Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(alisa1 @ 2017 03 22, 20:53)
Planuojame ir mes su vaiku i TR balandzio pradzioj.. man klausimas kilo -ar juroj maudytis  per salta nebutu ? Oras tai virs 20 laipsniu,o vandeniukas kazin kaip ?  Pabraidyt bent..

Jūra apie 17 laipsnių, tad tokio šiltumo kaip Baltijos liepą-rugpjūtį biggrin.gif jei tada maudotės tai ir TR nebus šaltas vanduo. Baseinuise tai šaltokas, jei yra galimybė orientuokitės į antrąją balandžio pusę, tuo metu jau daug šilčiau būna. Pernai buvau nuo balandžio 20, tai lauko temperatūra 27, jūra 18, suaugusių baseinas jau pašilęs.
Šiom dienom kelionių panorama išmetė neblogų viešbučių balandžio galui, yra ir iki 350€, o su vaikais iki 300€ jei dar nesibaigė pasiūlymai.
Atsakyti
Tai dar visai neblogai,jei bent 17 laipsniu jura butu.. nelabai rinkciausi balandi ,o ypac pirmaja puse,bet dukrai pavasario atostogos,man irgi netiketai 10 dienu atostogu nukrito,tai ir sumastem abi kur nors nulekt,kad butu silciau nei LT.. Aciu jums,merginos,uz nuomones 4u.gif
Atsakyti

Šiom dienom kelionių panorama išmetė neblogų viešbučių balandžio galui, yra ir iki 350€, o su vaikais iki 300€ jei dar nesibaigė pasiūlymai.

Tikrai, buvo geru kainu.

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 03 22, 21:12)
Aš su vaiku nei balandžio nei gegužės mėnesiais neskrisciau....
Čia mano asmeninė nuomonė.  smile.gif  Myliu šilumą.  wub.gif  šiuo metu jūra dar šalta.....  unsure.gif

Na mes geguzes viduryje visada su vaiku skerndam ir mums buna pats tas, vandenukas vesokas, bet maudytis galima, nemegstu karscio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 22, 22:49)
Ale kaip brangsta musu viesbutis. Per sawaite pabrango beveik ant 600.

Tezuose kyla, novature - ne.
Atsiranda visokiu akciju artimoms datoms.
Sezonas dar tik prasides ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 23, 08:00)

Atsiranda visokiu akciju artimoms datoms.
Sezonas dar tik prasides  ax.gif

Dabar tezuose paleido akciją Kemal Bay 5* viešbučiui kaina žmogui nuo 337 eur + nuolaida, tai už kokius 316 eur gali nučiupti, o jei su vaikais tai dar truputį pigiau asmeniui gausis
Atsakyti
Mes esam buve balandzio paskutine sav geguzes pradzioje, man tiek juros vanduo tiek laiko buvo tinkanti, juros nepamenu, bet lauko budavo apie 30, tik vakare man siek tiek vesoka budavo
Atsakyti
Ar buvot kas marmari? Sitame
Grand Yazici?
Dabar galvojame ka imt ar marmari ar saphira?
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2017 03 23, 07:03)
Tai dar visai neblogai,jei bent 17 laipsniu jura butu.. nelabai rinkciausi balandi ,o ypac pirmaja puse,bet dukrai pavasario atostogos,man irgi netiketai 10 dienu atostogu nukrito,tai ir sumastem abi kur nors nulekt,kad butu silciau nei LT.. Aciu jums,merginos,uz nuomones  4u.gif

Gali neveikti visos paslaugos aprasutos viesbucio puslapyje (pvz. Alacarte restoranai, animacija, ledai ir panasiai). Net del visu baseinu irgi nefaktas kad veiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 03 23, 13:52)
Gali neveikti visos paslaugos aprasutos viesbucio puslapyje (pvz. Alacarte restoranai, animacija, ledai ir panasiai). Net del visu baseinu irgi nefaktas kad veiks ax.gif

Tokiu atveju as rasau tiesiai i viesbuti ir klausiu kokie ten baseinai sildomi, nuo kada ledai ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 23, 16:01)
Tokiu atveju as rasau tiesiai i viesbuti ir klausiu kokie ten baseinai sildomi, nuo kada ledai ir t.t.

Kontaktavimas tiesiogiai su viešbučiu pats geriausias pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 23, 08:07)
Dabar tezuose paleido akciją Kemal Bay 5* viešbučiui kaina žmogui nuo 337 eur + nuolaida, tai už kokius 316 eur gali nučiupti, o jei su vaikais tai dar truputį pigiau asmeniui gausis

Išmetė porai valandų verysad.gif gaila, nespėjau, mums keturiems 7 nakvynės 1112 eur Kamel bay 5*****
Atsakyti