Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Kriiste @ 2017 02 23, 20:53)
Ten kitoks tas karštis, be to ir veikla kita - maudais, tada vėl maudais, pereini į kitą baseiną ir vėl maudais... Pavalgai ir vėl maudais...

Būtent, LT prie +28 megztinio turbūt nesugalvočiau mautis, o ten nejaukiai be jo buvo, norėjosi kažką užsimesti. Bent mūsų karštis tikrai nevargino, net ir 2,5 metų vaikui jokio diskomforto nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
mamytės patarkite,
norim į Delphin Delux, bet agentė sako, kad suprastėję Delphinai, tai pasimetėm, nors to tinklo viešbučiuose dar nesam buvę, tai galvoju ar pajusim mes tą suprastėjimą, kai nežinom kaip buvo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 02 23, 22:14)
tas 40+ mane ziauriai gasdina blink.gif  na del saves tai as rami, bet del leliuko tai.. unsure.gif mes patys buve, ir geguze, ir liepa, ir rugseji, tai labiausiai rugsejis patiko smile.gif  nors liepa irgi nebuvo per karsta, nes turbut pasiseke su orais, bet butent birzeli esu girdejusi, jog pasitaiko tokiu itin karstu dieneliu.. galvojam ka cia daryti, ar pirkti birzeliui, ar dar laukti rugpjucio paskutinei savaitei pasiulymu.. rolleyes.gif

Nemanau, kad leliukui bus blogai. Be to man regis, kad rugpjuti gali buti net karsciau nei birzeli. O ir vanduo nebus toks gaivus per visa vasara jau ikaitintas.
Kambariuose ir visose patalpose kondcionieriai, pleze skeciai padarantys pavesi. Nekepinsit juk ant saules visa diena. Vaikuciamas yra kremu 50 apsaugos nuo saules, tikrai neperkeps. Jei kelioniu neplanuojat, manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(macija @ 2017 02 24, 09:51)
mamytės patarkite,
norim į Delphin Delux, bet agentė sako, kad suprastėję Delphinai, tai pasimetėm, nors to tinklo viešbučiuose dar nesam buvę, tai galvoju ar pajusim mes tą suprastėjimą, kai nežinom kaip buvo ax.gif

Pernai liepą buvo draugė Delphin Delux. Tai sakė- super!! Jei važiuos vėl, tik į tą patį. Viskas tiko ir patiko. Beje, Turkijo ne pirmą kartą jie. Ir keletą kartų Egiptę buvę, tad jau nėra vieno karto vertintojai. smile.gif Rekomendavo ir mums Delphin.
Atsakyti
QUOTE(macija @ 2017 02 24, 09:51)
mamytės patarkite,

O kokio tinklo esate buve?
Kodel butent Delphinu tinklas jus traukia?
Kokie jusu kriterijai viesbuciui ar vietovei?
Jei man reiktu rinktis prie nieko nesiderinant, rinkciausi Utopia World 5*, o skrisciau i ji pasirinkus kelione i Gazipasos orouosta, tada ir kelione i viesbuti neprailgsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 24 vasario 2017 - 09:21
QUOTE(elizieja @ 2017 02 23, 21:01)
Mergaitės, žiūriu tą Pamukalne, visų giriama, ir foto gražios, nuo kusadasis apie 200km, jaučiu verta palekti, ar kainuoja ten įėjimas? Misija bus kaip vyrą įkalbėti paaukoti viena diena

mes buvom netoli Kemero, tai iš vietinių kai pirkom plaukimą laivu kalbėjom ir apie Pamukalę, 6 ar 7 ryto paima ir grįžta tik 23 lyg vakaro. Mane baugino tokia ilga kelionė per karščius su 2,5 metų vaiku ir nepasirįžom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 24, 10:14)
Pernai liepą buvo draugė Delphin Delux. Tai sakė- super!!  Jei važiuos vėl, tik į tą patį. Viskas tiko ir patiko. Beje, Turkijo ne pirmą kartą jie. Ir keletą kartų Egiptę buvę, tad jau nėra vieno karto vertintojai. smile.gif Rekomendavo ir mums Delphin.

As apskritai nesuprantu zmoniu, kurie sugrizta vis ten pat, juk taip praranda galimybe atrasti ir ismeginti kazka naujo. ax.gif gal net geresnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 02 24, 09:20)
mes buvom netoli Kemero, tai iš vietinių kai pirkom plaukimą laivu kalbėjom ir apie Pamukalę, 6 ar 7 ryto paima ir grįžta tik 23 lyg vakaro. Mane baugino tokia ilga kelionė per karščius su 2,5 metų vaiku ir nepasirįžom smile.gif

nu aš ir galvoju, gal kaip pirmos atostogos - niekur nelėkti, apšilsim kojas, vyras pasilepins, tai gal kitais metais vėl norės skristi bigsmile.gif o tada ir aplankysim Pamukalne ax.gif
kažkaip man toks jausmas, kad viską paliksiu likimui, o ne planuosiu, nuvažiuosim į vietą ir žiūrėsim, kur mus nuves, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 24, 10:25)
As apskritai nesuprantu zmoniu, kurie sugrizta vis ten pat, juk taip praranda galimybe atrasti ir ismeginti kazka naujo.  ax.gif  gal net geresnio  rolleyes.gif

Man i ta pacia sali vaziuoti antra karta 'gaila', nes norisi pamatyti kitas, tai apie ta pati viesbuti - nekalbu. Mieliau per tas pacias atostogas renkuos kelis (ne TR).

