Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Floora @ 2017 02 23, 20:03)
buvome nuo birželio 10 d 9 naktis, pirmas porą dienų buvo 28-30 tai man net šalta maudytis buvo  biggrin.gif o kitas dienas 40+ mums lafaaaaaa, šiluma kaulų nelaužo, tam ten ir važiuojam rolleyes.gif  biggrin.gif

Va jei koks karštis, man čia Lt 30 dar tinka, bet vyras jau tirpsta... Nu gal kai prie jūros netoli kitaip jausis karštis, nes mes irgi birželio 9d važiuojam
Atsakyti
Gal yra buvusiu SENTIDO Turan Prince? Butu idomu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 23, 20:26)
Va jei koks karštis, man čia Lt 30 dar tinka, bet vyras jau tirpsta... Nu gal kai prie jūros netoli kitaip jausis karštis, nes mes irgi birželio 9d važiuojam

Ten kitoks tas karštis, be to ir veikla kita - maudais, tada vėl maudais, pereini į kitą baseiną ir vėl maudais... Pavalgai ir vėl maudais...
Atsakyti
Nu aš ir taip galvoju, mes kai pajūry gyvenam, tas karštis toks malonus, o kai į Vilnių atvažiuoti - gaudai orą kai žuvis.
Mergaitės, žiūriu tą Pamukalne, visų giriama, ir foto gražios, nuo kusadasis apie 200km, jaučiu verta palekti, ar kainuoja ten įėjimas? Misija bus kaip vyrą įkalbėti paaukoti viena diena
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 23, 20:42)
Gal yra buvusiu SENTIDO Turan Prince? Butu idomu atsiliepimai ax.gif

Buvau ne Sentido,bet Club Turan Prince. Daugiau nevažiuočiau schmoll.gif nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 02 23, 21:03)
buvome nuo birželio 10 d 9 naktis, pirmas porą dienų buvo 28-30 tai man net šalta maudytis buvo  biggrin.gif o kitas dienas 40+ mums lafaaaaaa, šiluma kaulų nelaužo, tam ten ir važiuojam rolleyes.gif  biggrin.gif

tas 40+ mane ziauriai gasdina blink.gif na del saves tai as rami, bet del leliuko tai.. unsure.gif mes patys buve, ir geguze, ir liepa, ir rugseji, tai labiausiai rugsejis patiko smile.gif nors liepa irgi nebuvo per karsta, nes turbut pasiseke su orais, bet butent birzeli esu girdejusi, jog pasitaiko tokiu itin karstu dieneliu.. galvojam ka cia daryti, ar pirkti birzeliui, ar dar laukti rugpjucio paskutinei savaitei pasiulymu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 23, 22:01)
Nu aš ir taip galvoju, mes kai pajūry gyvenam, tas karštis toks malonus, o kai į Vilnių atvažiuoti - gaudai orą kai žuvis.
Mergaitės, žiūriu tą Pamukalne, visų giriama, ir foto gražios, nuo kusadasis apie 200km, jaučiu verta palekti, ar kainuoja ten įėjimas? Misija bus kaip vyrą įkalbėti paaukoti viena diena

