Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Gloom @ 2016 11 22, 11:23)
O tai į rixos autobusas 1.5 val veža?
Kadangi keičiu datą keliom dienom į priekį, tai mąstau gal užtenka kambario ne sea wiew, nes ten lyg gatvių nėra?

Taip. Bet su visais uzvaziavimais i kitus viesbucius net baisu pagalvoti koek laiko dasideda unsure.gif Nebent pasisektu ir visi vaziuotu i Rixos biggrin.gif

Agente sake, kad jei langai ne i jura, tai arba i kalnus arba i soda. Jei rastumet internete foto, kur matosi visa teritorija is virsaus, pamatytumet 4u.gif Aplink pagrindinio pastato tikrai nera jokiu gatviu lyg. Bet gal gali pakomentuoti tos, kurios jau ilsiejosi siame viesbutyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 lapkričio 2016 - 10:36
QUOTE(katee @ 2016 11 22, 11:33)
Taip. Bet su visais uzvaziavimais i kitus viesbucius net baisu pagalvoti koek laiko dasideda unsure.gif Nebent pasisektu ir visi vaziuotu i Rixos biggrin.gif

Agente kiek sake, tai arba i kalnus arba i soda. Jei rastumet internete foto, kur matosi visa teritorija is virsaus, pamatytumet 4u.gif Aplink pagrindinio pastato tikrai nera jokiu gatviu lyg. Bet gal gali pakomentuoti tos, kurios jau ilsiejosi siame viesbutyje.

Į delphinus lyg 1.20 važiavom, tai man kažkaip greit,nes patogus autobusas, po lėktuvo sėdynių man rojus buvo. biggrin.gif
Aišku dbr mažius didesnis bus
Ai, tai tada ok tas kambarys, vistiek mažam jame būname.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 22, 11:38)
Į delphinus lyg 1.20 važiavom, tai man kažkaip greit,nes patogus autobusas, po lėktuvo sėdynių man rojus buvo. biggrin.gif
Aišku dbr mažius didesnis bus
Ai, tai tada ok tas kambarys, vistiek mažam jame būname.

Taip, ir mums kelione iki Delphino neprailgo. Bet.... Delphinas buvo pirmas viesbutis. T.y. mus isleido pirmus, o paskui veze kitus i toliau esancius viesbucius. O dabar bus atvirksciai. Rixos bus pats paskutiniausias. Iki Delphino 90km, o iki Rixos 75km nuo oro uosto. Bet tas negelbeja situacijos. O ir praeita karta be mazylio buvom. Dabar ir maziukas vaziuos. Tai net neabejuodama imsiu privatu pervezima.
Atsakyti
Katee, imsi pervežimą?kiek kainuos
Kiek tada novaturas sumažins kaina?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 22, 15:45)
Katee, imsi pervežimą?kiek kainuos

Kiek tada novaturas sumažins kaina?

Imsiu. Bet kol kas laukiu agente ka pasakys. Zadejo suzinot viska. Jei ne, tai paciai teks pasirupinti. Mergaites man cia nuorodu idejo.

Kodel turi sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 11 22, 19:06)

Kodel turi sumazinti?

Todėl,kad mokėdama už kelionę,mokate ir už pervežimą iš/į oro uostą. Jūs paslauga nesinaudosit,šiek tiek mažiau ir kelionė kainuoti turėtų. Nežymiai visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 11 22, 20:12)
Todėl,kad mokėdama už kelionę,mokate ir už pervežimą  iš/į oro uostą. Jūs paslauga nesinaudosit,šiek tiek mažiau ir kelionė kainuoti turėtų. Nežymiai visiškai smile.gif

Mmm... Nesinaudojau privaciu pervezimu niekada, tai gal nzn kazko. Tik pagalvojau, kad imti asmenini pervezima - tai grynai mano pasirinkimas. Kitaip tariant, ne del ju kaltes neivyksta tas pervezimas, tai ir rupet jiems tai neturetu. Bet jei nors kiek sumazetu kaina, tai tik apsidziaugciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 lapkričio 2016 - 19:41
QUOTE(katee @ 2016 11 22, 20:38)
Mmm... Nesinaudojau privaciu pervezimu niekada, tai gal nzn kazko. Tik pagalvojau, kad imti asmenini pervezima - tai grynai mano pasirinkimas. Kitaip tariant, ne del ju kaltes neivyksta tas pervezimas, tai ir rupet jiems tai neturetu. Bet jei nors kiek sumazetu kaina, tai tik apsidziaugciau biggrin.gif

Man agentė parašė,kad 11€/asm
O privatus 90€, tai gal tiek to sakėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 23, 00:23)

Mums irgi panasias kainas sake.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 22, 23:23)

privatu jus pati pasitikrinot per nurodytus puslapius? cia jau visiems, o ne asmeniui? koks viesbutis, kad taip brangu ?
siaip visada yra variantas: issinuomoji masina ir ramu smile.gif tada ir ekskursijos nekainuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 10:14)
privatu jus pati pasitikrinot per nurodytus puslapius? cia jau visiems, o ne asmeniui? koks viesbutis, kad taip brangu ?
siaip visada yra variantas: issinuomoji masina ir ramu smile.gif tada ir ekskursijos nekainuotu biggrin.gif

Aha,visiems,bet mes du suaugę ir 1.8 vaikas
Mašinos nereik, ekskursijų nebus
Rixos premium tekirova
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 23, 10:53)
Aha,visiems,bet mes du suaugę ir 1.8 vaikas
Mašinos nereik, ekskursijų nebus
Rixos premium tekirova

Mes busim 5-kiese. Tai mums dar brangiau bus. Bet jei kaina bus iki 150eu, imsiu. Jei brangiau - teks su visais vaziuoti.

P.S. Patikrinau. Apie 138 eu kainuotu mums mikroautobuskukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 23 lapkričio 2016 - 10:08