Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

O kas nors daug maž gali pasakyti kokia kaina savarankiškai įeiti į Pamukalne ir ar vaikams irgi kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš Cobre unsure.gif Kartais, atrodo, labai fainų patarimų pažeria, bet kartais - na taip lygioj vietoj pult pradeda ant nieko blink.gif Nu grynai kaip avatare parodyta...

Aš savo įspūdžius apie tą baseiną parašiau. Na manęs nesužavėjo. Dar manęs nežavi kisielius - šlykštu man, atrodo kaip snargliai, nors jei užsimerkus kas paduotų ir atsigerčiau, būtų visai skanu. Ir klounų negaliu pakęst, nors kai vaikai išprašo ir į cirką per negaliu nueinu - žiūriu ir turiu pripažint, kad labai jie profesionaliai dirba, bet išėjus iš to cirko vis vien laisviau atsikvepiu smile.gif . Pačios emocijos negaliu nusikratyt, vien dėl jų aprangos. Ir daug kitų dalykų, kas kažkam yra labai labai faina, man ir daugeliui kitų yra nemalonu. Taip ir tas baseinas - aplink visur taip šviesu, travertinose - ypatingas švaros pojūtis, balta visur (nors realiai suvoki, kad pavojingai slidu, o vietom net aštru), o prie baseino priėjau - ir tokia niūruma man ten pasirodė, iškart asociacija su kažkokiu japonišku siaubiaku (lyg "tamsus vanduo" vadinas)... Nu ir klausimas, kokio velnio man gaišti laiką ir save įtikinėt, kad ten faina?
tiesiog žmonės skirtingi, vieniems patinka ledai, kitiems - sveikuolių kokteiliai, tretiems - cigaretės... Tai koks tikslas putotis jau antras puslapis iš eilės dėl to, kad kažkas išdrįso pasakyt, kad nevilioja būtent TAS baseinas? Gi pripažįstu, kad knibžda ten žmonių, reiškias daugybei žmonių atrodo verta ten mirkt. Ir gerbiu jų nuomonę...

Ir taip - pirmą kartą būnant Turkijoj visiems, kas be labai mažų vaikų, siūlyčiau paimti nors vieną tolimesnę ekskursiją. Jei tik yra galimybė - su gidu turku. Taip, laiko sugaišina, privalomi sustojimai shopingui erzina. Bet per tas kelias kelionės valandas tieeeek informacijos apie Turkiją gauni... Nežinau, gal mums taip pasisekė tiesiog? Gidas kalbėjo ir kalbėjo, apie viską - pradedant istorija, baigiant šeimos tradicijom, socialinės apsaugos sistema, kalėjimų politika, turizmo subsidijavimu... o mes gaudėm tą info ir būtent tos ekskursijos metu, pakeliui, kai nieko labai įdomaus aplink nematėm, bene labiausiai susižavėjom Turkija.

Mašina važiuot - gal ir taupiau, ir greičiau, ir antrą kartą būnant Turkijoj gal ir patys, jei kur važiuosim, paieškosim mašinos. Bet ta ekskursija į Pamukalę man buvo kažkas tokio. Todėl nereik kategoriškai visus įtikinėti, kad ekskursijos tik blogis.
Atsakyti
Su vaikais gal ir sunki kelione. Mes buvom balandzio men, o karsta buvo neispasakytai. Amfiteatre viena moteris is kitos ekskursijos atsistojo nusifotografuoti ir krito atbulom i akmenini grindini, prasiskele galva. Kviete medikus, nezinia kuo viskas baiges. Kas vaziuoja vasaros men isvis nepavydetina turetu buti.
Siaip man dar Zaliasis kanjonas paliko ispudi. Ir grazu ir nera tolima kelione jei su vaikuciais.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 28, 20:42)
O kas nors daug maž gali pasakyti kokia kaina savarankiškai įeiti į Pamukalne ir ar vaikams irgi kainuoja?  4u.gif

Neužpykit, bet kelintame jūsų poste vis užkliūna akys... Ne PamukalNė, o Pamukalė mirksiukas.gif . Čia ne tam, kad pasijuokti iš jūsų, o kad jūs pati neapsijuoktumėt kada nors, kur nors, prieš ką nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 28, 20:20)
<p>vat todel i keliones dabar be mediket nebevaziuojam. vis profilaktika</p>

kas čia toks ?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 02 28, 21:28)
Neužpykit, bet kelintame jūsų poste vis užkliūna akys... Ne PamukalNė, o Pamukalė  mirksiukas.gif . Čia ne tam, kad pasijuokti iš jūsų, o kad jūs pati neapsijuoktumėt kada nors, kur nors, prieš ką nors  4u.gif

