Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 03 15, 22:46)
Ar aš kažką praleidau?  Kažkaip nepastebėjau aš patyčių dėl vienokio ar kitokio viešbučio....
Dabar,panašu,kad vėl artėja tas laikas,kai prasidės pykčiai dėl vienokių ar kitokių dalykų.
Dažniausiai peršasi išvada,kad "pasikapoti"  nori tie žmonės,kurie net nesiruošia išvis keliauti,arbe tie,kurie nespėjo pagauti tinkamų jiems kainų smile.gif
Tada visi aplink kalti-dėl to,kad išleidžia perdaug pinigų,dėl to ,kad nebijo keliauti,o dabar dar ir dėl to,kad renkasi per prabangius viešbučius.
Pačioms nejuokinga?

Nemanau... Man asmeniškai irgi būtų labai įdomu paskaityt diskusijų, atsiliepimų iš vykstančių į 2-3 žvaigždučių viešbučius, kad žinoti ko ten galima tikėtis... Pati rizikuot atostogomis ir vykti bijausi, tačiau jei kas padrasintu, jei būtų daugiau atsiliepimų manau pamastyciau... Nes 2/3 nepanaudoju to, ką gaunu 4*... O moku salyginai daug...
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 03 15, 23:46)
Ar aš kažką praleidau?  Kažkaip nepastebėjau aš patyčių dėl vienokio ar kitokio viešbučio....
Dabar,panašu,kad vėl artėja tas laikas,kai prasidės pykčiai dėl vienokių ar kitokių dalykų.
Dažniausiai peršasi išvada,kad "pasikapoti"  nori tie žmonės,kurie net nesiruošia išvis keliauti,arbe tie,kurie nespėjo pagauti tinkamų jiems kainų smile.gif
Tada visi aplink kalti-dėl to,kad išleidžia perdaug pinigų,dėl to ,kad nebijo keliauti,o dabar dar ir dėl to,kad renkasi per prabangius viešbučius.
Pačioms nejuokinga?

Aš irgi rimtai nesuprantu, kur kas įžvelgė puolimą? Ok, tikrai dauguma renkasi AI variantą, nors kiek iš sąrašiuko matyti - ne pačius prabangiausius viešbučius. Bet kad kas nors būtų kritikavęs ekonominį variantą - nepamenu. Ir tikrai ne kartą apie savarankiškas keliones kalbėta, va Cobre nuolat pabrėžia, kad tik 3 žvaigždutes renkasi, nes taip jaukiau ir jai patogiau. Nemačiau nė vieno neigiamo komentaro jos atžvilgiu - priešingai, daug kas klausia patarimų. Va ir Bruc kitaip keliauja, ir lyg Jerda jau "užsikabino" ant paprastesnių variantų. O šioj temoj jos visos trys yra labai mylimos ir gerbiamos:)

Manau čia problema kita - tiesiog kažkas gėdijasi paklaust dėl pigesnių viešbučių ar pasidalint patirtim. Bet čia jau asmeniniuos kompleksuos problema... Juk jei norit, kad būtų kalbama apie visus variantus, tai ir pradėkit kalbėt!

P.S. aš pati kai pirmą kelionę planavau, būtent ekonominius variantus pirmiausia skaičiavau, pernai buvo atskira tema keliautojų per Eco travel, tai ten daug skaitinėjaus, bet daug kur pigesniuos variantuos maistą peikė, tai sėdėjau su mašinėle ir skaičiavau, kiek reiktų sumokėt už pietus/ledus/vaisius perkant kasdien mieste. Man tuomet visgi gavosi gerokai pigiau pirkt AI paketą viešbuty su gerais atsiliepimais dėl maisto... Na pavalganti mes šeimynėlė, o be ledų net žiemą negalim gyvent, ką jau čia kalbėt prie +35... smile.gif Tad tiesiog kiekvienas renkasi kas jam aktualu, be jokių užgauliojimų kitiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 15 kovo 2017 - 23:05

Nemanau... Man asmeniškai irgi būtų labai įdomu paskaityt diskusijų, atsiliepimų iš vykstančių į 2-3 žvaigždučių viešbučius, kad žinoti ko ten galima tikėtis... Pati rizikuot atostogomis ir vykti bijausi, tačiau jei kas padrasintu, jei būtų daugiau atsiliepimų manau pamastyciau... Nes 2/3 nepanaudoju to, ką gaunu 4*... O moku salyginai daug...

