Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ataka26 @ 2017 02 19, 14:13)
Kainom imanoma bet vat tokiu viešbučiu nelabai gauti už ta suma. Nes kiek pastebėjai Geaikijohe ir Ispanijoje gerokai brangesni tokio lygio viesbuciai kaip Turkijoje ar Egipte.

Tai, kad Graikijoj jau zenkliai brangiau, o apie Ispanija nera net ka ir kalbet isvis kosmines kainos lyginant su tomis ka per isankstinius perkant mokejom i Turkija.
Labai noretusi ir i Tenerife, bet ten irgi kainos kanda. Savarankiskai butu galima, bet skrydziai per aplink gaunasi vos ne puse paros aplink skaraidayt reikia.
Belieka laukt ir melstis, kad padetis Turkijoj nepablogetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 19, 16:47)
Tai, kad Graikijoj jau zenkliai brangiau, o apie Ispanija nera net ka ir kalbet isvis kosmines kainos lyginant su tomis ka per isankstinius perkant mokejom i Turkija.
Labai noretusi ir i Tenerife, bet ten irgi kainos kanda. Savarankiskai butu galima, bet skrydziai per aplink gaunasi vos ne puse paros aplink skaraidayt reikia.
Belieka laukt ir melstis, kad padetis Turkijoj nepablogetu  rolleyes.gif

tai jai gausis kad Turkijoje bloges, tai imsim kas iseina uz tokai suma kitur, tada nusiteiksim kuklesnem atostogom smile.gif
Atsakyti
Kad Bulgarijoj brangiau nei Turkijoj, tai ką čia su Ispanija ar Graikija lygint. Mes eilę metų Barselonoj ir aplink ją atostogaudavom. Būdavo pigūs bilietai, susišaudai pigų 3* viešbutuką prie jūros ir viskas ok. Aišku meniu niekada nebus toks kaip Turkijoj, bet poilsis pakankamai pigus gaudavosi. O dabar siaubas, bilietai brangūs, viešbučiai taip pat pabrangę. Tad už tiek kiek išleidžiam Turkijoj tikrai gali paatostogaut Ispanijoj, bet gan kuklokai.
Atsakyti
Viskas gerai ten su ta Graikija ir Ispanija kainų atžvilgiu - reikia gaudyti skrydžius, ieškoti viešbučių ir viskas bus ok. Aišku, su šiom kryptim - viskas paprasta - visas pasaulis (išskyrus lietuvius ir slavus) nenori važiuoti į Turkiją, tai Ispanijos ir Graikijos viešbučiai pakėlė kainas. Na bet kaip nauja kryptis atsirado Italija - čia yra viešbučių, kur vaikai iki 18 metų gyvena nemokamai.

Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 02 19, 19:28)
Viskas gerai ten su ta Graikija ir Ispanija kainų atžvilgiu - reikia gaudyti skrydžius, ieškoti viešbučių ir viskas bus ok. Aišku, su šiom kryptim -  viskas paprasta - visas pasaulis (išskyrus lietuvius ir slavus) nenori važiuoti į Turkiją, tai Ispanijos ir Graikijos viešbučiai pakėlė kainas. Na bet kaip nauja kryptis atsirado Italija - čia yra viešbučių, kur vaikai iki 18 metų gyvena nemokamai.

Tai tiek.

Udriau aš pati juk klausiau pas jus kainų Neapolyje. Na nepyk, bet kainos tikrai didelės. Galiu nukopijuot, čia kainos be bilietų ir pervežimo. Tad jei turi kažką geriau - viešink, kol kas nieko patrauklaus nematau.

09.10-09.21 Neapolis
Grand Hotel Europa 3* (HB) - 1600 eur.
Loriana 4* (HB) - 1135 eur.
Marina Club 4* (HB) - 1330 eur.
Villaggio Le Palme 3* (HB+) - 1147; AI - 1485 eur.
Villa Margherita 3* (HB) - 1030 eur.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 19, 19:35)
Udriau aš pati juk klausiau pas jus kainų Neapolyje. Na nepyk, bet kainos tikrai didelės. Galiu nukopijuot, čia kainos be bilietų ir pervežimo.  Tad jei turi kažką geriau - viešink, kol kas nieko patrauklaus nematau.
09.10-09.21 Neapolis

cia kaina su skrydziais? keliems zmonems? Nes pamastau apie Italija.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 19, 19:45)
cia kaina su skrydziais? keliems zmonems? Nes pamastau apie Italija.

