Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(daluzenik @ 2017 03 16, 15:55)
Kad toj itakoj kainos nieko nemazsnes  rolleyes.gif

Skaičiau, girdėjau, kad patys lenkai stebisi, kad lietuviai perka iš jų keliones į Turkiją, nors kaina tai vos vos skiriasi. Aš parodoje domėjausi kainos Itakos stende. Tai nifiga nepigiau nei pirkau lietuvių agentūros tokiame pat viešbutyje. Dar parodoje vienos LT agentūros atstovė tiesiai šviesiai pasakė, kad tikrai neverta iš lenkų pirkti poilsines keliones į Turkiją, o vat į tolimas šalis Zanzibarą, Mauricijų tai tikrai per lenkus verta. bigsmile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 16, 16:20)
O kartais nebus po 736,26 eur? As lyg zinau, kad tiek kainuos. Bent jau 2024 metams tiek minejo kaina unsure.gif

yahoo.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirkism!!! bigsmile.gif kiek čia beliko laukti...gal ir su anūkais jau teks važiuoti... lotuliukas.gif

QUOTE(ericute @ 2017 03 16, 23:20)
Tai tik svarstem,kad gal vaziuoti. Persigalvojom vis tik
Kazka ne taip supratot? KAzka puolu,gasdinu ir tt? As gi neklausineju ar jus nebijot. Kazkokios arsios cia ziuriu  biggrin.gif

čia buvo ne jums skirta. mirksiukas.gif Aš- čia ta pranašė..temos eigą pranašauju.... mirksiukas.gif Aišku nerimtai... Relax.

Labiausia patiko postas " o kas belieka, tik bartis, kol kelionės laukiam"..... Iki ašarų.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, kaip ten su lagaminų akcijomis- pamenu kažkas rašė, kad ieško, gaudo... Gal kas žinote- kiek kainuotų lagamino atramos pridėjimo remontas (nulaužė mums šitą daiktą skrendant iš UK, tai dabar lagaminas nestovi tiesiog, virsta). Tai galvoju- ar geriau naują pirkti, ar dar senuką susiremontuoti. Reziumė- vistiek suluš tiek naujas, tiek senukas...
Atsakyti

, kad tikrai neverta iš lenkų pirkti poilsines keliones į Turkiją, o vat į tolimas šalis Zanzibarą, Mauricijų tai tikrai per lenkus verta.

kai paskutini karta pirkau is lenku organizatoriaus ( reiktu tik keltis senus laiskus, kad prisiminciau is kokio, bet tikrai ne is itakos), tai istorija buvo tokia. pries metus buvau nuziurejusi per lenkus viena padoru viesbutuka uz juokinga kaina. tais metais vaziuot negalejau, todel, kai sekanciais vel jis siulymuose buvo, tai nuterem pirkti. jau buvau turejusi patirties su pirkimu is to internetinio puslapio. esme ta, kad jei ne lenku bankas,  tai su pervedimu ir rezervacija siek tiek vozones daugiau. o musu agenturos kruvomis skelbiasi, kad dirba su lenkais. zodziu, kruvai agenturu issiunciau konkrecia uzklausa su papildomu prasymu, kad jei ne sitas viesbutis, tai gal galit pasiulyt kazka analogisko. vilnius ar varsuva - man nera svarbu. rezultatas buvo toks, kad visi dirba su itaka, mano varianto jie uzsakyt negali (o dar kiek prisiklausiau versiju apie nepatikimuma ir apgavystes :) ), analogu neturi, o tai ka siule, buvo arba prasciau, bet brangiau, arba visai kitos kategorijos, kas savaime suprantama ir zymiai brangiau. reziume: uzsisakiau pati, sutaupem ko gero daug, nes lietuviu organizatoriu patys pigiausi pasiulymai buvo gerokai brangesni, o viesbuciai katastrofiski (cia mano supratimu). 

buna, kas pataiko ant Itakos pasiulymu ir isvyksta uz gera kaina, bet man nera pavyke. o kas siulo geras kainas, su tais lietuviai nedirba. reikia ieskant padirbet paciam. susirandi keleta internetiniu puslapiu, kur siulo visu lenkijos organizatoriu keliones, ir ziurineji. O ten jau kaip pasiseks :) viena karta pirkau is anksto, kita netycia pagavau kelios dienos pries isvykima, neplanuotos atostogos gavosi :)

Atsakyti
3 metus is eiles skrendame is Varsuvos, pagrinde perkame kelione likus porai savaiciu iki jos tai gaunasi mazdaug paskutines minutes pasiulymas atseit, praeitais metais pirkome uz 330 zmogui savaitei, kiek ieskojau per Lietuvos agenturas nieko panasaus negalejau rasti tuo metu. Siuo metu teztouras siulo viesbuti kuriame buvome uz 1030 eur, bus idomu paziureti kiek tas viesbutis kainuos veliau.

