Buvom šalia Eftalia Aqua.Vilage man nepatiko,nes labai jau arti gatvės.Einant matosi,ką žmonės valgo,kaip maudosi.Bet tais laikais dar nebuvo Eftalija Island pramogų,tai dabar nebutina sedėti viešbutije.
Buvom šalia Eftalia Aqua.Vilage man nepatiko,nes labai jau arti gatvės.Einant matosi,ką žmonės valgo,kaip maudosi.Bet tais laikais dar nebuvo Eftalija Island pramogų,tai dabar nebutina sedėti viešbutije.
Labai puikus variantas kuomet turi galimybę keisti kryptį, viešbutį. Jei abejoji brangs-pigs nusiperki, o vėliau stebi ramiau kainas. Jei pas tavo kelionių organizatorių atpigs-keitiesi, o jei pabrangsta -trini rankomis iš džiaugsmo Na o jei atpinga pas kitą kelionių organizatorių, tuomet pagalvoji kad visų nuolaidų nesumedžiosi, o jei atpinga gerokai daugiau nei tavo sumokėtas avansas tiesiog atsisakai pirmosios kelionės, padovanodamas avansą.
Hastalavista matau žiūrinėja Eftalia tinklo viešbutį, tai ji iš Kidy tour planuoja pirkti. Paprašyki kelionės agento, iš kurio planuoji pirkti, kad parodytų sutartyje kas yra parašyta apie kelionės datos keitimą(dar nenusipirkus kelionės) Nes Kidy tour kitokios sąlygos nei Novaturo ir Tezturo.Šių panašesnės, bet irgi turi nuansų.
Klausiau agentes, apie keitima nieko konkreciai neatsake, tik dave nuoroda i salygas apie atsisakyma. Tai taip supratau, kad keitimo galimybes ner. Kaip ir logiska, kad imdamas gerokai pigesne kelione kai kuriu garantiju turi atsisakyt.
Tiesiog labai idomu butu realiai vaziavusiu i Eftalia Village nuomones, kad apsisprest, ar jau imt ta varianta, ar dar rizikuot ir laukti geresniu kainu is kitu agenturu.
Oaze2, o kokie ispudziai is Eftalia Aqua? Visgi tas pats tinklas. Kaip maistas, aptarnavimas, ar yra ka veikt isejus is viesbucio?
Yra pigesniu viesbuciu, kurie turi vandens atrakcionus (kas labai svarbu vaikams) ir atrodo visai neblogai pagal atsiliepimus. Ir galima SIAI DIENAI rast 2+2 kelione 7 dienoms uz 1500 ar 11 dienu uz 1870 birzeliui. Jei 11 dieienu vaziuoji, tada ir tas skrydzio laikas ne taip erzina, gal net patogiau, kad ne paryciais is Vilniaus kyla, kai pati pajury gyvenu... Taip jau seimynines aplinkybes susikloste, kad per isankstinius negalejau i keliones dairytis tad dabar renkuos is to, kas liko.
Nelyginu as kainu i tuos pacius viesbucius, kur teztour ar novaturas veza, ten tikrai labai zymiu skirtumu dabar nera.
Nelyginu as kainu i tuos pacius viesbucius, kur teztour ar novaturas veza, ten tikrai labai zymiu skirtumu dabar nera.
Buvom 11 naktų su 2 vaikais, viešb. su trim baseinais, su kalneliais. Buvom rugpjūtį ir mums pasirodė ... per daug. Jau po savaitės norėjom namo.
