Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Gal kam reikia autobusiuko is aeroporto iki viesbucio ir atgal? Pasidalinu kontaktais. www.transferiya.com Kainos padorios tikrai. Paciai atradimas buvo. Mums 5-kiems (2+3) gavosi tik 50eu. Kitur - maziausiai 110eu uz ta pati atstuma. Mums tokia kaina gavosi uz kelione is Antalyjis oro uosto iki Rixos Premium Tekirova. Masina: Mersedes Vito zadejo.

Turi ir autokeduciu vaikams. 

Aisku, mes tik vaziuosim per sia kompanija, bet viskas kaip ir rimtai atrodo. Po atostogu pasidalinsiu atsiliepimais issamesniais☺

Susisiekti galima ir per Viberi su jais ar Whatsappa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 13 kovo 2017 - 13:28

Nu kaip aciu jums  :4u:

Tai ranksluosciu visai neimti? :huh2:  :yahoo:  :yahoo:  vietos daugiau smutkem  :D

Tikrai puikus viesbutis. Buvom praeitais metais. Atsipalaiduokit ir negalvokit apie jokius ranksluoscius. Visko ten bus👍

Atsakyti
Sveikos. Padekit issirinkt viesbuti.Skrisim su vaiku 6m.

*akka alinda
*akka antedon
*Queens park tekirova
*delphin deluxe
*Starlight resort
*limak limra

Pigesni yra kimeros park club hotel dagonay,senza the inn,club salima ir eftalijos.Gal is situ kazkuris visai neblogas?

Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 13, 15:10)
Sveikos. Padekit issirinkt viesbuti.Skrisim su vaiku 6m.

*akka alinda
*akka antedon
*Queens park tekirova
*delphin deluxe
*Starlight resort
*limak limra
Pigesni yra kimeros park club hotel dagonay,senza the inn,club salima ir eftalijos.Gal is situ kazkuris visai neblogas?

Kimeros park holiday village (jei cia sis sarase?) tikrai neblogas, mano asmenine nuomone geresnis uz Limak Limra, queens park tekirova ir akka alinda, kurie Jusu brangesniu sarase 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 13 kovo 2017 - 15:48
Mergaites, kur perkat lagaminus kelionei? Reik man Turkijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 03 13, 15:49)
Mergaites, kur perkat lagaminus kelionei? Reik man Turkijai biggrin.gif

Aš siunčiausi iš Sportdirect DUNLOP 4u.gif Kiek domėjausi - iš pigesnių tikrai neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 03 13, 17:32)
Aš siunčiausi iš Sportdirect DUNLOP  4u.gif Kiek domėjausi - iš pigesnių tikrai neblogi  smile.gif

O pacioj pardej nera?
Atsakyti

Tikrai puikus viesbutis. Buvom praeitais metais. Atsipalaiduokit ir negalvokit apie jokius ranksluoscius. Visko ten bus👍

Tikrai neramu truputi  :4u:  kuriuo metu buvot?

Atsakyti

Tikrai neramu truputi  :4u:  kuriuo metu buvot?

Mes buvome birzelio vidury.

Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2017 03 13, 16:44)
O pacioj  pardej nera?

Nežiūrėjau. Bet manau, kad ir būtų, tai kaina didesnė. aš už du rankinius (nedidelius) ir vieną didelį (76 cm aukščio) su siuntimu sumokėjau apie 62 eur
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 03 13, 18:03)
Nežiūrėjau. Bet manau, kad ir būtų, tai kaina didesnė. aš už du rankinius (nedidelius) ir vieną didelį (76 cm aukščio) su siuntimu sumokėjau apie 62 eur

Sorry uz offtopic,bet jie su 4 ratukais ar tik su 2 ?ta prasme tik ji palenkus rieda?
Atsakyti
Cia daugiau kalbama apue delfin deliux, o kaip delfin platinum? Kuris is ju skaitosi geresnis? wub.gif 4u.gif
Atsakyti