ginnntare aprase savo patirti is marmario viesbucio. is principo as patenkinta buvau visais savo 5zv viesbuciais. ir visais kazkiek nepatenkinta. tai jei labai jau stipriai suspaust ginnntares issakytus minusus, tai mano pamastymai irgi butu panasus. visi didieji viesbuciai man masovke. vakarinis ruosimasis ir puosimasis ejimui i valgykla mane trikdydavo pastoviai, man tai niekaip nesusijungdavo pasamoneje i viena visuma :) ir pagaliau nemenki pinigai. nes jei mokesi maziau, tai viesbutis bus visame kame ekonominis, kambariai, aplinka, maistas, o daznai ir personalo elgesys. o man norisi mazo viesbucio, su restoraniniu aptarnavimu, graziu interjeru, svara, neikyriu, bet paslaugiu ir demesingu personalu, kompaktiska teritorija, kad nereiktu keblint nuo kambario iki juros ar baseino per teritorija tiek laiko, kad pasijaustum, kaip palangoje. ir nekenciu negraziu skeciu ir prastu plastikiniu gultu :) zodziu, noriu daug ko :) BET.... beda ta, kad jei is principo noretum gero viesbutuko, bet tiesiog mazesnio, gal net ne su AI, nors is principo tai jau ir ne esminis, tai musu operatoriai, o dazniausia ir kitu saliu, nesiulo tokiu viesbuciu. nes jie kainuoja nemazai, juk kokybe nebuna kapeikine, o paklausa tokiems viesbuciams maza. jau esu sakiusi, kad esme ne zvaigzdutes, nes i jas visai nekreipiu demesio, geriausi mazyliai aplamai zvaigzdziu neturi, o kaina ir ka tu uz ja gauni.  tarkim, jei atostogu biudzetas toks, kaip i normalias 5 zv, tai atostogos mano variantu, pigiau nesigauna, arba gali ir gautis, nes taupyt yra kur. nesitaupo, kai pietauji ir vakarieniauji kavinese ir neatsisakai brangiuju pramogu (parasparniai, oro balionai, speed boat). dar automobilis, apsiprekinimai normaliose pardese. kai 5 zv neatitinka poreikio, kai suvoki, kad moki uz kitu isgerta alkoholi, teniso kortus ar golfo laukus, uz 4 baseinus, nors retai kada naudojiesi vienu, o maudaisi juroje, maisto gausa atsiliepia maisto kokybei, o pavarges personalas nesugeba net padoriai aptarnauti negaves arbatpinigiu...pradejau sukt galva, kaip gaut gerai ismetus viska, kas mane erzina ir kuo nesinaudoju, tuo paciu islaikant aptarnavomo kokybe, svara ir grozi. pseudo prabanga visai nebutina. o stai elegancija ar bent originalumas labai sveikintina. och, zodziu, susikaupi ir pradedi ieskot alternatyvos, kaip gaut gerai, bet kitaip, nei tai pateikia organizatoriai. arba toliau moki daug organizatoriams vardan to, kad nepakliutum i skyle. 

nors man bruc variantas priimtinesnis butu, jei vistiek nuspresciau su operatoriais draugaut, nes as geriau uz trejas atostogas per sezona prabalsuociau. bent jau vaikams i nauda :) gal tai bus sekantis posukis mano kelioniu istorijoje :)  kiekvieno pasirinkimas individualus ir motyvuojamas skirtingai. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 16, 01:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriiste" data-cid="71508588" data-time="1489611547"><div><p>Nemanau... . </p>

Labai pritariu Jusu mintims, man irgi reik kad kuo maziau butu masovkes smile.gif Gal Galit imesti nuorodas viesbuciu kuriuose esat buvusi ir jums patiko?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jau tuoj pradesim krautis lagaminus pirmom atostogom i Turkija smile.gif)
Norejau paklausti, kadangi visiskai nesigaudau, turime UAI ir viesbutyje yra " A'la carte restoranai – 2 (mokama)", tai kaip su jais cia viskas vyksta? Ar tai tiesiog elementarus restoranas, su meniu kainomis ir viskas, jokio didelio mokslo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 03 15, 15:22)
p.s. butiani jei nesunku informuokite i koki viesbuti keturiese SIEMET nuskrisite uz 800 EUR  smile.gif

nežinau ar informuosiu, bet numačiusi esu 4u.gif 4*** su AI ir tais visais baseinais, visko ko reikia vaikams. 845eur.
Atsakyti
Čia gal Udrius pasislėpęs šneka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 03 16, 12:26)
nežinau ar informuosiu, bet numačiusi esu  4u.gif  4*** su AI ir tais visais baseinais, visko ko reikia vaikams. 845eur.

Is sportinio intereso ziurejau balandzio menesi ir spalio menesi. Na Jusu seimai pigiausi variantai balandi 1200 (3*,Ro), spali 1245 (4*,ai). Savaitei. Cia tezai.Novos neziurejau nes stebuklo nerasiu.
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 03 16, 12:26)
nežinau ar informuosiu, bet numačiusi esu  4u.gif  4*** su AI ir tais visais baseinais, visko ko reikia vaikams. 845eur.

Koks pavadinimas ir data? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 03 16, 11:26)

na 4* dar nieko nesako butu idomu pavadinima suzinoti.
Papildyta:
Idomiai cia, ateina pasako, kad rado uz tokia ir tokia kaina, o nei kada nei i koki viesbuti nesako.
ok, as irgi tada pradedu. Vykstam penkiese i 5* viesbuti uz 700 EUR biggrin.gif
o jus jau speliokite kur as tokia saunuole tokia kaina radau biggrin.gif

Ir dar idomumo delei Novature suvedziau 2 suaugusius ir 2 vaikus (8 ir 9 metai berods, kaip rase) 4* viesbuti PIGIAUSIA varianta siuo metu meta 1141,42 EUR 2017-09-10.

Tai, kad va va, jei jau sakote A, pasakykite ir B mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaka: 16 kovo 2017 - 12:25
QUOTE(Vaka @ 2017 03 16, 13:08)
na 4* dar nieko nesako butu idomu pavadinima suzinoti.
Papildyta:
Idomiai cia, ateina pasako, kad rado uz tokia ir tokia kaina, o nei kada nei i koki viesbuti nesako.

Čia matyt kaip žvejys - neišduoda žuvingos vietos smile.gif kad kas nenuvogtų...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 03 16, 12:25)
Čia matyt kaip žvejys - neišduoda žuvingos vietos smile.gif kad kas nenuvogtų...

tai, kad zvejybos vietos tik 3: Novaturas, Tezturas ir Kidyturas. Suvedi 4* viesbucio su norimi zmoniu skaiciumi ir pasirenki pigiausia varianta. Kaip jau rasiau meta virs 1100 EUR.
Atsakyti