tai čia automobilių nuoma, o aš ieškojau kur savo palikti atvykus į oro uosta Bet jau viskas aišku su merginų pagalba
tai čia automobilių nuoma, o aš ieškojau kur savo palikti atvykus į oro uosta Bet jau viskas aišku su merginų pagalba
Nera bjauresnio menesio uz rugpjuti, kai ne tik kad +40 bet ir dar dregme virs 80%. Birzelis pats tas atostogoms arba jau tada rugsejis. Jei tik yra galimybe, tai rugsejo grozis Turkijoje niekam neprilygsta
rimtai? na mes galime tik nuo birzelio iki rugsejo 2 d.. Rugsejis nerealus, zinau.. bet siais metais neiseina kitaip, o daznai buna, kad uzkyla temperatura apie 40? Butumem be vaiku, tai sukunciau galvos, man siluma patinka
Papildyta:
ups suklydau rasydama , norejau pasakyt "nesukciau galvos"
Jie priima ir saugojimui masinas
Mes i Saphir 4* geguzes 14 d. 7 nakvynes, viloje, 3 suauge ir vaikas (3.5 m.) mokejoms 1570 per paroda.
Is dejuojanciu kaip neimanomai dregna ir karsta patirties, labiau dejuoja turistai rugpjuti nei birzeli Nors man paciai bırzelio pradzioj vanduo juroj dar vesus, be paskutines birzelio savaites nevaziuociau pati Temperatura labai individualus faktorius, vieni lengvai pernesa ir karsti ir dregme, kiti neislenda is po lobby kondicionieriu.. Su mazyliu bandomajam testui vaziuociau pirmam kartui geriau birzeli nei rugpjuti
P.s kalbu apie Vidurzemio juros pakrantes regionus. Egejo juros regionuose kitokie vejai
P.s kalbu apie Vidurzemio juros pakrantes regionus. Egejo juros regionuose kitokie vejai
Aciu labai uz informacija Prasysim agentes ziureti pirmas dvi birzelio savaites
Bet lyginant su placiuoju pasaulio, tai, kaip bebutu, norint pamatyti kuo daugiau, as rinkciaus kita sali. Jau tiek to tie regionai, kiek skirtingo pasaulio dar yra
aisku, kad yra. bet jei smagu ten kur smagu, tai maziausiai kvarsini galva, kad nepasididinai aplankytu saliu pliusiuku skaiciaus. man svarbiausia geri ispudziai, puikios emocijos ir ... keliaut ten, kur noriu. noriu baobabus pamatyt arba vel i Turkija
Tai is kur tada zmogui gaut nauju ispudziu, nauju patirciu, jei 10 kart i ta pati viesbuti vaziuot
o jei kalba eina tiesiog apie geras emocijas? zinokit, pas daug ka reikalavimai labai paprasti: skaniai maitintis, daug miegoti, maudytis, graziai idegti, kad vaikai butu uzimti ir leistu megautis anksciau isvardintais malonumais, kad pasibuti su seima, nes abu darbuose, vaikai mokyklose, kad pasizmonet padoriai apsirengus, nes daznai tik darbas-namai-vaikai, kad personalas butu malonus. ir ... kad visu situ svajoniu nesusiktu prastas oras tai jei randi tokia vieta, tai ir valio
o kokie vėjai Egėjo jūros regionuose?
Papildyta:
+2017 02 24, 18:02-->
2 zmones
Papildyta:
2 zmones
kur pirkot?