Mergaites nekreipkim demesio Paziurejau i kalendoriu- o gi PILNATIS!!! Dar ne tokiu gali buti kai va va ;)
Mergaites nekreipkim demesio Paziurejau i kalendoriu- o gi PILNATIS!!! Dar ne tokiu gali buti kai va va ;)
ale tikrai
o man dar klausimas iskilo, musu isvykimas is viesbucio jau po 12 val. Idomu kur suzinoti ar kainuotu ir kiek pasilikimas iki autobuso paemimo kainuotu? I viesbuti rasyti ar agente turetu zinoti?
o per lenku itaka niekas nebandet vaziuoti?
vykau per kitus lenku organizatorius, itaka tik viena is daugelio. abiem atvejais, net skaiciuojant kura iki varsuvos, parkavima aiksteleje (antra kart susigriebiau anksciau, tai buvo nemokamas), pavalgyma pakeliui, vistiek apsimokejo labai stipriai. bet abiem kartais neturejom tikslo butinai vykt tik is lenku. tiesiog sekiau kainas ir pagavus gerus variantus, pasinaudojom jais. lietuviai siu viesbuciu tada nesiule visai.
Labai pritariu Jusu mintims, man irgi reik kad kuo maziau butu masovkes Gal Galit imesti nuorodas viesbuciu kuriuose esat buvusi ir jums patiko?Aciu
o jus pasiruosusi ten skristi savarankiskai? jei taip, tai i koki regiona? masina imsit? nes antraip rasysiu vardan rasymo
Pries daug metu mano pazistama pirma karta nusprende vaziuoti i Turkija, bet gi nepristizas butu vaziuoti bele kur jeigu paklaustu darbe, nupirko Delfinus nepamenu koki butent, sumokejo labai nemazai, vyras kai suzinojo kaina, tai visa atostogu laika stengesi atmustii sumoketus pinigus, gere nuo ryto iki pietu, po to kartu su vaiku ejo pogulio, nes reikia gi vakare dar buti formoje...
bet jei zmogus renkasi is eko viesbutuko su AI ir lietingos Palangos, nes tik tiek gali skirti, nes tiek uzdirba, turi paskolu, ar kt priezasciu, tai tik patarti zmogui, o ne tyciotis, kad varguoliu vieta kaime...
As tai suprantu kas gali ir nori daug moketi, bet tikrai pasigendu info apie ekonomiskesnius viesbucius, nu nors mes ir galime sau leisti nusipirkti savaites poilsi uz 2 stukas, bet mano sveikas protas neleidzia sumoketi uz savaite suma kuri prilygsta visos vasaros seimos biudzetui.
O kodel iskarto pilnatis? Nuolat randu temoje klausimu ar yra kur mazesniu kainu, kazkodel ju niekas su gamtos stichijomis nesusieja
Stebint situacija Europoje gal ir galima tiketis kazkiek mazesniu kainu, va Olandai nevaziuoja, nezinia su kuo dar susipyks Erdoganas, neramumai nesibaigia... O kur dar Lietuvos ispustos kainos.
o man dar klausimas iskilo, musu isvykimas is viesbucio jau po 12 val. Idomu kur suzinoti ar kainuotu ir kiek pasilikimas iki autobuso paemimo kainuotu? I viesbuti rasyti ar agente turetu zinoti?
Kelinta valanda jusu isvykimas is viesbucio?
paprasatai kiek mums teko taip isvykti galima pirkti papildomai kambari vos ne dar vienai parai kaina arba tiesiog paprastai priduodi kambari, gali viskuo viesbucio teritorijoj naudotis, eit valgyt, maudytis, tik persirengt po to reiketu bendruose wc prie recepcijos i kambari jau negrysit. lagaminus foje pastatai ir eini kur nori.
O tai kas trukdo Jums skelbi ta info apie eko viesbucius?
As tai noriu gerai ir papigiai.. ir lieku prie suskilusios geldos
Savarankiskai greiciausia nevaziuosiu,nors baisai noreciau. Nes man tikrai labiau patiktu Turkija pazint ne viesbutine. Bet po teisybe bijau . Viesbuciuose apsauga gal rimtesne
Apsvieskit, ko bijote? Mes svarstom vaziavima savarankiskai
AS tai visokiu ispuoliu bijau cia gali mane akmenim uzmetyti,kad visur EU gali lygiai tas pats istikti,bet nu va vis tiek bijau ir vsio
bet gi nepristizas butu vaziuoti bele kur jeigu paklaustu darbe,
tai visa atostogu laika stengesi atmustii sumoketus pinigus, gere nuo ryto iki pietu, po to kartu su vaiku ejo pogulio, nes reikia gi vakare dar buti formoje...
Tai cia jusu pazistamos komleksai kazkokie ir nieko daugiau...
Na ir kam toks poilsis?... Arba vyras😂, kuri reikia laikyti ant trumpo pavadelio ir bijoti, kad "ryta jis prades alaus bokalu, o vakara baigs su viskio taure". Jei zmogus valios neturi, tai sunku su tokiu atostogauti aplamai, bo viska i prieki reikia numatyti, kad neduok D pagundu kazkur neatsirastu jam. Vargas vienas.
AS tai visokiu ispuoliu bijau cia gali mane akmenim uzmetyti,kad visur EU gali lygiai tas pats istikti,bet nu va vis tiek bijau ir vsio
O as siais metais kaip tik rami. Nors praeitas metais pries kelione visokiu minciu buvo. Net likus savaitei iki keliones, norejau kripti keisti. Siais metais visai jokios baimes. Gal todel, jog jauciausi saugi ilsiedamasi praeitais metais TR.
Kai pagalvoji baisoka. Bet pvz. mirti autoavarijoj yra 1500 kartu didesne tikimybe nei per teroro ispuoli