na stai, pasmalsavimui, gal kam idomu
o tai susidaro ispudis, kad jei jau ne 5 zv, tai butinai bus kazkas varguolisko
Kokie faini . Bet kol su vaikais prioritetai kiti : akvaparkai, arti jūra ir kt. ....
Ant juros kranto be problemu, tiesiog imetusi buvau Oludeniza, tai ten prie pat papludimio linijos realu, bet su iejimu is viesbucio i jura, tiesiog neimanoma. Tam reikia rinktis kitas vietoves. Visi kiti, su didele teritorija susije privalumai jau neimanomi
As vaika planuoju veztis cia. Gales nuo ryto iki vakaro medzioti vezlius
http://www.booking.c...track_spadnt=1;
sitas irgi ten pat visai neblogas, tik kaina ne tokia grazi
http://www.booking.c...shp=1#hotelTmpl
Labai labai grazu!😍 Tiesiog pasakiskai😍
Cobre, aš va tik vieną nuorodą atsidariau ir tikrai apstulbau, labai gražu ir jauku, visai ir aš sutikčiau su tokiom atostogoms ir vaikams užtektų, tik va vyras labai nori, kad būtų maisto kalnas... O aš net bijau dabar to didelio viešbučio ir pramogų gausos
nepergyvenkit, jei dar neatostogave su AI Turkijoje, tai manyciau, kad atsisake aplamai tokios patirties, irgi daug prarastumet mano supratimu, tai bent karta kita yra butina aptureti ir toki nuotyki. kaip ir hamama bei pamukale. cia as be ironijos. nes pradzioj man buvo didelis wau nuo viso sito gerio. paskui natura leme, kad prireike kardinaliai kitokio poilsio. taip, kad neabejoju, jog jums ir patiks, ir ispudi paliks. gal kas klaidinga nuomone turi, kad esu AI ir 5zv priese
is principo taip nera. jei rinkciausi kelione is musu operatoriu, tai imciau, jei finansai nepavestu, normalias 5 zv ir AI, nes kitokio vistiek nebutu
nes kitaip nera ka rinktis. o as i prasta aplinka ne itin noreciau. nebent labai papigiai, kaip, kad bruc moka
Lauksim atsiliepimu.Ir mes ten pat, tik balandzio 30.
Ech, butu kam vaika palikt, varyciau as i COBRES viesbucius "pasitusint". Kokie vaizdai... MB labiau butu uz a la "Adam & Eve" varianta (jeigu dviese), o man labiau gamta ir kokybe, jaukumas. Dabar "priversti" rinktis kitoki poilsio varianta, nes tik tokiu butu pailsi visa seima. Leidziu vyrui diena pradeti su mochito, leidziu vaikam ciuozineti nuo kalneliu i chloruota baseina, pati deginuosi su beyleys kokteiliu, dukra kemsa bulvytes ir juppy. Leidziu viska, nes ilsimes visi. Neturiu laiko nervuotisNes paprastom dienom to nedarom, valgom sveika maista, valgom namuose, neperku kolos, einam i nechloruota baseina, tuo labiau dienos nepradedam nuo alaus
va kaip
is principo tai ir su AI ir tik su pusryciais gyvenant, laika leidziam panasiai. na tik as labiau i kruvinaja meri linkusi ir uz ja susimoku, jei ne AI vaikas, bet kokiu atveju pavalgo kavinej, badu nemirstam, net jei viesbutyje su maitinimu nieko ir neparyja
siaip musu valgymo ir gerimo ritma reguliuoja vairavimas. o tai jau tik musu paciu pasirinkimas - kai kiti i vakarines programas, tai mes tuo metu kazkur isvykstam, nepatinka mums tokios pramogos.