Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ataka26 @ 2017 02 19, 13:38)
taip mes pirkom per išankstinius, kadangi aš iš tų žmonių kurie rezervavus kelionę į tam tikrą viešbuti daugiau nesidairo ir nebeieško kažko geriau ar pigiau, tai nesidomėjau ir nesigilinau daugiau apie keitimą. Tik sakėm jai iki pagrindinio inašo matysim , kad Turkijoej situacija blogėja, tai atsisakysim kelionės ten ir imsim iš bet kurios agenturos ka tuo metu siulis i kitas salis geriausiomis kainomis

Papildyta:

mums suteike dar papildoma.

As vis dairausi, bet net nezinau ar noreciau kazka keisti. Norisi isbandyt tai ka issirinkau.
Ech kaip nesinoretu keisti krypties. As taip svajoju pagaliau pabuvoti Turkijoj unsure.gif
O i kokia kita sali imanoma panasiom kainom kazka rasti?
Manau jei Turkija taptu nesaugi, visur kitur kainos sukiltu iki kosminio lygio ax.gif
I Egipta jau nezinau ar noreciau, o dar birzelio gale tikrai butu labai karsta.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 19, 12:56)
As vis dairausi, bet net nezinau ar noreciau kazka keisti. Norisi isbandyt tai ka issirinkau.
Ech kaip nesinoretu keisti krypties. As taip svajoju pagaliau pabuvoti Turkijoj  unsure.gif
Manau jei Turkija taptu nesaugi, visur kitur kainos sukiltu iki kosminio lygio  ax.gif

Geriau negalvoti kas būtų jei būtų, kai bus tuomet ir spręsim ... Logiška kad kainos į kitur pakiltų.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 19, 10:56)
Ech kaip nesinoretu keisti krypties. As taip svajoju pagaliau pabuvoti Turkijoj  unsure.gif
Manau jei Turkija taptu nesaugi, visur kitur kainos sukiltu iki kosminio lygio  ax.gif

Kainom imanoma bet vat tokiu viešbučiu nelabai gauti už ta suma. Nes kiek pastebėjai Geaikijohe ir Ispanijoje gerokai brangesni tokio lygio viesbuciai kaip Turkijoje ar Egipte.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 19, 13:38)
gal galit parašyt kokie tie viešbučiai? pigių yra ir tezuose ir novature, ir su kalneliais, ir be kalnelių. Bet kai paskaitai atsiliepimus tai kažkaip rankos nusvyra.

Apie Eftalia dabar konkrečiai klausinėjau, keli iš to tinklo yra panašia kaina - Village, Splash, Aqua. Atsiliepimai - nuo-iki, jei žiūrėt tripadvisor, bet tie neigiami - daugiau iš sezono galo, kad užsidarė anksčiau nei planuota ar pan. Bet suprantu, kad visko gali būti, dėl to čia ir klausiau buvusių ten atsiliepimų, kad žinau, kad galima stipriai nusvilti pasirinkus tiesiog pigų. Kol kas labai kažko baisaus neišgirdau.
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 19, 11:21)
Apie Eftalia dabar konkrečiai klausinėjau, keli iš to tinklo yra panašia kaina - Village, Splash, Aqua. Atsiliepimai - nuo-iki, jei žiūrėt tripadvisor, bet tie neigiami - daugiau iš sezono galo, kad užsidarė anksčiau nei planuota ar pan. Bet suprantu, kad visko gali būti, dėl to čia ir klausiau buvusių ten atsiliepimų, kad žinau, kad galima stipriai nusvilti pasirinkus tiesiog pigų. Kol kas labai kažko baisaus neišgirdau.

Šiemet nemažai mūsų Eftalia spash išbandys. Mane palenkė to viešbučio paplūdimio pramogų parkas
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 02 19, 13:29)
Šiemet nemažai mūsų Eftalia spash išbandys. Mane palenkė to viešbučio paplūdimio pramogų parkas

Mes irgi žiūrim Eftalia spash arba Eftalia aqua. Žiūrėsiu, ką dar agentai pasiūlys (nusiunčiau užklausimus)
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 02 19, 14:29)

Mano šeimyna irgi būtent dėl akvaparko mane spaudžia kuo greičiau kažką iš Eftalia užsakyt smile.gif tai ir bijau būt tas grinčas, per kurį gali be atostogų visi likt, vien dėl to, kad laukiu "a vdrug" kas geresnio nusimatys smile.gif Skaitinėjaus dabar tophotels.ru atsiliepimus apie Aqua - kas su vaikais važiavo 2016 m., labai gerai atsiliepia, kai kurie rašo, kad ir krevečių/midijų buvo meniu. Nu įdomu smile.gif
Atsakyti
Labuka, prisiduodu ir as siu metu kelionem smile.gif sprendem ilgai ar skristi viena karta i gera viezbuti per sezona, ar du kart ne sezono metu. Pasirinkom antra varianta,viena kelione balandzio gale, kita spalio viduryje. Del balandzio galo stiptriai dvejojau, o del spalio rami buvau, nes klimatas idealus. Bet kadangi skrendam su mazyliu, tai pagalvojau, kad kaip tik bus viskas ok smile.gif ir kartstis nevargins. TAigi i Turkija kilsim du kartus smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o EFTALIA SPLASH RESORT birželio vidury su 2 + 2 (5 ir 13 metų) 7 n. Family room 1560 eur. Čia jau normali kaina, ar dar ieškoti / laukti pigiau g.gif
Sugalvojom po iiiiilgos pertraukos į TR, tai nelabai orientuojuosi, kuri kaina jau gera šiais laikais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 02 19, 17:43)
Labuka, prisiduodu ir as siu metu kelionem smile.gif sprendem ilgai ar skristi viena karta i gera viezbuti per sezona, ar du kart ne sezono metu. Pasirinkom antra varianta,viena kelione balandzio gale, kita spalio viduryje. Del balandzio galo stiptriai dvejojau, o del spalio rami buvau, nes klimatas idealus. Bet kadangi skrendam su mazyliu, tai pagalvojau, kad kaip tik bus viskas ok smile.gif ir kartstis nevargins. TAigi i Turkija kilsim du kartus smile.gif

Ir mes siemet taip pasirinkome 😉 tik geguzes pradzioje i turkija o spalio viduryje i kreta .ziuresim ar pasitvirtins taip ne sezono metu 😉
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 02 19, 16:43)

Kokius viešbučius pasirinkote? Balandžio gale irgi neblogai, na jūra dar šaltoka, bet šiaip tai smagu anksčiau pradėti vasarą, šviežiomis braškėmis, tikrais kvapniais ir su skoniu daržovėmis pasimėgauti. O jei keliauti mėgstate tai išviso super- nealinantis karštis
Atsakyti
labas vakaras. jungiuosi ir aš prie laukiančių atostogų. mes jau nusipirkom ir vyksim gegužės11 į Alaniją. Kadangi Turkijoje būsim pirmą kartą viskas labai smalsu ir įdomu. Ekskursijos taip pat smile.gif
Atsakyti