vietu ta kaina, .. o juk apsitarti reikia, nes vaziuotumeme ne viena seima. Tuo metu Teztour rode kaina 543 asmeniui.. Del toptravel as siek tiek nesuprantu,.. man jie ivedus tuos pacius parametrus ir datas aukstas kainas skaiciuoja, na bandysiu dar pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 29, 06:29)
I Long Beach'a pakrito kainos, kam aktualu.

Su kokia agentūra ?
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 03 29, 07:45)
Vakar buvo ismete geras kainas i tikrai gerus viesbuciu, pvz Aquasis De Luxe Resort & SPA 5 buvo 385  geguzes 12 d. bet paskambinau po 2 val ir jau nebebuvo vietu ta kaina, .. o juk apsitarti reikia, nes vaziuotumeme ne viena seima. Tuo metu Teztour rode kaina 543 asmeniui.. Del toptravel as siek tiek nesuprantu,.. man jie ivedus tuos pacius parametrus ir datas aukstas kainas skaiciuoja, na bandysiu dar pameginti smile.gif

tai kad pas juos tos kainos nuolat itartinai greitai dingsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 29, 08:59)
tai kad pas juos tos kainos nuolat itartinai greitai dingsta biggrin.gif

Nes kam aktualu visada rezervuoja iš karto. Aš ne vieną kartą esu taip pačiupus gerą kainą, o draugai kurie dvejojo jau niekada ir neturėjo galimybės prisijungti, nes nebebūdavo vietų ir kainų.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 03 28, 13:09)
As matyt zabala  biggrin.gif  bet kur jus ziurite tas geras kainas. Man irgi aktualu geguzes viduriui ir veliau geguzei

as ziurejau per teztour ir kelioniupanorama, bet labai trumpai tos geros kainos buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 03 29, 09:45)
Vakar buvo ismete geras kainas i tikrai gerus viesbuciu, pvz Aquasis De Luxe Resort & SPA 5 buvo 385  geguzes 12 d. bet paskambinau po 2 val ir jau nebebuvo vietu ta kaina, .. o juk apsitarti reikia, nes vaziuotumeme ne viena seima. Tuo metu Teztour rode kaina 543 asmeniui.. Del toptravel as siek tiek nesuprantu,.. man jie ivedus tuos pacius parametrus ir datas aukstas kainas skaiciuoja, na bandysiu dar pameginti smile.gif

Per novatura ziurinejau.
Atsakyti
Gal kas buvote EFTALIA AQUA 5* viešbutyje? kokie būtų atsiliepimai. Kiddytour visai neblogas kainas siūlo. smile.gif
Atsakyti