As irgi noreciau i DD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 24, 09:19)
O kokio tinklo esate buve?
Kodel butent Delphinu tinklas jus traukia?
Kokie jusu kriterijai viesbuciui ar vietovei?
Jei man reiktu rinktis prie nieko nesiderinant, rinkciausi Utopia World 5*, o skrisciau i ji pasirinkus kelione i Gazipasos orouosta, tada ir kelione i viesbuti neprailgsta.

esame buvę tik keliuose TR viešbučiuose
Dinlerį
Crystal Admiral Sidėje
labai įdomu kuo tie Delfinai taip išliaupsinti ax.gif važiuojame su 8m vaiku tai žiūrim, kad ir dukrai veiklos būtų. iš tikro tai turim kelis variantus ir pasimetėm, kuris būtų geriausias, nes važiuojame tik pasyviam poilsiui smile.gif
Utopia ir yra mūsų sąraše, tik truputį mane gąsdina atstumas iki jūros, nes mes mėgėjai daugiau prie jūros būti. Taip pat niekur neradau foto kaip tos vilos atrodo, ar nėra labai prastos.
šiaip renkamės tarp
Saphir Resot
Delfinų
Nirvana Lagoon Vilas
Utopia
Atsakyti

Mergaitės, žiūriu tą Pamukalne, visų giriama, ir foto gražios, nuo kusadasis apie 200km, jaučiu verta palekti, ar kainuoja ten įėjimas? Misija bus kaip vyrą įkalbėti paaukoti viena diena

jums netoli visai. as su ekskursija buvau is kemero. visa diena. nes kol surenka, kol grizus isvezioja vel visus. pakeliui stoja. du-tris kartus. sustoja, tai kol vel visi susibega, suseda. gaisatis. nuvyksta i vieta per pati karsti. zmoniu gausu ( nors dabar tikrai visur apmazeje), i kleopatros baseina daug kas net nebelipa, nes zmoniu daug, visos ekskursijos juk suvaziuoja vienu metu. gaiviau ir smagiau tik po travertinas pavaikscioti, jei bus labai karsta, tai griuvesiu atsizegnosit, kaip velnias kryziaus.

po to karto buvau dar pora kart su masina savarankiskai is fetijos. ten toliau, nei is kusadasio, dalis kelio per kalnus, greitis sumazeja, bet per 2.5 val drasiai nuvyksti. is Antalijos dabar kelias idealus, leki su vejeliu, gaunasi paprasciau nei is fetijos. kusadasio kelias berods irgi geras, ar tik ne autostradinis? isvykdavom pavalge pietus, apie 4-5 jau ten drasiai gali buti, vakare oras vesesnis, ekskursijos issivazineja. o pradejys temti, galima vos ne vieniems baseine plaukioti, is isores atrodo lyg ir tamsu, bet realiai, kai plaukioji, tai apsviesta, nes sviesos i ji nukreiptos, vanduo terminis, siltas, todel vakare labai malonu, o jei dar vesiau lauke, kas visai imanoma birzelio pradzioj, tai maudyne kaifas. kiek su kuo vaziavau, tiek norinciu maudytis nebuvo, kisau vos ne per prievarta :))) paskui vos isprasyti imanoma. su tamsa visiska abu kartus lipom.

o saulelydziai, jei giedra, nuo travertinu stebint, fantastiski. jei pasiseka pamatyti, tai galima sakyt, kad simtu procentu ivykdoma pamukales programa. travertinu baltumas matomas tik skaisciai svieciant saulei. kitu atveju jos ne tokios akinancios, matosi apnasos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 vasario 2017 - 11:16
QUOTE(macija @ 2017 02 24, 11:25)
esame buvę tik keliuose TR viešbučiuose
Dinlerį
Crystal Admiral Sidėje
labai įdomu kuo tie Delfinai taip išliaupsinti ax.gif  važiuojame su 8m vaiku tai žiūrim, kad ir dukrai veiklos būtų. iš tikro tai turim kelis variantus ir pasimetėm, kuris būtų geriausias, nes važiuojame tik pasyviam poilsiui smile.gif
Utopia ir yra mūsų sąraše, tik truputį mane gąsdina atstumas iki jūros, nes mes mėgėjai daugiau prie jūros būti. Taip pat niekur neradau foto kaip tos vilos atrodo, ar nėra labai prastos.
šiaip renkamės tarp
Saphir Resot
Delfinų
Nirvana Lagoon Vilas
Utopia

Utopia turi lifta i papludimi. Visose viesbucio nuotraukose tai matosi.
Kas 15 min. veza i papludimi atobusiukas, tiems kas tingi peejeti tiltu per gatve nuo kurio atsiveria nuostabus vaizdai, po to nusileidimas liftu.
Papludimy yra uzkandziu bei gerimu baras, todel pietu nebutina grizti i pagrindini pastata.
8 metu vaikui turetu buti rojus zemeje. Yra ten nuotykiu parkas pasikarstyti, baseinai su nusileidimo kalneliais, geras papludimys prie juros
Na apie vilas nelabai geri atsiliepimai, nes tipo pavesyje ir toli nuo renginiu bei pagrindinio pastato, bet... kas vieniems minusai, kitiems tai privalumai, nes ramybe turetu buti tada.
Rusu atsiliepimai tikrai geri.
Atsakyti