QUOTE(prekestolen @ 2017 03 17, 08:51)
Skaičiau, girdėjau, kad patys lenkai stebisi, kad lietuviai perka iš jų keliones į Turkiją, nors kaina tai vos vos skiriasi. Aš parodoje domėjausi kainos Itakos stende. Tai nifiga nepigiau nei pirkau lietuvių agentūros tokiame pat viešbutyje.  Dar parodoje vienos  LT agentūros atstovė tiesiai šviesiai  pasakė, kad tikrai neverta iš lenkų pirkti poilsines keliones į Turkiją, o vat į tolimas šalis Zanzibarą, Mauricijų tai tikrai per lenkus verta.  bigsmile.gif
yahoo.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pirkism!!!  bigsmile.gif  kiek čia beliko laukti...gal ir su anūkais jau teks važiuoti...  lotuliukas.gif
čia buvo ne jums skirta.  mirksiukas.gif  Aš- čia ta pranašė..temos eigą pranašauju.... mirksiukas.gif  Aišku nerimtai... Relax.

Labiausia patiko postas " o kas belieka, tik bartis, kol kelionės laukiam".....  Iki ašarų.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, kaip ten su lagaminų akcijomis- pamenu kažkas rašė, kad ieško, gaudo...  Gal kas žinote- kiek kainuotų lagamino atramos pridėjimo remontas (nulaužė mums šitą daiktą skrendant iš UK, tai dabar lagaminas nestovi tiesiog, virsta). Tai galvoju- ar geriau naują pirkti, ar dar senuką susiremontuoti. Reziumė- vistiek suluš tiek naujas, tiek senukas...

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 17, 09:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71510914" data-time="1489728360"><div><p>Jerda, labai smagiai perskaiciau Jusu istorija vartotojo įkelta nuotrauka
Vakar kaip tik buvau parasius posta, bet istryniau, kad butent va tokiu atveju ir bijau, nes pernai smagiai spaudoje nusviete ir apie 5zv viesbucius. Nes jei norisi extrymo, tai geriau su palapine keliaut vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nesuvokiu as kazko matyt. juk pilnas internetas atsiliepimu apie viesbucius ivairiomis kalbomis. reikia but visisku dunduku, kad i nuvykti i toki, kur paskui plaukai siausiasi. aisku, jei vaziuoji su nusiteikimu, kad svarbu kaina, tai ir neimi i galva, kaip jerda ar bruc. </p>

Tas tiesa. Tik as turejau avantiura i visai nezinoma vaziuoti biggrin.gif
O del tu atsiliepimu, juk net Bruc ir Jerda sake, kad negriztu. Tai as vertinu kaip minusa uzdeta. Vat ir atsiliepimai unsure.gif
Papildyta:
Nebloga tituline foto. Cia tipo taip lietuvius iliustruoja? http://verslas.lryta...-ir-turkija.htm
Atsakyti

Tas tiesa. Tik as turejau avantiura i visai nezinoma vaziuoti biggrin.gif
O del tu atsiliepimu, juk net Bruc ir Jerda sake, kad negriztu. Tai as vertinu kaip minusa uzdeta. Vat ir atsiliepimai unsure.gif

