Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

as ziuriu nuomas, kuriu pasirinkimuose visada buna nurodyta prie automobilio kuro rusis. nes imam tik dyzeli. bet mes vazinejam visada tikrai daug, todel mums aktualu, kad kuras pigiau kainuotu. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 18, 10:42)
<p>as ziuriu nuomas, kuriu pasirinkimuose visada buna nurodyta prie automobilio kuro rusis. nes imam tik dyzeli. bet mes vazinejam visada tikrai daug, todel mums aktualu, kad kuras pigiau kainuotu. </p>

nu aš irgi galvojau apie dyzelį, bet tame jų psl nė prie vienos mašinos nerašo kuro rūšies unsure.gif
o gal žinote kiek ten degalai daug maž kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 03 17, 20:52)
Mes jai planuojam daugau keliauti renkamės paprastesni viesbutuka, jai planuojam tik pasyvias atostogas renkames geresnius variantus

Mes irgi. 4u.gif Va į Kijevą greit skrisim trumpam , pasiruošę kilometrus nueiti, daug aplankyti. Viešbutį ėmėm tokį per viduriuką, labiau paprastesnį

QUOTE(Jerda @ 2017 03 18, 00:06)
Bruc, gal gali tikslų tos Kleopatros viešbučio pavadinimą, nes kaip ir nesinorėtų į tokį pakliūti  ax.gif  Nebent už tokią kaip jūsiškė kaina biggrin.gif  o tų kleopatrų ten ne viena ir ne dvi.

Pagal ekonomistus mūsų šeimai išviso atostogos nelabai priklauso  blink.gif Bet kiekvienas pasirenka savo prioritetus. Aš galiu išgyventi be papuošalų, paprastesne rečiau atnaujinama buitimi, brangių koncertų ar spektaklių( bet į nemokamus ar už simboline kainą tikrai nueinu), šiandien pagalvojau kad gal vis tik kaip ir laikas būtų garderobą šiek tiek atšviežinti, nes jei kur rimčiau reiks išeiti, na iš tikrųjų neturiu kuo apsirengti. Viskas paprasta, patogu, kasdieniška. Kelnės visos- džinsai doh.gif Bet kelionėms pinigų kažkaip susitaupau. Vyras irgi panašiai galvoja, tai jis irgi keliauja, o vaikams labiau norisi čia vietoje pramogų, daiktų, drabužių, tai jie ir kartu su mumis į tolimesnes keliones nevyksta, nebent kai su automobiliu ir palapine kai keliaujame. Turiu pasakyti kad vaikai mūsų jau paūgėję, bet visi trys dar mokosi, finansiškai mūsų išlaikomi.

Tai ir puiku. 4u.gif Man labai patinka posakis "Jei nori kažką nusipirkti- keliauk. Tai yra geriausia ir naudingiausia tau išleisti pinigai" Ar kažkaip panašiai.... ax.gif
Mūsų kaimynai tai ne šiaip keliauja, jie jau puse pasaulio išmaišę, neseniai rodė per TV (Gurevičiūtės vedama laida), kaip su jachta aplink pasaulį plaukė...o buitis pas juos name minimali. Neskurdi, bet minimali, paprasta. O bendraujant su jais tai toks pozityvumas, energija ir veržulmas matosi, kad net pavydas ima...
Atsakyti

Ginntare, na priskiedė jums jei ne gėrimus, tai smegenis tikrai  :D Lyg ir Turkijoje, o gal Egipte, tiksliai nepamenu, bet esame nagrinėję degtinės butelio etiketę, tai buvo 20 laipsnių stiprumo. Pavadinimo nepamenu, bet tokia juoda su geltonu, greičiausiai vis tik Turkijoje  :hmm: kiek pamenu barmenas pasakojo kad visi ekonominiai viešbučiai tokią užsako, ji pigiau gaunasi. Bet klausyk tu tų pietiečių, ir supraski kada tiesą kalba, o kada iš tavęs linksminasi :)

