Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ataka26 @ 2016 11 27, 20:44)
mes 08,08 skrendam mūsų 3 kambariai smile.gif Kiek vienam žmogui gavosi?

oaze 2
jūs mums visus niuansus papasakosit, kad mums jau ten atvykus viskas būtų aišku biggrin.gif

Taip.Viska papasakosiu😀Noriu jus paklausti.Kodėl pasirinkot šitą viešbutį?Gal kas iš draugų ten buvo?Mes ji pasirinkom tik dėl akvaparko vaikams ir dėl geros kainos.Aš suprantu ,kad tai labai ekonominis variantas.Ir kažkokių stebuklų nelaukiu.Neramina atsiliepimai,kad praeitais metais daug žmonių buvo apgyvendinti kituose viešbučiose.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 11 28, 15:11)
Taip.Viska papasakosiu😀Noriu jus paklausti.Kodėl pasirinkot šitą viešbutį?Gal kas iš draugų ten buvo?Mes ji pasirinkom tik dėl akvaparko vaikams ir dėl geros kainos.Aš suprantu ,kad tai labai ekonominis variantas.Ir kažkokių stebuklų nelaukiu.Neramina atsiliepimai,kad praeitais metais daug žmonių buvo apgyvendinti kituose viešbučiose.

Na nemanau kad gali buti apgyvendinti kituose, nebent to pacio tinklo, o sio tinklo viesbutukai kiti geresni nei EFTALIA SPLACH. Mes tik dėl kainos, kažkaip užkabino paplūdimys jų. Kadangi neieškjom prabangos tai tiko
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 11 28, 18:43)
Na nemanau kad gali buti apgyvendinti kituose, nebent to pacio tinklo, o sio tinklo viesbutukai kiti geresni nei EFTALIA SPLACH. Mes tik dėl kainos, kažkaip užkabino paplūdimys jų. Kadangi neieškjom prabangos tai tiko

Man tai Eftalia Vilage nepatiko visiškai.Labai jau mažas ir viešbučio baseinas ir restoranas prie pat kelio.Eftalia aqua buvom,tai kartotis nesinori.

Atsakyti
Aš jau nerimstu smile.gif Kas buvot ir Gural Beleke ,ir kažkuriam Delfine? Panašumų,skirtumų yra daug? Suprantu,kad noriu palyginti skirtingus dalykus,bet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 11 28, 19:25)
Aš jau nerimstu smile.gif Kas buvot ir Gural Beleke ,ir kažkuriam Delfine? Panašumų,skirtumų yra daug? Suprantu,kad noriu palyginti skirtingus dalykus,bet smile.gif

Nusiraminkite abu viesbuciai tinkami smile.gif
Buvau siemet Gural Premier Belek ir pries du metus Delphin Deluxe. Abu labai geri, poilsis tikrai kokybiskas taciau Guralis geresnis. Abu viesbuciai, mano nuomone, su daugybe pliusu, taciau Guralyje pliusu daugiau.
Beleke didesne zymiai teritorija, gal kiek geresnis maitinimas, nors Delphino maitinimas irgi auksto lygio. Akvaparkas Guralyje zymiai didesnis, papludimys Beleke patogesnis, didesnis ir neakmenuotas.
Guralio numeris su džiakuzi. Numeryje chalatai, slepetes, visa vonios kosmetikos palitra, individualios higienos priemones iskaitant dantu sepetukus, skutimosi priemones, nagu zirklutes, prezervatyvus ir daug ten visko.
Ir Delphine ir Guralyje aptarnavimui neturejome priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2016 11 28, 19:20)
Nusiraminkite abu viesbuciai tinkami smile.gif
Buvau siemet Gural Premier Belek ir pries du metus Delphin Deluxe. Abu labai geri, poilsis tikrai kokybiskas taciau Guralis geresnis. Abu viesbuciai, mano nuomone, su daugybe pliusu, taciau Guralyje pliusu daugiau.
Beleke didesne zymiai teritorija, gal kiek geresnis maitinimas, nors Delphino maitinimas irgi auksto lygio. Akvaparkas Guralyje zymiai didesnis, papludimys Beleke patogesnis, didesnis ir neakmenuotas.
Guralio numeris su džiakuzi. Numeryje chalatai, slepetes, visa vonios kosmetikos palitra, individualios higienos priemones iskaitant dantu sepetukus, skutimosi priemones, nagu zirklutes, prezervatyvus ir daug ten visko.
Ir Delphine ir Guralyje aptarnavimui neturejome priekaistu.

yahoo.gif
Atsakyti
Balandzio vidurys turbut saltoka dar...atostogos vaikams😀
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 11 29, 01:36)
Balandzio vidurys turbut saltoka dar...atostogos vaikams😀

Šilčiau nei Lietuvoje.Bet vaikams tikrai dar per šalta.Baseinai šalti,jūra irgi.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 11 29, 11:59)
Šilčiau nei Lietuvoje.Bet vaikams tikrai dar per šalta.Baseinai šalti,jūra irgi.

Kad silciau nei cia,tai aisku. 4u.gif .Ziurim kita krypti tada. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 11 29, 13:43)
Kad silciau nei cia,tai aisku. 4u.gif .Ziurim kita krypti tada. biggrin.gif

Balandi Egipte labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 11 28, 15:13)
Mes buvome šią vasarą - viskas tiko ir patiko  4u.gif  Je kas domins konkrečiai  -rašykite AŽ  mirksiukas.gif

Aciu,siandien jau uzsisakem pas Makaliu si viesbuti 10 naktu wub.gif tikiuosi po Delphino neteks nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 11 30, 00:32)
Aciu,siandien jau uzsisakem pas Makaliu si viesbuti 10 naktu  wub.gif tikiuosi po Delphino neteks nusivilti smile.gif

Kiek kainavo?kada skrendat?
Atsakyti