Mano vyras irgi labai nebuvo nusiteikęs niekur važiuot. Ir visgi rezultatas - užsukom į kelias vietines agentūrėles (pažiūrėti variantų dėl pasiplaukiojimo laiveliu), ir galiausiai paėmėm 2 pilnos dienos ekskursijas biggrin.gif Į Pamukalę labai norėjau, kelionė ilga ir gan varginanti, bet nesigailiu važiavus. Įspūdingi ir tie kalkėm padengti kalnai, ir didžiulis sugriautas antikinis miestas. Jei keliauji su agentūra, sakė gaunas pigiau, nei pačiam pirkt bilietus ir važiuot, nes agentūroms didelę kainos dalį valstybė subsidijuoja. Aišku būtinai lygtis reikia smile.gif Mums 4 asmenų šeimai dvi ekskursijos (Pamukalelė ir Demrė-Myra-Kekova) kainavo lyg 130 Eur, atstumai abiem atvejais po 200-300 km gavosi.
Tiesa, Pamukalėj kainuoja ne tik įėjimas, bet ir maudynės Kleopatris baseine, lyg po 12 eur žmogui (šitas jau neįeina į agentūros kainą). Eilinis baseinas ir tiek, nesuprantu, kaip negaila žmonėms paaukot valandą maudynėms iš tų 3 valandų, per kurias galima tokioj įspūdingoj vietoj pasivaikščiot...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 23, 21:20)
Mano vyras irgi labai nebuvo nusiteikęs niekur važiuot. Ir visgi rezultatas - užsukom į kelias vietines agentūrėles (pažiūrėti variantų dėl pasiplaukiojimo laiveliu), ir galiausiai paėmėm 2 pilnos dienos ekskursijas  biggrin.gif Į Pamukalę labai norėjau, kelionė ilga ir gan varginanti, bet nesigailiu važiavus. Įspūdingi ir tie kalkėm padengti kalnai, ir didžiulis sugriautas antikinis miestas. Jei keliauji su agentūra, sakė gaunas pigiau, nei pačiam pirkt bilietus ir važiuot, nes agentūroms didelę kainos dalį valstybė subsidijuoja. Aišku būtinai lygtis reikia smile.gif Mums 4 asmenų šeimai dvi ekskursijos (Pamukalelė ir Demrė-Myra-Kekova) kainavo lyg 130 Eur, atstumai abiem atvejais po 200-300 km gavosi.
Tiesa, Pamukalėj kainuoja ne tik įėjimas, bet ir maudynės Kleopatris baseine, lyg po 12 eur žmogui (šitas jau neįeina į agentūros kainą). Eilinis baseinas ir tiek, nesuprantu, kaip negaila žmonėms paaukot valandą maudynėms iš tų 3 valandų, per kurias galima tokioj įspūdingoj vietoj pasivaikščiot...

O kaip ten vaikščiojimas vyksta, tiesus kelias, ar laipioti reikia - mastau nes pas mus maži vaikai 2m ir 4m, kaži ar nepavarga
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 23, 22:30)
O kaip ten vaikščiojimas vyksta, tiesus kelias, ar laipioti reikia - mastau nes pas mus maži vaikai 2m ir 4m, kaži ar nepavarga

Pavargs verysad.gif jei po griuvėsius vaikščiosit- ten jau nėr pavėsio, saulė kepina. Bet šiaip takeliai visur yra, jie turėsit kokį vežimuką- gyventi galima smile.gif o tie patys "kalnai" - ten jau nėr daug to vaikščiojimo, balutės visur.
Tiesa, jei su ekskursija važiuojat - nuveža į vietą, papasakoja, kur kas, ir palieka pačius savarankiškai vaikštinėt kelioms valandoms, tad nereik prie nieko taikytis, norit - vaikštot, norit - ant suoliuko sėdit ar į kokią kavinukę nueinat. Mes labai daug norėjom apeit, dar sugalvojom ne takeliu eit, tai labai pavargom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 23 vasario 2017 - 22:07
Ar man vaidenasi ar laikai pasikeitę truputį? Į Antaliją paankstino - 5.00val.O Gazipašą pavėlino 23.10 - galėjo paankstinti, jau ir taip buvo vėlai...oh...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 23, 20:20)
..bet ir maudynės Kleopatris baseine, lyg po 12 eur žmogui (šitas jau neįeina į agentūros kainą). Eilinis baseinas ir tiek, nesuprantu, kaip negaila žmonėms paaukot valandą maudynėms iš tų 3 valandų, per kurias galima tokioj įspūdingoj vietoj pasivaikščiot...

Baseinas tikrai neeilinis ir maudynės jame atgaiva ir malonumas 😉
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2017 02 23, 23:15)
Baseinas tikrai neeilinis ir maudynės jame atgaiva ir malonumas 😉

Na čia kaip visada - kiekvienam savo smile.gif manęs visiškai netraukė ten, kai žmonių prisigrūdę kaip silkių bačkoj... Pirma kilusi mintis - ar yra čia kokia dezinfekcija? Nes kvapo tai nesijautė, o ir šiaip turbūt negalėtų ten chemijos naudot... Tad kažkaip nelabai man ten atrodė malonu. Tuose kalkiniuose baseinukuose smagiau pabraidyt. O atgaivai tai po dušu palindom ten pat prie baseino,su visais rūbais smile.gif kol iki amfiteatro nuėjom, jau rūbai buvo sausi...
Atsakyti