Prekestolen, prašom tik grįžus Ukrainos temoje atsiliepimais pasidalinti, gal jūs pirmiau, o mes jau jūsų pramintais kelialiais apibėgsim. Kijeve persėdimą turęsim, tai dar kažkiek ir jo pamatyti tikiuosi suspėti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 18 kovo 2017 - 12:19
Va va, as ir sakiau, kad mistika kazkokia. 😃 Cia turbut dar vienas pigesniu viesbuciu niuansas.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2017 03 18, 02:40)
Mielai, bet dar neturiu apie ka pasakoti  tongue.gif
Ne taip supratote, tai ne pajamos, tai musu butiniausios islaidos  mirksiukas.gif

Tai nesvarbu, bet pagal mėnesio pajamas galit orientuotis, už kiek kelionę jums būtų optimalu pirkti.
Dar dėl turkijos eko ir ne eko viešbučių. Mes važiuojame pagal savo galimybes, bet ne į eko. Kai viešbutyje praleidi visą laiką (o mes iš viešbučio teritorijos kojos nekeliam), komfortas, pramogos, maistas, teritorija - viskas be galo svarbu.
Visai kitas dalykas, kai varom dviese, kad pakeliauti. Tada tinka tvarkingi svečių namai, tvarkingas, 2-3 žvaigzdžių viešbutukas. Nes vis tiek ten tik miegam 4u.gif
O atsiliepimų tikrai pilna interenete apie visus viešbučius, SM tikrai tam nėra geras šaltinis. Apie eko ar ne, vis vien info visos, ko gero, ieško ne čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 18 kovo 2017 - 17:07

FB ne karta maciau Kelioniu Panoramos pasiulymus. Labai nesigilinau, bet lyg neblogas kainas ismeta.

Atsakyti

nu aš irgi galvojau apie dyzelį, bet tame jų psl nė prie vienos mašinos nerašo kuro rūšies unsure.gif
o gal žinote kiek ten degalai daug maž kainuoja? 4u.gif

mano atmintis trumpa. nepigus, bet kiek, tai net nepasakysiu. bet kazkada tikrai esu internete maciusi info realiu kainu siai dienai. paieskokit. tik dyzelis ir pigiau, ir masina maziau jo ima. 

Atsakyti
Agente siulo :

http://www.tez-tour....html?id=4118398

gal kas buvo, kaip maistas? jura ne salia, del to dar dvejoju..
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 18, 23:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="elizieja" data-cid="71513710" data-time="1489827060"><div><p>nu aš irgi galvojau apie dyzelį, bet tame jų psl nė prie vienos mašinos nerašo kuro rūšies vartotojo įkelta nuotrauka
o gal žinote kiek ten degalai daug maž kainuoja? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>mano atmintis trumpa. nepigus, bet kiek, tai net nepasakysiu. bet kazkada tikrai esu internete maciusi info realiu kainu siai dienai. paieskokit. tik dyzelis ir pigiau, ir masina maziau jo ima. </p>

Ačiū jums labai 4u.gif man benzininį pasiūlė 7d su visais draudimais ir be depozito už 120€, dabar užklausiau apie dyzelinį, žiūrėsim koks skirtumas bus smile.gif patiko, kad jokių rezervaciju nereik mokėti, susimoki atvykus į vietą, kurioje labai mūsų lauks ir pasitiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 03 19, 06:58)
Agente siulo :

http://www.tez-tour....html?id=4118398

gal kas buvo, kaip maistas? jura ne salia, del to dar dvejoju..

Jis pastatytas 2015m dar nespejo nutrinti iki ekonominio,jai veža iki pajurio imciau. Kokia kaina siulo ?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 18, 13:13)

<p>Prekestolen, prašom tik grįžus Ukrainos temoje atsiliepimais pasidalinti, gal jūs pirmiau, o mes jau jūsų pramintais kelialiais apibėgsim. Kijeve persėdimą turęsim, tai dar kažkiek ir jo pamatyti tikiuosi suspėti</p>

O kada jūs? Mes balandžio 4 išskrendame... Tik internete permečiau lankytinų vietų sąrašą, o plano dar neturiu. Reikės jau skubiai užsiimti...
Atsakyti