Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Packa @ 2017 03 08, 09:23)
Sveikos,

ar Utopia World tuti dress coda ? kaip rengtis pietum ir vakarienem?

Kaip jums patogu, vakarinė suknia tikrai nebūtina. Vakarais būna gyva muzika, ir mačiau visaip apsirengusių žmonių, tačiau tikrai niekas neperspaudė smile.gif
Pietums - dar elementariau.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 03 07, 16:22)
Jei neturėt viešbučiui  ar regionui kažkokių reikalavimų,tada tikrai dar galima bus pagaut kainų. Bet  aš taip pat džiaugiuosi nusipirkus per išankstinius.

aš neturiu jokių reikalavimų, absoliučiai. Tik datą žinau. Laukiu paskutinės mintės, bet irgi bijau...smile.gif kad nebus.
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 03 09, 11:15)
aš neturiu jokių reikalavimų, absoliučiai. Tik datą žinau. Laukiu paskutinės mintės, bet irgi bijau...smile.gif kad nebus.

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Taaip... Turkai sugeba... Pernai su rusais susipyko, siemet su vokieciais. Pardavimu kritimas pas vokiecius 60 proc. Aisku lietuviams koks skirtumas keliones tik brangzzzzx smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 03 10, 08:52)
Taaip... Turkai sugeba... Pernai su rusais susipyko, siemet su vokieciais. Pardavimu kritimas pas vokiecius 60 proc. Aisku lietuviams koks skirtumas keliones tik brangzzzzx smile.gif

Kažka praleidau🤔dėl ko susipyko?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 03 10, 08:52)

koks skirtumas kas su kuo pykstasi? blink.gif kur nori lietuviai ten ir atostogauja.
Vis dar bandai, Udriau, nuo Turkijos atkalbėti? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Žiūriu čia merginos patyrę, kaip gerai, kad yra kur pasiskaityti atsiliepimų, pasitarti.
Aš jau akis baigiu išvarvinti skaitinet dabar tenka nusileist ant žemės.
Norim keliauti pirmą k. į Turkiją su 3 vaikais (8, 7 ir 2,5 m.). Realiai keliauti kažkur labai nesiruošiam, šį kartą rinksimės tingų poilsį viešbuty ar prie jo, tai prioritetas vaikams - svarbiausia, kad jiems būtų ką veikti. Nerealiai norėčiau iššitekti iki 2000 eur, bet prisižiūrėjus čia visko tuoj galvosiu, kad nebeįmanoma, nes noriu su pilnu maitinimu. Gal kažkas buvot panašioj situacijoj ir turit kažkokių minčių dėl viešbučio ir pan smile.gif? Regionas ne baisiai svarbus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 10 kovo 2017 - 16:52
QUOTE(priklausomybe @ 2017 03 10, 16:52)
Sveikos,

Žiūriu čia merginos patyrę, kaip gerai, kad yra kur pasiskaityti atsiliepimų, pasitarti.
Norim keliauti pirmą k. į Turkiją su 3 vaikais (8, 7 ir 2,5 m.). Realiai keliauti kažkur labai nesiruošiam, šį kartą rinksimės tingų poilsį viešbuty ar prie jo, tai prioritetas vaikams - svarbiausia, kad jiems būtų ką veikti. Nerealiai norėčiau iššitekti iki 2000 eur, bet prisižiūrėjus čia visko tuoj galvosiu, kad nebeįmanoma, nes noriu su pilnu maitinimu. Gal kažkas buvot panašioj situacijoj ir turit kažkokių minčių dėl viešbučio ir pan smile.gif? Regionas ne baisiai svarbus smile.gif

Sveiki, ar bandet kreiptis i turizmo agentura? Nezinau is kokio jus miesto. Gal į Megatura ar Sofatravel? Uz visus vaikus reikes moketi, net iz 2,5 metinuka smile.gif Kazin ar penkiese standartini numeri , kuris yra pigiausias, irgi gausit... Gal pasidomekit butent Saphir 4*, jis is pigesniu, bet labai fainas ;)
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 03 10, 18:40)
Sveiki, ar bandet kreiptis i turizmo agentura? Nezinau is kokio jus miesto. Gal į Megatura ar Sofatravel? Uz visus vaikus reikes moketi, net iz 2,5 metinuka smile.gif Kazin ar penkiese standartini numeri , kuris yra pigiausias, irgi gausit... Gal pasidomekit butent Saphir 4*, jis is pigesniu, bet labai fainas ;)

As irgi jums Sphir 4* rekomenduociau. Vaikams veiklos yra. Ir uz norima suma turetumet itilpti ☺
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 03 10, 17:52)
Sveikos,

kaina labai priklauso ir nuo to, kokiu laiku planuojat keliauti. Eftalia tinklo viešbučius pažiūrėkit (www.kidytour.lt), jie skelbia, kad vaikus apgyvendina nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 03 10, 16:52)
Sveikos,

mes su tokia pat sudetim per juodaji penktadieni i Eftalia nuspirkom savaitei uz +-1300eur rugpjūčio mėn.
šiaip dag viešbučių net netalpina su trim vaikais, kitų labai išauga kaina, nes šeimyniniai kambariai neadekvačiai paskaičiuojami unsure.gif Linkiu susirast optimaliausią varantą 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū, merginos, už patarimus. Viską apžiūrėjau, dabar skaitau apie Eftalia, atsiliepimai kaip ir neblogi.

Kameja, į kurį Eftalia nusipirkot? Mes planuojam pačiam rugsėjo gale-spalio pradžioj.

Beje, jeigu kambario aprašyme rašo, kad max apgyvendinimas 2+2, ar kabinėtųsi, jei norėtume gyventi 2+3? Ar žiūri ten labai griežtai? Mažiausiajai man jokių lovų ar lovyčių nereikia, nes ji miega su mumis. Nes tam viešbuty, kur norėčiau apsistoti, nėra tokio pasirinkimo 2+3 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 11 kovo 2017 - 20:55