Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 18:50)
Cia daugiau kalbama apue delfin deliux, o kaip delfin platinum? Kuris is ju skaitosi geresnis? wub.gif  4u.gif

Gal jus galvojate apie Botanik Platinum? Ar Delfin Palace? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 03 13, 19:29)
Gal jus galvojate apie Botanik Platinum? Ar Delfin Palace?  4u.gif

Botanik Platinum yra įsikuręs Delfin Botanik teritorijoje.Jis pats naujausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 03 13, 17:36)
Gal jus galvojate apie Botanik Platinum? Ar Delfin Palace?  4u.gif
Papildyta:

Botanik Platinum yra įsikuręs Delfin Botanik teritorijoje.Jis pats naujausias  biggrin.gif

Jo jo, apie Botanik platinum kalbu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 18:55)

Nes apie ji beveik jokiu atsiliepimu nerandu. unsure.gif
Atsakyti
Daugybė atsiliepimų apie jį. Man jis labiau patiko nei delux, o vaikam pramogų panašiai (atrakcionai, kalnoukai, baseinai, miniklubas). Deluxe būna daugiau vaikų, platinum gal kiek mažiau. Bet abu labai faini.

QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 20:01)
Papildyta:

Nes apie ji beveik jokiu atsiliepimu nerandu. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 17:50)
Cia daugiau kalbama apue delfin deliux, o kaip delfin platinum? Kuris is ju skaitosi geresnis? wub.gif  4u.gif

Buvau ir tam,ir tam. Abu superiniai. Jei kas domina plačiau-klauskit.
Atsakyti

Kuriuo metu buvot? Mes keliaujam sezono pabaigoj, spali, tai truputi neramu, ar sezono pabaigoj nebus kaip nuvaziavus "ant nuobaigu"  :D  :unsure:  na kad nebebus tiek uzimtumo ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 03 13, 20:18)

O kuris labiau patiko biggrin.gif nzn i kuri geriau pasirinkti. Vaziuotume su 3m klecku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 22:32)
O kuris labiau patiko biggrin.gif  nzn i kuri geriau pasirinkti. Vaziuotume su 3m klecku 4u.gif

Kada buvot? Kaip ten kambariai, maistas?
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 13, 22:36)

Dar gal kas buvo CLUB SALIMA ar CRYSTAL ADMIR RESORT

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 03 13, 21:32)
O kuris labiau patiko biggrin.gif  nzn i kuri geriau pasirinkti. Vaziuotume su 3m klecku 4u.gif

Net nežinau...vaikams užimtumo abejuose yra,nors tokiam kleckui tai vienodai-svarbu vanduo smile.gif juk į vaikų klubą vistiek neis...
Nors vėlgi--Platinume vizualiai žmonių daugiau,nes dalinasi teritorija su Botaniku,tad ir prie karuselių eilės ilgesnės smile.gif
Atstumas nuo oro uosto toks pat,nes jie vos per vieną viešbutį...
Platinumo pliusas-jis naujesnis.
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 13, 21:38)

Panašu,kad manęs klausiat smile.gif
Pasikartosiu-Platinumas ,palyginus,naujas. Jame buvau pirmais jo gyvavimo metais-2014 :
Numeris buvo Family tipo,tad dviejų kambarių. Viskas buvo super smile.gif
Deluxe buvau sekančiais metais. Priekaištų kaip ir neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 13 kovo 2017 - 21:52
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 13, 21:38)
Papildyta:

Dar gal kas buvo CLUB SALIMA  ar CRYSTAL ADMIR RESORT

Mes buvom prieš 3 metus club salima. Patiko, smagu. Kambariai kuklus, minimalistiniai - bet man tai pliusas. Labai smagi animacija, ypač vakarinė. Minusas - kad nelabai kur yra išeiti už viešbučio ribų ir jūroje po vandeniu akmenys didelį ar uolos kurių nesimato, bet plaukiant keliais uzkliuni... Skauda... Bet kai vaikams jūra kaip bausmė - menkas minusas.
Atsakyti
Sveikos!
Planuojame atostogas, norejau paklaust kokia mazdaug temperatura buna liepos antroj pusej?ar lb karsta?..bijau gal vaikams sunkiai pakeliamas karstis galit but. unsure.gif
Ir koki rekomenduotumet viesbuti Kemero regione pritaikyto vaikams(vandens ciuozyklos ir pan)?ir kad nebutu is tu lb brangiu..

Buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Damos, ar matot, kad kainos keistusi?
As stebiu rugseji, tai nieko gero nesimato.
O kaip vasarai kas ziurit? Vyksta kazkas?
Atsakyti

O sakykit deluxe kaip maitinimas vyksta? Pusryciai, pietus, vakariene kokiomis valandomis? Ir kiek dar baru ir restoranu yra nemokamu? Ar yra juose koks dress kodas?

Atsakyti