Ačiū už pataisymą, man matyti anaip gražiau skambėjo ir va susigalvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 28, 20:42)
O kas nors daug maž gali pasakyti kokia kaina savarankiškai įeiti į Pamukalne ir ar vaikams irgi kainuoja?  4u.gif

As jusu vietoje nevaziuociau i tokia ilga ekskursija sutokiais mazais vaikais, nes birzeli jau tikrai per karsta bus. Nebent jusu vaikai labai ramus ir jus geriau zinot, kad jie nezirzalios... 4u.gif

Mums patiko Sepaderes kalnu ekskursija. I ta pati iejo Turkiskas kaimas ir sodai, uzeme puse dienos ir neperkarsta buvo. Keliavom per Mustafa (Lietuviskos keliones Fb),
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 03 01, 12:28)
As jusu vietoje nevaziuociau i tokia ilga ekskursija sutokiais mazais vaikais, nes birzeli jau tikrai per karsta bus. Nebent jusu vaikai labai ramus ir jus geriau zinot, kad jie nezirzalios... 4u.gif

Mums patiko Sepaderes kalnu ekskursija. I ta pati iejo Turkiskas kaimas ir sodai, uzeme puse dienos ir neperkarsta buvo. Keliavom per Mustafa (Lietuviskos keliones Fb),

Pritariu. Aš su saviškiais paaugliais dar į Pamukalę nevažiuosiu, tegul dar ūgteli. Be to baido atsiliepimai, kad daugiau laiko praleidžiama kilimų ir kt fabrikuose. Tai man jų tikrai 100 metų nereikia... Gal kada nors pasinaudosiu Cobre rekomenduotu pasiūlymu. 4u.gif savarankiškai ten vykti.
Atsakyti
Ačiū už nuomonę, visokią - smagu skaityti visus pasisakymus iš patirties 4u.gif
O dar klausimas dėl auto stovėjimo oro uoste Vilniuje, kaip suprantu internetu pigiau susitvarkyti, o gal patarsit kur nuolaidų kodų ieškoti, ar kažkaip registruotis reikia, ar būna tų kodų? Ir kada užsisakote, ar artėjant datai nebrangsta stovėjimas?
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu patarimo smile.gif del nenumatytu aplimkybiu tenka keisti keliones.darlta mums, ko pasekoje keliones kaina isauga....1000eur! yra galimybe akka atendon i kamelya selin 5zv arba barut arum. gal kazkas esate buve kuriame nors is siu ir galetumet rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 01, 12:50)
Ačiū už nuomonę, visokią - smagu skaityti visus pasisakymus iš patirties  4u.gif
O dar klausimas dėl auto stovėjimo oro uoste Vilniuje, kaip suprantu internetu pigiau susitvarkyti, o gal patarsit kur nuolaidų kodų ieškoti, ar kažkaip registruotis reikia, ar būna tų kodų? Ir kada užsisakote, ar artėjant datai nebrangsta stovėjimas?

Mes visada automobilį pasiliekam apie 3 km atstumu nuo oro uosto esančioje aikštelėje, kur para 2,5 euro kainuoja (bent pernai), užsako mums taksi ir atveža iki pat durų. Už taksi nebepamenu kainos, bet kapeikos gaunasi. Mums taip visada pigiau išeina, nei statyti vietoje automobilį (gal labai gaudant ir galima rasti pigiau, bet aš džiaugiuosi pagavusi kelionę pigiai, tai dėl aikštelės nebesuku galvos biggrin.gif ). Tik visada pasiskambinam likus kokiai savaitei iki kelionės, kad vietą rezervuotų.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 01, 12:50)
Ačiū už nuomonę, visokią - smagu skaityti visus pasisakymus iš patirties  4u.gif

Aš jau užsisakiau,visad paliekam Uniparko atviroj aikštelėj P5. Eiti netoli,o ir kaina visai nesikandžioja,už 8 paras sumokėjau nepilnai 28€. Dabar ,mačiau jau brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 01 kovo 2017 - 15:12