Be skrydžių ir pervežimų. Skrydžius gali su ryanair pasižiūrėti. Datos - 09.10-09.21 , bet šias kainas aš gavau gruodį, tai gal dabar jau kas kitaip.
Papildyta:
Dar neparašiau, kad ten kainos 2 suauge +2 vaikai (7 ir 10 metų)
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 19, 19:53)
Be skrydžių ir pervežimų. Skrydžius gali su ryanair pasižiūrėti. Datos - 09.10-09.21 , bet šias kainas aš gavau gruodį, tai gal dabar jau kas kitaip.
Papildyta:
Dar neparašiau, kad ten kainos 2 suauge +2 vaikai (7 ir 10 metų)

be komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 19, 20:35)
Udriau aš pati juk klausiau pas jus kainų Neapolyje. Na nepyk, bet kainos tikrai didelės. Galiu nukopijuot, čia kainos be bilietų ir pervežimo.  Tad jei turi kažką geriau - viešink, kol kas nieko patrauklaus nematau.
09.10-09.21 Neapolis

Neapolio kainas tik praeitą savaitę gavau, ir pervežimus gavauuž 20 eur asmeniui . Sicilijos užtat yra su Soft AI. Neaopolis atseit prabangi poilsio zona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 19 vasario 2017 - 20:25
QUOTE(Udrius @ 2017 02 19, 20:22)
Neapolio kainas tik praeitą savaitę gavau, ir pervežimus gavauuž 20 eur asmeniui . Sicilijos užtat yra su Soft AI. Neaopolis atseit prabangi poilsio zona smile.gif

O tai kokias kainas man siuntė Dainora, jei tik dabar Neapolio kainas gavai? Žinau aš tuos Soft AI, kai per pietus net už vandenį reikia mokėti, jau nekalbant apie kolas ir sultis.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2017 02 19, 20:22)
be komentaru.

nu pakomentuok kąąą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 19, 21:47)
O tai kokias kainas man siuntė Dainora, jei tik dabar Neapolio kainas gavai? Žinau aš tuos Soft AI, kai per pietus net už vandenį reikia mokėti, jau nekalbant apie kolas ir sultis.
Papildyta:

nu pakomentuok kąąą biggrin.gif

Nuo viešbučio priklauso jei ką , o šiaip :

Soft All Inclusive: includes full board with water, wine and soft drinks on tap at meals. Open Bar at main bar and pool bar from 10 am to 10 pm with unlimited consumption of orangeade, cola, sprite, iced tea, 2 types of fruit juices (all on tap and in plastic cup). With a fee: alcoholics, coffee, water, canned or bottled drinks, ice creams, snacks and all products not included in Soft All Inclusive.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 02 19, 19:19)
Kokius viešbučius pasirinkote? Balandžio gale irgi neblogai, na jūra dar šaltoka, bet šiaip tai smagu anksčiau pradėti vasarą, šviežiomis braškėmis, tikrais kvapniais ir su skoniu daržovėmis pasimėgauti. O jei keliauti mėgstate tai išviso super- nealinantis karštis

Balandzio gale - Rixos tekirova (pirkom per isankstinius), o spali - Rixos sungate (pirkom per Adventur). Siai dienai stebint kainas, geriausios buvo paciu isankstiniu pradzioje. Nes dabar tai oho ho koks kosmosas, dvigubai paprango.
O siaip tai as Jums pritariu, smagu anksciau pradeti vasara ir pasilepinti svieziais vaisiais, bei darzovem. O oras vis vien bus geresnis nei cia pas mus smile.gif vaikas ne tarp keturiu sienu bute sedes, o istisai lauke puikiu klimatu dziaugsimes smile.gif
Atsakyti