zinoma minusa. o kur jus pliusa matot? tiesiog kai kurie is musu renkasi ir su minusais, kai tam tikros aplinkybes susiklosto. kaip taisykle - finansines. jus uzsiciklinusi ant viesbucio, kiti gi pamasto, kad susimoka uz skrydi, lovas papigiai, o ora, jura, geras emocijas gaus bet kokiu atveju, jei tik realiai i viska ziures. pagaliau yra zmoniu, kurie ivertina savo finansines galimybes ir vyksta paprasciau, bet kasmet. tuo tarpu svaigstant apie prabangu poilsi uz kapeikas, gali ir vel likti palangoj ar daugiabucio balkonelyje. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 17, 14:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71511652" data-time="1489747358"><div><p>Tas tiesa. Tik as turejau avantiura i visai nezinoma vaziuoti vartotojo įkelta nuotrauka
O del tu atsiliepimu, juk net Bruc ir Jerda sake, kad negriztu. Tai as vertinu kaip minusa uzdeta. Vat ir atsiliepimai vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>zinoma minusa. o kur jus pliusa matot? tiesiog kai kurie is musu renkasi ir su minusais, kai tam tikros aplinkybes susiklosto. kaip taisykle - finansines. jus uzsiciklinusi ant viesbucio, kiti gi pamasto, kad susimoka uz skrydi, lovas papigiai, o ora, jura, geras emocijas gaus bet kokiu atveju, jei tik realiai i viska ziures. pagaliau yra zmoniu, kurie ivertina savo finansines galimybes ir vyksta paprasciau, bet kasmet. tuo tarpu svaigstant apie prabangu poilsi uz kapeikas, gali ir vel likti palangoj ar daugiabucio balkonelyje. </p>

Cia man asmeniskai? biggrin.gif
Atsakyti

na, man rodos, kur konkreciai jums, ten ir kreipinys yra :).  o siaip abstrakciai. kiekvienas atvejis labai individualus. as va negaliu siemet nei prie perkanciu, nei prie medziojanciu buti :). tik rudeni ir zinosiu tiksliai. kol kas tik sedziu ir pavydziu, net ir vaziuojantiems ten, kur pati nesirinkciau :D nes geriau man bet kaip, svarbu skristi. o ten jau vietoj zinociau, kaip pasidaryt sau gera laika :D

Atsakyti
Mes dazniausiai skrendame 7 dienoms. Imame dvi-tris ekskursijas. Plius dar ir taip valkiojames po miesta, tad kaip kazkas sake net neisnaudojame tu viesbucio privalumu.

Beje, jau pasakojau kazkokioj temoj, kad skridome atgal su kazkokiu a la verslininku, tai jis keliones kaina dalina i dienu skaiciu ir paskaiciuoja kiek per diena turi isgerti kokteiliuku, kad atsipirktu kelione... 😃Zodziu, visi savaip taupo. smile.gif))
Atsakyti

tai jis keliones kaina dalina i dienu skaiciu ir paskaiciuoja kiek per diena turi isgerti kokteiliuku, kad atsipirktu kelione... 😃

na, bent jau zmogus tiksliai zino uz ka moka :D

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 17, 15:48)
<p>na, man rodos, kur konkreciai jums, ten ir kreipinys yra smile.gif.  o siaip abstrakciai. kiekvienas atvejis labai individualus. as va negaliu siemet nei prie perkanciu, nei prie medziojanciu buti smile.gif. tik rudeni ir zinosiu tiksliai. kol kas tik sedziu ir pavydziu, net ir vaziuojantiems ten, kur pati nesirinkciau biggrin.gif nes geriau man bet kaip, svarbu skristi. o ten jau vietoj zinociau, kaip pasidaryt sau gera laika biggrin.gif</p><p></p>

Nu nu, jau matau as ta jusu bet kaip, kad tik skristi.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 03 17, 16:41)
Mes dazniausiai skrendame 7 dienoms. Imame dvi-tris ekskursijas. Plius dar ir taip valkiojames po miesta, tad kaip kazkas sake net neisnaudojame tu viesbucio privalumu.

Beje, jau pasakojau kazkokioj temoj, kad skridome atgal su kazkokiu a la verslininku, tai jis keliones kaina dalina i dienu skaiciu ir paskaiciuoja kiek per diena turi isgerti kokteiliuku, kad atsipirktu kelione... 😃Zodziu, visi savaip taupo. smile.gif))

lotuliukas.gif thumbup.gif
Cia tai tikrai originalus taupymo budas biggrin.gif
Mes daznai neisnaudojam viesbucio teikiamu paslaugu, todel daznai ir nesirenkam labai prabangiu. Zinoma malonu is betkokios ekskursijos gryzti i grazia ir malonia aplinka, bet moketi didziulius pinigus uz tai, kuo nesinaudoju, nematau reikalo. Man uztenka 4* ax.gif
Man vienoj vietoj pabosta ilagai sedeti, norisi daugiau nuotykiu, pamatyt apylinkes, pazinti vietiniu gyvenima. Kad ir koks viesbutis prabangus- jis ir liks tik viesbuciu.
Atsakyti
Mes jai planuojam daugau keliauti renkamės paprastesni viesbutuka, jai planuojam tik pasyvias atostogas renkames geresnius variantus
Atsakyti