Nors nesu lepi, bet karštis pribaigė. Labai kankinausi, buvo žmonių, kurie viešbučio kondicionuojamam hole visą dieną su kompu ar knyga rankose praleisdavo. Ten vėsu ir aš juos suprasdavau. Nes lauke būti neįmanoma, diskomfortas juodas ir visur: prie jūros taip smėlis padus degindavo, kad su batais - visur. Žodžiu, niekada rugpj.nekartočiau. Ir savo Baltijos pajūrį vasarą su puikiu smėliuku ir nuostabia jūra prisiminėm svajonėse☺
Kidy Tour mums agente sake kad galima viena kart nemokamai keisti viesbuti tik jai jis bus brangesnis reiks padengti skirtuma, aisku krypties nepakeisi, nes jei tik kol kas i Turkija siulo
Tai Jums tuo metu siūlė, gal tai buvo jų išankstiniai pasiūlymai. Dabar gali būti visiškai kitaip. Buvau užmetusi akį, mačiau kad reklamavosi išankstinius su galimybe minimum 40 dienų prieš skrydį keisti kelionės datą ar tai viešbutį. Na man buvo neaktualu, tai ir neįsidėmėjau, bet... kai perki iš Novaturo ar Tezturo su galimybe keisti, tai šie leidžia keisti likus minimum 21 dienai. Bet pamaniau kad šie du geriau, nes gali likus trims sav, o vos ne pusantro mėn keisti kelionės ir ne tik datą ar viešbutį bet ir kryptį keisti. Bet irgi prieš perkan pasidomėti ar perki su keitimo galimybe( bent jau Tezuose ji ne visada būna, jei tai ne išankstiniai)
Tiesiog labai idomu butu realiai vaziavusiu i Eftalia Village nuomones, kad apsisprest, ar jau imt ta varianta, ar dar rizikuot ir laukti geresniu kainu is kitu agenturu.
Oaze2, o kokie ispudziai is Eftalia Aqua? Visgi tas pats tinklas. Kaip maistas, aptarnavimas, ar yra ka veikt isejus is viesbucio?
mes pernai aqua buvome ,patiko svaru, nenunesiota .Vaikams veiklos island parke super daug .Vilage praejome ,tai nepatiko irgi
vaziuociau dabar i naujai atidaroma sio tinklo EFTALIA OCEAN.Kainos irgi labai geros gaunasi .Pernai gera kaina siule Kidy tour keliones perkant is urkis travel .Mums 4 asmenis 7 naktys gavosi 1200
vaziuociau dabar i naujai atidaroma sio tinklo EFTALIA OCEAN.Kainos irgi labai geros gaunasi .Pernai gera kaina siule Kidy tour keliones perkant is urkis travel .Mums 4 asmenis 7 naktys gavosi 1200
O nuo kidytour tinklapy skelbiamų kainų kelionių agentūros irgi dar gali papildomas nuolaidas suteikt, kaip ir nuo Novaturo/tezturo kelionių? Man tiesiogiai iš Kidy Tour agentė skambino, pasiūlymus siuntė, tai lygiai tą pačią kainą, kaip kidytour tinklapy nurodė. Tai pamaniau, kad čia kita sistema, nuolaidų jau nebūna?
Einu apie Eftalia Ocean pažūrinėt info
<div>
<p>Kidy Tour mums agente sake kad galima viena kart nemokamai keisti viesbuti tik jai jis bus brangesnis reiks padengti skirtuma, aisku krypties nepakeisi, nes jei tik kol kas i Turkija siulo</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai Jums tuo metu siūlė, gal tai buvo jų išankstiniai pasiūlymai. Dabar gali būti visiškai kitaip. Buvau užmetusi akį, mačiau kad reklamavosi išankstinius su galimybe minimum 40 dienų prieš skrydį keisti kelionės datą ar tai viešbutį. Na man buvo neaktualu, tai ir neįsidėmėjau, bet... kai perki iš Novaturo ar Tezturo su galimybe keisti, tai šie leidžia keisti likus minimum 21 dienai. Bet pamaniau kad šie du geriau, nes gali likus trims sav, o vos ne pusantro mėn keisti kelionės ir ne tik datą ar viešbutį bet ir kryptį keisti. Bet irgi prieš perkan pasidomėti ar perki su keitimo galimybe( bent jau Tezuose ji ne visada būna, jei tai ne išankstiniai)</p>
taip mes pirkom per išankstinius, kadangi aš iš tų žmonių kurie rezervavus kelionę į tam tikrą viešbuti daugiau nesidairo ir nebeieško kažko geriau ar pigiau, tai nesidomėjau ir nesigilinau daugiau apie keitimą. Tik sakėm jai iki pagrindinio inašo matysim , kad Turkijoej situacija blogėja, tai atsisakysim kelionės ten ir imsim iš bet kurios agenturos ka tuo metu siulis i kitas salis geriausiomis kainomis
Papildyta:
Einu apie Eftalia Ocean pažūrinėt info
mums suteike dar papildoma.
gal galit parašyt kokie tie viešbučiai? pigių yra ir tezuose ir novature, ir su kalneliais, ir be kalnelių. Bet kai paskaitai atsiliepimus tai kažkaip rankos nusvyra.