Nemanau... Man asmeniškai irgi būtų labai įdomu paskaityt diskusijų, atsiliepimų iš vykstančių į 2-3 žvaigždučių viešbučius, kad žinoti ko ten galima tikėtis... Pati rizikuot atostogomis ir vykti bijausi, tačiau jei kas padrasintu, jei būtų daugiau atsiliepimų manau pamastyciau... Nes 2/3 nepanaudoju to, ką gaunu 4*... O moku salyginai daug...
ginnntare aprase savo patirti is marmario viesbucio. is principo as patenkinta buvau visais savo 5zv viesbuciais. ir visais kazkiek nepatenkinta. tai jei labai jau stipriai suspaust ginnntares issakytus minusus, tai mano pamastymai irgi butu panasus. visi didieji viesbuciai man masovke. vakarinis ruosimasis ir puosimasis ejimui i valgykla mane trikdydavo pastoviai, man tai niekaip nesusijungdavo pasamoneje i viena visuma ir pagaliau nemenki pinigai. nes jei mokesi maziau, tai viesbutis bus visame kame ekonominis, kambariai, aplinka, maistas, o daznai ir personalo elgesys. o man norisi mazo viesbucio, su restoraniniu aptarnavimu, graziu interjeru, svara, neikyriu, bet paslaugiu ir demesingu personalu, kompaktiska teritorija, kad nereiktu keblint nuo kambario iki juros ar baseino per teritorija tiek laiko, kad pasijaustum, kaip palangoje. ir nekenciu negraziu skeciu ir prastu plastikiniu gultu zodziu, noriu daug ko BET.... beda ta, kad jei is principo noretum gero viesbutuko, bet tiesiog mazesnio, gal net ne su AI, nors is principo tai jau ir ne esminis, tai musu operatoriai, o dazniausia ir kitu saliu, nesiulo tokiu viesbuciu. nes jie kainuoja nemazai, juk kokybe nebuna kapeikine, o paklausa tokiems viesbuciams maza. jau esu sakiusi, kad esme ne zvaigzdutes, nes i jas visai nekreipiu demesio, geriausi mazyliai aplamai zvaigzdziu neturi, o kaina ir ka tu uz ja gauni. tarkim, jei atostogu biudzetas toks, kaip i normalias 5 zv, tai atostogos mano variantu, pigiau nesigauna, arba gali ir gautis, nes taupyt yra kur. nesitaupo, kai pietauji ir vakarieniauji kavinese ir neatsisakai brangiuju pramogu (parasparniai, oro balionai, speed boat). dar automobilis, apsiprekinimai normaliose pardese. kai 5 zv neatitinka poreikio, kai suvoki, kad moki uz kitu isgerta alkoholi, teniso kortus ar golfo laukus, uz 4 baseinus, nors retai kada naudojiesi vienu, o maudaisi juroje, maisto gausa atsiliepia maisto kokybei, o pavarges personalas nesugeba net padoriai aptarnauti negaves arbatpinigiu...pradejau sukt galva, kaip gaut gerai ismetus viska, kas mane erzina ir kuo nesinaudoju, tuo paciu islaikant aptarnavomo kokybe, svara ir grozi. pseudo prabanga visai nebutina. o stai elegancija ar bent originalumas labai sveikintina. och, zodziu, susikaupi ir pradedi ieskot alternatyvos, kaip gaut gerai, bet kitaip, nei tai pateikia organizatoriai. arba toliau moki daug organizatoriams vardan to, kad nepakliutum i skyle.
nors man bruc variantas priimtinesnis butu, jei vistiek nuspresciau su operatoriais draugaut, nes as geriau uz trejas atostogas per sezona prabalsuociau. bent jau vaikams i nauda gal tai bus sekantis posukis mano kelioniu istorijoje kiekvieno pasirinkimas individualus ir motyvuojamas skirtingai.